Singles’ Day -tarjous: käy kauppaa 11 kiinalaisyhtiöllä ilman välityspalkkiota 11.11.2019

Singles’ Day eli Sinkkujen päivä on kiinalaislähtöinen juhlapäivä, jota vietetään vuosittain marraskuun 11. päivä. Singles’ Day on nykyään kokonaismyynnin arvoltaan maailman suurin verkkokauppojen sesonkipäivä, ohittaen esimerkiksi Amerikassa suositut Black Fridayn ja Cyber Mondayn. Myös Nordnet juhlistaa Sinkkujen päivää tarjoamalla kaupat alla listatuilla kiinalaisyhtiöiden ADR:illä* ilman välityspalkkioita maanantaina 11.11.2019.

Kiina on nopeasti kasvava markkina ja maailman toiseksi suurin talous Yhdysvaltojen jälkeen. Maasta löytyy monia mielenkiintoisia yhtiöitä, joista jotkin voivat sopia sinunkin salkkuusi. Viimeistään nyt kannattaa siis kohdistaa sijoituskiikarit itään!

Voit käydä kauppaa seuraavien yhtiöiden ADR:illä* ilman välityspalkkiota Sinkkujen päivänä, 11.11.2019:

 1. Alibaba – kilpailee Amazonin kanssa maailman suurimman verkkokauppayrityksen tittelistä.
 2. Baidu – hakukoneyhtiö, “kiinalainen Google“.
 3. China Mobile – maailman suurin teleoperaattori. Osittain Kiinan valtion omistama.
 4. iQiyi – videosisältöalusta, “kiinalainen YouTube“.
 5. JD.com – Alibabaa haastava verkkokauppajätti.
 6. Luckin Coffee – vahvasti kasvava kahvilaketju, “kiinalainen Starbucks“.
 7. Momo – treffisovellus, “kiinalainen Tinder“.
 8. Nio – sähköautoyhtiö, “kiinalainen Tesla“.
 9. Petrochina – Kiinan suurin öljyn ja kaasun tuottaja.
 10. Tencent Music – musiikin suoratoistoalusta, jonka ovat perustaneet yhteistyössä ruotsalaislähtöinen Spotify ja kiinalainen teknojätti Tencent.
 11. Weibo – sosiaalisen median jättiläinen ja mikroblogipalvelu, “kiinalainen Twitter“.

Tarjous koskee 11.11.2019 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja yllä listatuilla ADR:illä. Kaupankäynti kyseisillä arvopapereilla alkaa Suomen aikaa klo 16.30 ja päättyy klo 23.00. Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdosta tästä. Huomioi myös, että sekä verkkopalvelussamme että Nordnet-sovelluksesa kaupankäyntinäkymässä näkyy virheellisesti, että kaupasta oltaisiin veloittamassa välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät tällä sivulla mainitut ehdot.

Kaupankäynti kampanja-arvopapereilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Tarjous koskee vain yllä linkattuja, USA:n markkinoilla listattuja ADR:iä, ei muualla rinnakkaislistattuja arvopapereita. Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita eikä puhelintoimeksiantoja.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule tulkita sijoitussuositukseksi tai kehoitukseksi ostaa tässä listattuja arvopapereita.

*ADR:t (American Depository Receipt) ovat yhdysvaltalaisissa pankeissa säilytettäviä siirtokelpoisia sijoitustodistuksia, jotka vastaavat omistusoikeutta tiettyyn määrään ulkomaalaisia osakkeita.

Hauskaa Sinkkujen päivää ja menestystä sijoituksiin – 恭喜您的投資!

P.S. Jos et ole vielä Nordnetissä asiakkaana, niin asiakkuuden avaaminen onnistuu tästä linkistä helposti verkkopankkitunnuksilla. Nordnetissä asiakkuuteen ei liity mitään avaus- tai kuukausimaksuja.

Lue myös: Kiinan talous vetää enemmän kuin koskaan

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit