Siirry pääsisältöön

Sijoita teknologian tulevaisuuteen ETF:illä

Tämä artikkeli on kaupallinen tiedote.

Teknologian kehittyminen on muuttanut viimeisen kymmenen vuoden aikana elämäämme useammilla tavoilla kuin kukaan olisi pystynyt kuvittelemaan. Tänä aikana on syntynyt yrityksiä ratkomaan ongelmia, joita vuosikymmen sitten ei ollut olemassa. Myös kuluttajien tarpeet ja vaatimukset ovat muuttuneet.

Teknologisen kehityksen muutosvauhti jatkaa vain kiihtymistään, mikä johtaa yhä uusin disruptiivisiin innovaatioihin ja luo uusia mahdollisuuksia.

Tekoäly, lihattomat pihvit ja robottien sorminäppäryyden kehittyminen ovat vain joitakin esimerkkejä yhteiskuntaa seuraavan vuosikymmenen aikana muokkaavasta teknologisesta kehityksestä. Jotkin yritykset ovat toisia paremmissa asemissa hyötyäkseen näistä läpimurroista.

Tilanteesta on syntynyt kirjo mahdollisuuksia sellaisille sijoittajille, jotka etsivät uutta vauhdittajaa sijoitussalkkuihinsa. Sijoitusstrategioita pitäisi päivittää tämän mukaisesti.

Miten sijoittajat voivat siis hyötyä teknologisista innovaatioista?

Ensiksi meidän pitää kuunnella tulevaisuutta ennakoivien yritysten johtoryhmiä ymmärtääksemme paremmin, mitkä tekijät vaikuttavat kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa ja kuinka kehitys vaikuttaa yritysten liiketoiminnan eri osa-alueisiin sekä niiden kilpailijoihin. Tämän pitäisi auttaa meitä tunnistamaan potentiaaliset voittajat ja erottamaan jyvät akanoista.

Kestää vielä ehkä jonkin aikaa ennen kuin jokin yritys saa valmiiksi Takaisin tulevaisuuteen -elokuvassa vuonna 1989 esitellyn leijuvan hoverboard-laudan. Meistä markkinoilla on kuitenkin jo yrityksiä, jotka pystyvät saamaan aikaan täysin odottamattomia muutoksia.

Sijoittajilla on nykyisin käytössään uudenaikaisia työkaluja, joiden avulla he voivat sijoittaa tulevaisuuden voittajiin entistä järjestelmällisemmin. Enää sijoittajan ei tarvitse itse yrittää löytää seuraavaa Googlea, Amazonia tai Facebookia, vaan he voivat hyötyä tietyistä teemoista sellaisten ETF:ien avulla, jotka mahdollistavat hajautetun sijoittamisen megatrendeihin teknologiset läpimurrot mukaan lukien.

Megatrendit ovat suuria muutosvoimia, jotka voivat muuttaa globaalia taloutta, liiketoimintaa ja yhteiskuntia.

Teknologisiin läpimurtoihin sijoittaminen iSharesin avulla

Temaattiset rahastomme tarjoavat sijoittajille keinon hyötyä megatrendeistä ja sijoittaa suureen määrään yrityksiä, joiden tuottojen kasvupotentiaali on keskivertoa parempi ja jotka siksi voivat pitkällä aikavälillä tuoda parempaa tuottoa sijoituksille.

Teknologiset läpimurrot -megatrendin alle kuuluu laaja joukko pörssinoteerattuja rahastoja (ETF), jotka keskittyvät tiettyihin teemoihin, kuten digitaalinen turvallisuus, sähköajoneuvot ja robotiikka.

Napsauta tästä, niin pääset lukemaan BlackRockin tavasta yhdistää megatrendit tiettyihin sijoitusteemoihin ja rahastoihin, jotka tukevat tulevaisuuden sijoitustavoitteitasi ja -näkemyksiäsi.

Pääomariski. Sijoitusten arvo ja niistä saadut tuotot voivat joko laskea tai nousta, eikä niitä voida taata. Sijoittaja ei ehkä saa takaisin alun perin sijoittamaansa summaa. Historiallinen tuotto ei takaa tulevia tuottoja, eikä sitä pitäisi käyttää ainoana tuotteen tai strategian valintaan vaikuttavana tekijänä. Tämä materiaali on vain tiedotustarkoitukseen, eikä sen tietoja ole tarkoitettu tarjoukseksi tai kehotukseksi sijoittaa BlackRockin rahastoihin, eikä sitä ole valmisteltu tässä tarkoituksessa.

© 2019 BlackRock, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. BLACKROCK. MKTGM1219E-1029092

Yhteistyökumppani
YhteistyökumppaniKumppani
Yhteistyökumppaniemme kirjoituksia

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit