Siirry pääsisältöön

Sijoittajien pulssimittari punaisella – vieraana Victor Snellman | #rahapodi 244

Suomen Osakesäästäjien ja Pörssisäätiön järjestämä sijoittajabarometri mittaa suomalaisten yksityissijoittajien tuntemuksia ja toimia nykyisessä markkinatilanteessa. #rahapodi sai vieraaksi Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellmanin kertomaan mehukkaimmat palat juuri tänään julkaistusta kevään sijoittajabarometristä. Miikka ja Martin tenttaavat Victoria:

  • Suomalaissijoittajat kertovat lisänneensä osakepainoa roimasti viimeisien kuukausien aikana – mistä tämä kertoo?
  • Myös sijoittajien niin sanottu pulssimittari on ennätyskorkealla. Usko osakekurssien nousuun on ennätyksellisestä nousumarkkinasta huolimatta edelleen vahvaa?
  • Mitä toimialoja suomalaissijoittajat pitävät kiinnostavina? Entä mitkä eivät jaksa kiinnostaa pätkääkään?
  • Mitä pörssiyhtiöitä pidetään kiinnostavimpina tällä hetkellä?
  • Miten yksityissijoittajat suhtautuvat pörssiyhtiön johdon omiin osakekauppoihin ja -omistuksiin yhtiössä?
  • Miten yhtiökokouksia pitäisi kehittää? Onko kotoa katseleminen ja äänestäminen jo uusi normaali, vai ollaanko koronan jälkeen palaamassa fyysisiin kokouksiin ja kampaviinereihin?
  • Yksityissijoittajien edunvalvonta mm. suunnatuissa anneissa instituutiosijoittajille ja pääomistajille – onko meno mennyt jo liian villiksi?
  • Mikä on Suomen Osakesäästäjät ja miten sinne pääsee jäseneksi?

Seuraa Victor Snellmania ja Suomen Osakesäästäjiä Twitterissä!

Liity Suomen Osakesäästäjiin täältä ja lue Victorin blogikirjoitus.

Voit katsoa jakson myös Youtubessa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit