Siirry pääsisältöön

Sijoituksilla eläkkeelle 50-vuotiaana | Vauraat ja rohkeat, osa 4

Vauraat ja rohkeat -sarjan neljännessä jaksossa tuottajamme Tuomas sai haastateltavakseen Suvin, joka on jäänyt eläkkeelle jo 50-vuotiaana. Miten Suvin sijoitusura alkoi, miten hän sijoittaa ja mitä hän antaisi vinkiksi muille varhaiseläkettä harkitseville? Katso jakso, jätä tykkäys jos tykkäsit ja kommentoi omat mietteesi alle! Muista seurata meitä myös YouTubessa, niin näet seuraavat sarjan jaksot ensimmäisten joukossa.

Sarja on tehty yhteistyössä Suomen Osakesäästäjien kanssa.

→ Katso myös muut Vauraat ja rohkeat -sarjan videot ja artikkelit.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee huomioida, että historiallinen tai simuloitu kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Joni
Joni
19.06.2023 23:18

Mahtava tyyppi tämä Suvi, niin tavallisia viisaita neuvoja👍🏼

Jorma Jansson
Jorma Jansson
31.05.2023 11:57
  • Jäin “eläkkeelle” 48 vuotiaana ja nyt olen 83 . Vuonna 2008 aloin siirtämään varoja varustamo-osakkeisiin. Tähän saakka toiminut hyvin , maailmalla jylläävät sodat tietysti askarruttavat. Savosolariin sijoitin kun mulle selvisi, että sitä kautta pääsen Meriauran osakkaaksi. Nuorempana sijoitin aina niihin yhtiöihin joissa työskentelin, kun rahaa ei vielä hirveästi ollut.