Siirry pääsisältöön

Tekninen analyysi ❤️ fundamenttianalyysi | Traders’ Club

Tekniseen analyysiin luottavat sijoittajat ja fundamenttiuskolliset ovat kaksi täysin eri klaania! Traders’ Clubin Jukka Lepikkö ja Tuomas Tuominen murtavat tämän myytin ja käsittelevät puheenvuorossaan sitä, kuinka vastakkainasettelun sijaan analyysien yhdistäminen tarjoaa sijoittajalle monipuolisemman työkalun parempien osakevalintojen tekemiseen. Fundamenttianalyysin avulla on löydettävissä hyviä sijoituskohteita liiketoiminnan näkökulmasta, kun taas tekninen analyysi puolestaan tarjoilee työkalun, jolla löytää sopivia ajoituksia sijoituksille ja ennustaa kurssikehitystä tarkastelemalla historiaa.

Kuuntele puheenvuoro ja ota selvää, kuinka myös pitkäjänteisemmät sijoittajat voivat hyödyntää teknistä analyysiä!

Pääset seuraamaan Pörssisijoittajan viikko -virtuaalitapahtumaa suorana 13.-17.9.2021 Kauppalehden, Arvopaperin ja Talouselämän sivuilta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki