Siirry pääsisältöön

Tuotepäällikön kesäblogi: fokus Nordnet-sovelluksessa

Vihdoin se on täällä – kesä! Lämpöä riittää ja rajoitukset alkavat lieventyä. Kesällä monet haluavat häipyä tietokoneen äärestä mökille, rannalle, ulkomaille tai vesille. Silloin on hyvä, että sijoituksiaan pystyy seuraamaan – tai tekemään uusia – Nordnetin suositulla mobiilisovelluksella.

Edellisen kirjoitukseni jälkeen sovellukseen on lisätty useita kauan odotettuja ominaisuuksia, ja lisää on tulossa. Yksi näkyvistä uudistuksista on täysin uusi rahastonäkymä (katso kuvakaappaus), jossa on näkyvillä aiempaa enemmän tietoa, entistä selvemmin välilehdille järjestettynä. Kenties mielenkiintoisin parannus on, että näet nyt erittelyn rahaston omistuksista, alueista ja toimialoista. Sekä rahasto- että osakenäkymissä on nyt aiempaa helpompi nähdä, miten paljon omistat kyseistä instrumenttia eri tileilläsi. Nyt voit myös nähdä, kuinka monta Nordnet-asiakasta omistaa tiettyä instrumenttia, milloin yhtiö on noteerattu pörssiin ja onko osaketta mahdollista myydä lyhyeksi eli shortata.

Olemme myös lisänneet pikalinkin tilisiirtoihin sekä palveluumme, joka auttaa pääsemään alkuun kuukausisäästämisessä. Löydät pikalinkit kelluvan plus-merkin takaa tilikohtaisesta yleisnäkymästä (katso kuvakaappaus).

Eräs jännittävä uutuusominaisuus on se, että voit nähdä kurssigraafilla milloin ja mihin kurssiin olet käynyt kauppaa – kuuluisat “osto- ja myyntipallurat”. Tämä toiminto on ollut ns. A/B-testissä puolelle Nordnet-sovelluksen käyttäjistä viime viikosta lähtien. Jos näet kurssigraafin alla pienen ikonin, voit aktivoida toiminnon ja katsoa, miten hyvin ajoituksesi ovat osuneet (tai eivät ole!). Sovelluksen hakutoiminnon takana on myös uusi moottori, jonka toivottavasti huomaat nopeammissa ja tarkemmissa hakutuloksissa. Palautteenantotoimintoa on myös kehitetty, joten nyt bugien raportointi tai ominaisuustoiveiden välittäminen sovellusta kehittävälle tiimille on entistä helpompaa.

Kesällä sovellusta kehittävä tiimimme viettää ansaittua lomaa, mutta niin kauan kuin he vielä ovat töissä, he jatkavat mm. ETF-listojen parissa (osake- ja rahastolistojen rinnalla hakunäkymässä). He myös kehittävät ominaisuutta, jolla osakkeiden tai rahastojen jakaminen sovelluksesta suoraan mihin tahansa sosiaalisen median kanavaan on helpompaa.

Älä unohda, että voit antaa äänesi toiminnolle, jota kaipaat eniten Nordnet-sovellukseen – anna äänesi tästä linkistä. Lopuksi haluaisin muistuttaa, että Nordnetin uusi verkkopalvelu on täysin responsiivinen, joten myös sen käyttäminen onnistuu puhelimen kautta. Voit mm. muokata kuukausisäästösopimustasi, asettaa stop loss -toimeksiantoja, tehdä merkinnän listautumisannissa, tai mitä vain.

Hyvää kesää kaikille!

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotepäällikkö

Kirjoitus on suomennos Ruotsin Nordnet Blogissa julkaistusta tekstistä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
19.08.2021 19:38

Salkun portfolio ois hyvä saada sovellukseen. Niin, että näkisi salkun sisällön piirakkana.

Kuumiäs
Kuumiäs
Vastaa  Nimetön
03.11.2021 11:46

Kyllä. Ihme, että tätä piirakka-graafia ei ole.

Nimetön
Nimetön
01.07.2021 13:48

Toiveena olisi saada vielä mahdollisuus tarkistaa salkun tilanne jälkikäteen valittuna ajankohtana. Olisi esimerkiksi tilinpäätöksiin hyödyllinen.