Sijoituskirjojen lahjatilaukset 18. joulukuuta mennessä

Olen julkaissut kaksi suomenkielistä sijoituskirjaa viimeisten 14 kuukauden aikana, Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012, 213 sivua) ja Hajauta tai hajoa (2013, 311 sivua). Niitä on lähtenyt maailmalle reilun vuoden aikana yhteensä lähes 10 000 kappaletta, mistä voin kiittää vilpittömästi kaikkia lukijoita ja tukijoita. Tämä merkintä sisältää lyhyet tiedot kirjojen tilausmahdollisuuksista jouluksi sekä linkin sähköiseen tilausmekanismiin.

Merkinnän lopussa on linkki esittelysivulle, josta löytyy kokoelma kirjojen julkisesti saamia arvioita ja perustiedot sisällysluetteloineen. Tänä syksynä julkaistu uutuuskirja Hajauta tai hajoa kustantaa 25 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa). Vuosi sitten marraskuussa julkaisemani Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen maksaa yksittäin tilattuna 19,90 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa).

Tilauslomakkeella on tarjolla myös mahdollisuus hankkia paketoituna sekä esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen että uutuuskirja Hajauta tai hajoa yhteishintaan 39,90 euroa (sis. ALV ja toimituskulut Suomessa).

Jokaiseen tilattuun sijoituskirjaan on mahdollista saada 1) signeeraus, 2) omistuskirjoitus tai 3) muu vapaavalintainen, esimerkiksi jouluaiheinen tervehdys. Käsittelen itse jokaisen tilauksen alusta loppuun, joten toiveita saa esittää.

Tilausmekanismi mahdollistaa kirjalähetyksen ja laskun lähettämisen eri postiosoitteisiin. Pakettitilauksissakin kirjat voidaan toimittaa eri posti- ja toimitusosoitteisiin. Normaalitilanteessa lasku matkustaa kirjan välissä 14 päivän maksuajalla. Uudet kirjatilaukset käsitellään 18. joulukuuta asti vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta.

Molemmille kirjoille annetaan kahden viikon tyytyväisyystakuu palautusoikeudella.

>> Sijoituskirjojen tilauslomakkeelle

>> Sijoituskirjojen esittelysivulle Nordnetissä

Kaikissa mahdollisissa lisäkysymyksissä, ulkomaille tilattaessa, suurten tilausmäärien ja yritysmyynnin osalta voi olla yhteydessä suoraan minuun sähköpostitse: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Hajauta tai hajoa ISBN: 978-952-93-1730-1
Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen ISBN: 
978-952-93-1111-8

Merkintä sisältää markkinointia sekä linkkejä esittely- ja tilaussivustolle Nordnetissä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
08.04.2014 02:45

miukku: No hei, joku tyyli pite4e4 olla kalassakin;) Ei vaan, kouudaisoknen kruunasivat punaiset kumisaappaat villasukilla.anonyymi: Kirppishame on alkujaan Indiskan. elisa: Niin on!nanna-: Niin, kun ne voi vaikka purra:)jaana: Me4 olin kylle4 aika paniikissa, et mike4 mun ongessa on! Ahvenet ovat ihan hulluja vete4me4e4n ja riuhtomaan.merja: Lindexin paita on siisti mutta silti ihanan huoleton. Sellaiset vaatteet on ihan parhaita.