Uudet polut kutsuvat

Viimeisten vuosien ajan olen käyttänyt tarmoni auttaakseni ihmisiä mitä erilaisimmissa asioissa. Olen ohjannut ihmisiä elämän väljemmille vesille lasten ja nuorten hyväntekeväisyysyhdistyksen rakentajana, life coach -hyvinvointivalmentajana ja viimeksi täällä Nordnetissä talousvalmentajana.  Intohimo auttaa ongelmien kanssa taistelevia ihmisiä on suuri.  Nyt hiukan yllättäen kutsu on jälleen käynyt uusiin tehtäviin ja haikein mielin olen jättämässä työni Nordnetillä.

Nordnetin Talousvalmentajana olen saanut auttaa ihmisiä, jotka ovat eksyksissä säästämisensä kanssa. Olen antanut ihmisille monenlaisia neuvoja siitä, miten kukin voi hoitaa raha-asiansa fiksusti eri elämäntilanteissa ja miten säästönsä voi sijoittaa asiantuntevasti ja saada siten mahdollisimman paljon hyötyä irti varallisuudestaan kullekin sopivalla riskitasolla. Työni innoittajana on ollut maailmanlaajuinen vaikea taloustilanne. Olen kokenut tärkeäksi puhua ihmisille säästöjen ja velkataakan turvaamisesta kaikissa taloustilanteissa. Olen tehnyt työtäni, jotta voisimme yhdessä varautua edessä mahdollisesti oleviin  tiukkoihin vuosiin.

Nordnet on ollut loistava yritys ja työpaikka, jossa olen saanut aidosti puhua asioista, jotka ovat säästäjille tärkeitä. Nordnet on taannut minulle tilanteen, jossa olen joka hetki saanut olla puhtaasti säästäjän asialla, myymättä mitään tai johdattelematta ketään pankin omien intressien mukaisiin tuotteisiin tai palveluihin. Tällaista toista työnantajaa en voi kuvitella olevan pankkialalla. Tämä oli seikka, joka sai minut hyppäämään talousvalmentajan saappaisiin alun perin ja jokainen työpäivä on ollut valtava ilo. Parempia työkavereita tai työnjohtoa en olisi voinut toivoakaan.

Työni ohella olen jatkuvasti kasvattanut myös osaamistani hyvinvointivalmentajana. Siellä lepää suuri intohimoni ja nyt eteeni on auennut mahdollisuuksia toteuttaa itseäni vielä vahvemmin sillä alueella. Uudet kuviot ovat niin kiehtovia, etten pysty niistä kieltäytymään, vaikka sydämeni lepää myös Nordnetin työssä. Edessä on suurelta osin taas kerran hyppy tuntemattomaan. Pääsen luomaan jotain aivan uutta ja itseni näköistä. Samalla siirryn jälleen takaisin yrittäjäksi ja sen lisäksi, että tulen lisäämään tarjontaa henkisen valmennuksen puolella, autan työssäni myös muita yrittäjiä selviämään kiperissä paikoissa. Mutta niistä kuvioista sitten lisää myöhemmin muissa yhteyksissä.

Teitä Nordnetin asiakkaita ja blogin lukijoita haluan myös tässä kiittää loistavista keskusteluista ja kaikesta siitä kannustuksesta, jota olen teiltäkin työssäni saanut. On hienoa nähdä, miten ihmiset jakavat tietämystään keskenään, aidolla halulla auttaa muita omalla osaamisella tai kokemuksella ja samalla oppia myös itse uutta. Erilaiset kohtaamiset teidän kanssanne Nordnetin tapahtumissa ovat olleet työni suola. Ehkä jatkossa tapaamme vielä, nyt rinta rinnan siellä asiakkaiden puolella.

Toivotan teille ansiokasta matkaa Nordnetin hoivassa kohti vaurastumista!

/Kirsi Salo

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit