Toinen sijoituskirjani Hajauta tai hajoa julkaistaan tänään 8. lokakuuta

Toinen sijoituskirjani Hajauta tai hajoa (311 s.) julkaistaan tänään. Tämä merkintä sisältää lyhyen katsauksen kirjan sisältöön ja linkin sähköiseen tilausmekanismiin.

Uutuuskirja Hajauta tai hajoa (311 s.) koostuu neljästä pääluvusta, jotka sisältävät yhteensä 32 erillistä kappaletta ja 3 liitettä itsenäisine asiasisältöineen. Pääluvut on nimetty seuraavasti:

1) ”Hajauttaminen” (sivut –125)
2) ”Osakesalkun hajauttaminen” (126–205)
3) ”Yhtiötason hajauttaminen” (sivut 206–257) ja
4) ”Avaimet osakesalkun rakentamiseen” (sivut 258–311).

Läpi kirjan tarkastelen erityisesti kolmea menestyvän sijoitustoiminnalta kannalta olennaista kysymystä: Miten tunnistaa laatuyhtiön? Miten osakkeen todellista arvoa tulisi määrittää? Miten osakkeen kurssimuutoksiin pitäisi suhtautua?

Hajauta tai hajoa on kasvanut esikoisteoksesta sivumäärän osalta lähes 50 prosenttia, mutta siitä huolimatta hinta on säilynyt ennallaan tasan 25 eurossa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa). Uutuuskirja sisältää esikoisteoksen tavoin täyden tyytyväisyystakuun kahden viikon palautusoikeudella. Muiltakin osin uutuuskirja vastaa painopaikaltaan (Hansaprint), kustantajaltaan (omakustanne) ja teknisiltä tiedoiltaan (A5) esikoiskirjaa. Käsiteltävät aiheet ovat kuitenkin vaihtuneet, joskin kirjojen ydinsanomissa on havaittavissa sijoitusfilosofiaan liittyviä yhtäläisyyksiä.

Ennakkotilauksen yhteydessä tarjotaan mahdollisuutta hankkia paketoituna sekä esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen että uutuuskirja Hajauta tai hajoa yhteishintaan 39,90 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa).

Muistuttaisin tässä yhteydessä, että kirjan signeeraus tai omistuskirjoitus on mahdollista saada molempiin kirjoihin, tai erillisestä pyynnöstä vain toiseen. Käsittelen itse jokaisen matkaan lähtevän kirjan, ja mahdollisia toiveita voi esittää. Tilausmekanismi mahdollistaa myös kirjalähetyksen ja laskun lähettämisen eri postiosoitteisiin. Pakettitilauksissakin kirjat voidaan toimittaa eri postiosoitteisiin. Normaalitilanteessa lasku matkustaa kirjan välissä 14 päivän maksuajalla. Uudet tilaukset käsitellään tämän merkinnän julkaisuviikolla vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta.

En kertaa tässä merkinnässä uutuuskirjan asiasisältöä, koska esittelin sen jo viime kuussa uutuuskirjan ennakkomyyntiä koskevassa blogimerkinnässä. Todettakoon kuitenkin, että kirjan hajautusta ja laadukkaan osakesalkun rakentamista koskevan asiasisällön lisäksi viimeinen kappale sisältää eräänlaisena loppuhuipennuksena kokonaisuudessaan tämänhetkisen henkilökohtaisen ostokohteiden seurantalistani Helsingin pörssistä ja ulkomailta.

En usko, että tiikeri pääsisi irtoamaan kovinkaan kauas raidoistaan, joten jos olet kokenut nelivuotisen blogini sisällön kiinnostavaksi, uskon myös uutuuskirjan olevan sinulle miellyttävä lukukokemus. Tästä lähtökohdasta suhtaudun luottavaisin mielin kirjalle annettavaan kahden viikon tyytyväisyystakuuseen täydellä palautusoikeudella.

>> Uutuuskirjan tilauslomakkeelle

>> Uutuuskirjan esittelysivulle Nordnetissä

Kaikissa mahdollisissa lisäkysymyksissä, ulkomaille tilattaessa, suurten tilausmäärien ja yritysmyynnin osalta voi olla yhteydessä suoraan minuun sähköpostitse: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Hajauta tai hajoa ISBN: 978-952-93-1730-1
Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen ISBN:
978-952-93-1111-8

 

Jukka Oksaharju
Jukka Oksaharju
Osakestrategi, Nordnet Suomi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
07.10.2013 23:03

Äänikirja olisi huippujuttu. Itse en ainakaan ehdi printtiin perehtyä, mutta monen homman ohessa suurkulutan äänikirjoja milloin milläkin laitteella. Pääasiassa mp3.na. Hyvä lukija saa kuivankin aiheen tarttumaan hyvin muistiin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
08.10.2013 09:42

Hyvä idea, Vesa! Jostain syystä minäkin opin paremmin kuuntelemalla. Ja kun ajaa paljon autolla, tulisi kaksi kärpästä iskulla. -Kuis on Jukka..? Tiedän että se on töisevä homma, muttei mahdoton.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
08.10.2013 10:36

Sorry, siis Ville…

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
08.10.2013 13:21

Erittäin hyvä idea. Molemmat kirjat on jo tilattu, mutta todennäköisesti hankkisin myös äänikirjan, jos se olisi saatavilla. Toiveena toki on, että kirjan lukisi ammattiääninäyttelijä.