Siirry pääsisältöön

Taalerin rahastot yksityissijoittajien saataville Nordnetin kautta

Nordnetin yli 50 rahastoyhtiön rahastovalikoima laajenee entisestään, kun arvosijoittamisen uranuurtajan Taalerin rahastot tulevat Nordnetin 230 000 asiakkaan saataville.

Taaleri on solminut rahastojen jakelusopimuksen Nordnetin kanssa. Jatkossa Nordnetin asiakkaat voivat sijoittaa 12 Taalerin rahastoon. Rahastoihin sisältyvät mm. Taalerin arvorahastot Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein, sekä korkorahastot Globaali Korko, Korkeammat Korot ja Lyhyet Korot.

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu suomalainen kasvuyritys (tunnus: TAALA), jonka liiketoiminta koostuu varainhoidosta, rahoituksesta ja energialiiketoiminnasta. Taalerin toimintaa on alusta alkaen ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaille. Taaleri yhdistää ennakkoluulottomasti ideoita, yrittäjiä ja pääomia sekä tukee vastuullista omistajuutta. Taalerilla oli vuoden 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400.

Taalerin rahastot ovat menestyneet erinomaisesti

Olemme ylpeitä, että Taaleri valitsi juuri Nordnetin kumppanikseen. Ensimmäistä kertaa Taalerin rahastoja saa muualta kuin heidän kauttaan.

Taalerilla on erittäin vahva brändi varainhoitoasiakkaiden keskuudessa ja Taalerin rahastot ovat menestyneet erinomaisesti. Taaleri Arvo Markka -rahaston päävastuullisena salkunhoitajana toimii Suomen kenties arvostetuin ja palkituin salkunhoitaja Mika Heikkilä, joka on luotsannut useita rahastojaan arvosijoitusmenetelmällä vuodesta 1999.

Asiakkaamme pääsevät nyt helposti käsiksi arvostettuihin rahastoihin ja jo pienillä sijoituksilla. Uskon rahastojen nousevan nopeasti suosituimpien rahastojen joukkoon Nordnetissä.

Nordnetin 230 000 suomalaisesta asiakkaasta yli 100 000:lla on rahastoja. Keskimääräinen rahastokuukausisäästäjä sijoittaa rahastoihin vajaat 150 euroa kuukaudessa. Mediaanisäästäjä laittaa hieman vähemmän, noin satasen kuukaudessa.

Nordnet ei peri rahastoista merkintä- tai lunastuspalkkioita. Minimisijoitus rahastoihin on 15 eur/merkintä. Taalerin rahastoja voi merkitä Nordnetin kautta 1.4.2019 alkaen sekä kertasijoituksina että kuukausisäästämisen kautta.

Lue lisää Taalerin rahastoista, katso haastatteluvideo salkunhoitaja Mika Heikkilän kanssa ja tee sijoitus tästä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit