Sijoittajan Black Friday -tarjous

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, jota pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Kyseessä on myös vuoden suurin ostospäivä, jolloin tuotteita myydään suurin alennuksin.

Black Fridayn kunniaksi Nordnet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden shoppailuun USA:n osakemarkkinoilla ilman ostovälityspalkkioita. Perjantaina 27.11.2020 voit käydä kauppaa kaikilla Yhdysvaltain markkinoilla listatuilla osakkeilla ilman ostovälityspalkkioita. Tarjous ei koske myyntejä.

Jos et ole ihan varma, mistä aloittaisit osakeideoiden etsimisen, niin kokosimme yhteen Nordnetin asiakaskunnan omistetuimmat yhdysvaltalaisosakkeet inspiraatioksi. Lue lisää tarjouksesta ja katso suosikkiosakkeet tästä!

Black Friday tai ei, miksi Yhdysvaltoihin kannattaisi sijoittaa?

Monet maailman suurimmista ja tunnetuimmista yhtiöistä löytyvät Pohjois-Amerikan markkinoilta. Täkäläisistä pörsseistä löydät mm. sellaiset arkielämästäkin tutut brändit kuin Coca-Cola, Apple ja Google. Ei siis ihme, että moni Nordnetin asiakas on myös hajauttanut salkkuaan Atlantin toiselle puolelle.

Kolme syytä tähytä Atlantin yli:

  • Maailman suurimmat ja kansainvälisimmät yhtiöt löytyvät Pohjois-Amerikan markkinoilta. Nämä markkinat tarjoavat hyvän mahdollisuuden sijoitusten maantieteelliseen hajauttamiseen.
  • Pohjois-Amerikan markkinat tarjoavat erittäin laajan valikoiman sijoituskohteita sektoreilta, joista kaikkia ei edes löydy Pohjoismaiden markkinoilta.
  • Pidätkö osinkotulosta? USA:n markkinoiden osakkeista saat pääsääntöisesti osinkoja neljä kertaa vuodessa, osasta jopa kuukausittain. USA:sta löydät myös yhtiöitä, jotka ovat korottaneet osinkoaan 25, jopa yli 50 vuotta peräkkäin – joka ikinen vuosi. Tutustu osinkoaristokraatteihin tarkemmin.
Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
11 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Veeti
Veeti
24.11.2020 20:39

Kerkeekö vielä torstaina luomaan osakesäästötilin jos ei ole teillä asiakkuutta ja osallistua kampanjaan?

vastaus
vastaus
Vastaa  Veeti
25.11.2020 01:16

Kannattaa ottaa yhteyttä täältä https://www.nordnet.fi/fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta jos et ole vielä saanut vastausta. Toinen vaihtoehto on kysyä esim. Twitterissä https://twitter.com/nordnetFI ja https://twitter.com/SuviTuppurainen -tileiltä.

Henri/Nordnet
Henri/Nordnet
Vastaa  Veeti
25.11.2020 08:54

Kyllä, täysi-ikäinen voi avata itselleen osakesäästötilin yhdeltä istumalta ja hyödyntää tarjouksen. Jos kyseessä on alaikäinen tai muu ns. erikoistapaus, niin tällöin asiakashakemus vaatii manuaalista käsittelyä customer operations -tiimiltämme. Tällöin asiakkuuden avaus vaatii tämän hetkisen arvion perusteella 2-4 viikkoa, eli tarjousta ei valitettavasti ehdi hyödyntää. Uusasiakastarjous toki koskee kaikkia siitä alkaen, kun tili on avattu (Taso 1 -hinnoittelu). /Henri

Suvi
Suvi
27.11.2020 11:16

Toimiiko alennus vasta, kun usa aukeaa? Vai miksi välityspalkkioksi tarjoaa 17 €?

Jani
Jani
Vastaa  Suvi
27.11.2020 16:53

Minulta veloitettiin välityspalkkio kahdesta kaupasta. Hyvitystä odotellessa.

Joonas
Joonas
Vastaa  Suvi
27.11.2020 17:04

“Verkkopalvelumme ja Nordnet-sovelluksen kaupankäyntinäkymässä voi näkyä virheellisesti, että USA-ostosta veloitettaisiin välityspalkkio. Todellisuudessa välityspalkkiota ei kuitenkaan veloiteta kaupoista, jotka täyttävät kampanjasivulla mainitut ehdot.”

Ilpo
Ilpo
27.11.2020 11:49

Koskeeko alennus myös ETF ym. vai vain osakkeita?

Henri/Nordnet
Henri/Nordnet
Vastaa  Ilpo
27.11.2020 16:35

Tarjous koskee kaikkia USA:ssa listattuja instrumentteja, mutta ETF:iä ei voi ostaa USA:n markkinoilta MiFID II -lainsäädännön asettamien rajoitusten vuoksi.

Santeri
Santeri
27.11.2020 16:34

Miksi nordnet näyttää että menee välityspalkkiota tänään applesta ja visasta black fridayna.

Henri/Nordnet
Henri/Nordnet
Vastaa  Santeri
27.11.2020 16:36

Tästä on maininta kampanjasivulla, eli järjestelmämme ei oikein ymmärrä kampanjoita, minkä vuoksi se näyttää ikään kuin välityspalkkio veloitettaisiin, mutta todellisuudessa sitä ei veloiteta. Valuutanvaihtopalkkio peritään.

Kyllästynyt
Kyllästynyt
27.11.2020 16:37

Näkyy tunkevan välityspalkkion ostovaiheessa hintaan. Ei tosin yllätä lainkaan, että nordnet ei taas toimi kuten lupaa.