Siirry pääsisältöön

Sijoitus Invest 2016 -tapahtuman satoa

 
Suomen sijoittamisen ykköstapahtuma, Sijoitus Invest, järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Messukeskuksessa samaan aikaan Slush -startup-tapahtuman kanssa. Uudistunut tapahtuma keräsi noin 5000 kävijää, joista moni tuli myös Nordnetin ständille juttelemaan kanssamme tai kuuntelemaan Nordnetin järjestämiä puheenvuoroja.
 
Nordnetin osastolla riitti kuhinaa ympäri vuorokauden:

nordnet_stand

Osastollamme kävijät pääsivät testaamaan palvelujamme, kokeilemaan sosiaalista sijoittamista sekä saamaan vastauksia mieltä kaihertaviin kysymyksiin. Lisäksi ständillämme oli mahdollista osallistua Superrahasto-osuuksien arvontaan.

Sosiaalinen sijoittaminen oli ständillä läsnä myös hieman normaalista poikkeavassa muodossa: Kävijät saattoivat otattaa itsestään valokuvia #WhatsYourMove -taulun kanssa, jonka kautta he saattoivat kertoa anonyymisti seuraavat sijoitusaikeensa, tai muut “muuvinsa”:

raha_peukku

 
Kuvat sai mukaansa halutessaan myös klassisessa Polaroid-muodossa:
 
polaroid

Nordnetin asiakaspalvelun henkilöstön lisäksi Nordnetin ständillä palveli ahkera tiimi opiskelijoita Laureasta ja Hyriasta, jotka osallistuivat järjestelyyn ja suunnitteluun ennen tapahtumaa ja sen aikana. Opiskelijatiimi otti haltuunsa mm. Nordnetin Instagram-tilin Sijoitus Investin ajaksi. Voit lukea lisää Sijoitus Investistä opiskelijatiimin näkökulmasta tästä blogikirjoituksesta.

Opiskelijoiden panostus tapahtuman järjestämisessä on ollut korvaamaton – iso kiitos Laurean ja Hyrian opiskelijatiimeille koko Nordnetin puolesta!

whatsyourmove_draws
 
Molempina tapahtumapäivinä #rahapodista tutut Miikka ja Martin juonsivat Nordnet Pörssilavaa, missä pörssilistattujen yhtiöiden toimitusjohtajat esittelivät yhtiöitään sijoittajille:

nordnet-porssilava

 
Ensimmäisen tapahtumapäivän vetonaula oli Nordnetin toimitusjohtajan Håkan Nybergin puhe, jonka aiheena oli se, miten nuoret sukupolvet haastavat perinteisen pankkipalveluliiketoiminnan. Voit katsoa livetaltioinnin puheesta mm. Nordnetin Periscope-tililtä.
 
hakan_speaking
 
Tuore maajohtajamme esiintyi tilaisuudessa myös, mm. tässä Kauppalehden haasteltavana:
 

 
Seuraavan päivän kohokohta oli talousasiantuntijamme Martin Paasin vetämä paneelikeskustelu, jonka aiheena oli se, miltä sijoittaminen tulee näyttämään 20 vuoden päästä.

Panelisteina keskustelussa toimivat taloustieteen professori Markku Kaustia Aalto-yliopistosta, fintech-vaikuttaja Kirsi Larkiala AREX-yhtiöstä ja Jussi Kallasvuo robosijoituspalvelu Evervestistä. Paneelikeskustelun livetaltioinnin voit katsoa Facebook-sivuiltamme:


 
 

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille – nähdään taas!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit