Sijoitus Invest -tapahtuma Laurean opiskelijoiden silmin

 
Läpinäkyvää -blogin vierailevana tähtenä on ammattikorkeakoulu Laurean seitsemänhenkinen projektitiimi Hyvinkäältä, joka on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Nordnetin osuutta Sijoitus Invest -tapahtumassa.

Tiimin opiskelijoiden opinnot koostuvat erilaisista projekteista, ja tiimi onkin työstänyt tätä kyseistä Nordnetin tapahtumaprojektia jo yli 800 tuntia, koostuen muustakin kuin ajatustyöstä ja ideoinnista.

Puolet tiimin jäsenistä oli mukana Nordnetin projektissa jo keväällä 2016. Brändi oli siis jo entuudestaan tuttu, ja lähtökohdat suunnittelun aloittamiselle olivat helppoja, koska moni osallistuja tunsi yrityksen toiminnan jo pinnan alta. Tiimistä löytyy myös kaksi aktiivisijoittajaa.
 

Mistä kaikki sitten lähti…?

Itse tapahtuman suunnittelu alkoi syksyisenä keskiviikkoaamuna 7. syyskuuta, projektin pyörähtäessä briiffillä käyntiin. Nordnetin toimeksianto tiimille oli auttaa näyttävän messukokonaisuuden luomisessa sekä brändin vahvistaminen innovatiivisilla ja erottuvilla keinoilla.

Ennakko-odotuksemme oli se, että Nordnet tulisi olemaan näkyvästi esillä Sijoitus Invest -tapahtumassa. Projektin kanssa yhteistyössä toimii event manager Jan Forsman sekä muu Nordnetin henkilökunta, jotka ovat tukeneet tiimiä koko projektin ajan.

Heti toimeksiannon jälkeen tiimi sai monia ideoita, joita alettiin pikkuhiljaa kokoamaan yhteen. Ajatusten ja ideoiden yhteen kokoaminen oli tosin aluksi hieman haastavaa, ja monia ideoita lopulta jäikin kyydistä pois. Yhteistyökumppanin tapaaminen sai tiimin löytämään uudelleen kultaisen keskitien, ja ideat oli helpompi koostaa kasaan.

Tiimi on ollut projektin alusta asti motivoitunut ja innoissaan. Ideoita tapahtumaan on palloteltu laidasta laitaan. Ideat alkoivat lopulta koostua yhtenäiseksi paketiksi viimeisten viikkojen aikana.
 

Puulavat ja robotit jäivät – uusia ideoita tilalle

Tiimi pyrki miettimään Nordnetin brändiä tukevia elementtejä sekä aktiviteettejä messuständille, toteutettuna mahdollisimman kustannustehokkaasti. Aluksi mukana oli puulavoja, robotteja, sinistä juomaa…

no, tiimi palasi takaisin maan pinnalle ja lopulta ideat jäivätkin yksinkertaisemmiksi, mutta sitäkin näyttävämmiksi. Aktiviteetti ständillä tulee olemaan erilaista ja varmasti mukaansatempaavaa.

 

Opiskelijat vahvasti mukana tapahtumassa

Tiimi osallistuu ideoinnin lisäksi myös itse tapahtumaan molempina päivinä, 30.11 – 1.12, sekä tapahtuman jälkimarkkinointiin.

Tapahtumassa tiimi tulee muun muassa kaappaamaan Nordnetin Instagram- tilin ja mahdollisesti lähettämään livelähetystä Periscopen/Facebook- liven kautta, sekä olemaan mukana aktiviteeteissä ständillä ja jakamassa flyereitä Nordnet-pörssilavan läheisyydessä.

Tule sinäkin näkemään ja kokemaan uudistunut Sijoitus Invest -tapahtuma! Ilmoittaudu mukaan ilmaiseksi tästä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit