Tänä jouluna tuotto tekee hyvää!

Näin joulun aikaan myös tuotto tekee hyvää. Takanamme on niin hieno pörssivuosi, että päätimme sen kunniaksi lahjoittaa kaikkia eksperttisalkkumme koko historian aikana saamia osinkoja vastaavan summan Uudelle Lastensairaalalle. Salkkumme arvo on noussut kuluneen vuoden aikana noin 50 %. Vuoteen on osunut onnistumisia kuten Stonesoft, Revenio, Vestas ja Pandora, mutta välillä olemme myös joutuneet ruoskimaan itseämme Talvivaaran kaltaisista epäonnistumisista. Ensi vuoteen lähdemme vahvan pörssivuoden jälkeen varovaisissa tunnelmissa, mutta mielenkiintoisessa vaiheessa olevia yhtiöitä tuntuu onneksi riittävän. Uusia listautujia ja menestystarinoita näyttäisi viimein olevan tulossa pörssiimme!

Haluamme kiittää kaikkia Inderesin analyysejä ja eksperttisalkkua seuranneita sijoittajia kuluneesta vuodesta. Teillä piensijoittajilla on ratkaiseva rooli Helsingin pörssin elinvoimaisuuden säilyttämisessä. Olemme Inderesillä ylpeitä siitä, että olemme saaneet tuoda osaketutkimuksen laajan sijoittajayhteisön saavutettaville. Lupaamme jatkaa teidän palvelemista myös ensi vuonna – entistäkin kattavammin, laadukkaammin sekä perinteisen osakeanalyysin vanhentuneet toimintamallit kyseenalaistaen. Tavoitteenamme on tehdä yhdessä teidän ja yhtiöiden kanssa tehdä Helsingin pörssistä parempi markkinapaikka.

Hyvää joulua ja tuottoisaa vuotta 2014!

Inderesin tiimi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit