Siirry pääsisältöön

Sijoitus Investin tunnelmia opiskelijoiden näkökulmasta

Laurea-ammattikorkeakoulun projektitiimi osallistui Sijoitus Invest -tapahtumaan 30.11–1.12. Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja messuosastosta saatiin paljon kehuja. Niin yhteistyökumppanimme Nordnet kuin me Laurea-ammattikorkeakoulun projektitiimissä olimme tyytyväisiä tapahtuman toteutukseen, eikä mitään jäänyt niin sanotusti hampaankoloon.

Nordnet jakoi kävijöille give away -lahjoina polaroid-kuvia. Myös perinteisillä kynillä, karkeilla ja kasseilla oli odotettua suurempi kysyntä. Ympäri Messukeskusta kierrellessä Nordnetin kasseja vilisi joka puolella ja niitä piti toimittaa Nordnetin toimistolta lisää messuosastolle.

Messujen aikana osastolla oli myös ”What’s Your Move?” -kampanja esillä kuvaseinän muodossa. Sen ideana oli raapustaa pienelle liitutaululle oma siirto sijoittamisen tai jonkin muun asian tiimoilta. Innostuneilta osallistujilta saatiin muutamia hyviä kuvia pyörimään kuvaseinälle.

Messuosastolla kävijöitä houkutti myös kilpailu, jossa oli mahdollista voittaa 100 euron arvoinen sijoitus Nordnetin Superrahastoon. Osallistujia oli todella paljon ja arpalipukkeita saatiin tapahtuman jälkeen kantaa koululle monta kassillista. Laurean tiimi poimi lipukkeiden seasta viisi onnekasta. Onnittelut voittajille!

Nordnetin Instagram-tiliä tiimimme päivitti ahkerasti messujen aikana. Päivityksiä tuli 12 kappaletta ja niiden lisäksi useita Instagram-livelähetyksiä. Päivityksiin pyrittiin saamaan fiiliksiä messuilta, livekuvaa sekä tunnelmaa osastolta.

Tiimille messukokemus oli rikas ja näinä kahtena päivänä opimme paljon uutta. Nordnetin osastolla oli varmasti eniten pöhinää koko messuilla. Ensi vuotta odotellessa! Tiimi ei voi kuin kiittää Nordnetiä tästä mahtavasta oppimisprosessista ja hypätä taas ensi kevään tuomiin uusiin haasteisiin.

Teksti: Jesse Hakovirta/Laurea

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit