Siirry pääsisältöön

Tule mukaamme testaamaan uutta Nordnetiä!

Hei!

Me olemme Nordnetin uutta verkkopalvelua ja mobiilisovellusta kehittävä “Next Nordnet” -tiimi. Tavoitteenamme on luoda seuraavan sukupolven digitaalinen pankki, ja syksyn aikana tulet kuulemaan meistä ja kehitystyöstämme täällä Nordnet Blogissa. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisuuden tutustua työhömme, kokeilla palvelun uusia ominaisuuksia ja antaa palautetta.

Miksi rakennamme uutta verkkopalvelua?

Tänä päivänä käyttämämme verkkopalvelu julkistettiin vuonna 2007. Olemme päivittäneet palvelun ulkonäköä ja toiminnallisuutta vuosien varrella, mutta palvelun “perustus” on edelleen sama kuin yli 10 vuotta sitten. Säästämisen ja sijoittamisen pitäisi olla sinulle helppoa, millä tahansa päätelaitteella. Tästä syystä olemme nyt luomassa palvelua, joka on joustavampi ja käyttäjäystävällisempi kuin mitä meillä tänä päivänä on.

Rakennamme uuden palvelun hyödyntäen uutta tekniikkaa, jota on helpompi päivittää ja jonka avulla voimme tarjota uusia, arkea helpottavia ominaisuuksia. Uusi palvelu tulee olemaan tietenkin myös responsiivinen, eli voit käyttää sitä sujuvasti millä tahansa päätelaitteella, ja saat entistä helpommin kokonaiskuvan säästöistä ja sijoituksistasi.

Tervetuloa mukaan testaamaan Next Nordnetiä!

Haluamme rakentaa uuden palvelun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tästä syystä palautteesi on meille tärkeää.

Pian julkistamme uuden palvelumme beta-version. Beta-versio tulee aluksi olemaan ominaisuuksiltaan karsittu, mutta parannamme sitä jatkuvasti saamamme palautteen perusteella. Myöhemmin tarjoamme testattavaksesi myös kehittyneempiä ominaisuuksia palvelussa.

Tule siis mukaan ja rekisteröidy beta-testaajaksi ennen sivuston virallista julkistamista – jätä sähköpostiosoitteesi 1.10.2017 mennessä alla olevan lomakkeen kautta!

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_96c2b”][/cp_modal]

Ystävällisin terveisin,

Next Nordnet -tiimi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
5 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
21.11.2017 14:15

Ikävää että hipsterit alkoivat sotkea ja rikkoa asiallisesti koodattua ja vakaata käyttöliittymää.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.11.2017 15:02

Fonttien näkyvyys on erityisen huono uudessa mallissa.

Nimetön
Nimetön
06.10.2017 20:43

Valitettavasti uuden käyttöliittymän suuntaus on sama kuin maaimanlaajuinen trendi. Eli kaikki vie enemmän näytön käyttöpinta-alaa, samalla kun vähemmän dataa ja tietoa on näkyvillä kerralla. Lopputulos on turhanpäiväistä kliksuttelua ja hitaampi kokonaisuus “ajan hermolla” olemisen ottaessa pääroolin käytettävyyden asemesta.

Marketwatch, TheStreet, Morningstar ja nyt Nordnet. Onneksi 4-traders ei ole vielä seurannut tätä trendiä.

Ja kyse ei muuten ole muutosvastarinnasta vaan yksinkertaisesti käytettävyyden ja nopeuden asettamisesta ulkonäön edelle.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
11.10.2017 01:21

Samaa mieltä kun tuota uutta betaa kokeilin. Nykyisellään näen koko salkkuni 28″ monitorilla kerralla yhdellä vilkaisulla. Tulevaisuudessa joudun sitten rullailemaan edestakaisin oikein reippaasti saadakseni tilanteesta mitään selkoa, tosi kiva. Kai tuo on jollekin kosketusnäytöille tehty liittymä ja normaali käyttäjä on unohdettu koska…no koska niin. Muutenkin kaikki osiot on pitänyt rakentaa jostain tosi cooleista trendikkäistä voi-kun-kivannäköisistä mini-ikkunoista, jotka hakevat datansa ilmeisesti mikä mistäkin yksi kerrallaan ja kestää kestää verrattuna nykyiseen vaivatta toimivaan tekstipohjaiseen listaukseen. Mutta pitää nyt vaan näyttää hienolta… Koska pitää!

Nimetön
Nimetön
05.10.2017 19:25

Toivottavasti lisäätte myös kaksivaiheisen tunnistautumisen.