Siirry pääsisältöön

Sharevillen käyttö sijoitustyökaluna

Shareville on Nordnetin kätevä sijoitusyhteisö, jossa voi kommunikoida helposti muiden sijoittajien kanssa. Siellä pystyy myös jakamaan salkkunsa muille käyttäjille. Salkusta paljastetaan muille prosentuaaliset osuudet eri sijoituksista, mutta ei euroja. Muiden käyttäjien ostoja ja myyntejä on mielenkiintoista seurata. Voihan sitä jopa saada uusia ideoitakin sijoittamiseen.

Olen ollut nyt muutaman vuoden Shareville-käyttäjänä ja seuraajia onkin siunaantunut jo ihan kiitettävästi. Shareville-salkkuni löydät tästä. Muiden käyttäjien salkun menestymistä on helppo seurata Sharevillen avulla:

Sharevillessä on monta aktiivista keskusteluryhmää, joita seurailen säännöllisesti. Olen rakentanut kätevän listan lempiryhmistäni. Suurin suomenkielinen keskusteluryhmä on tietenkin Suomi Finland, jossa uusia avauksia tulee yleensä useita päivässä.

Aloitan usein perehtymisen johonkin uuteen osakkeeseen tutustumalla siihen, mitä kyseisestä yhtiöstä on Sharevillessä kirjoitettu muiden käyttäjien puolesta. Jos en löydä mitään ajankohtaista tietoa, niin laitan muille kysymyksen. Monesti olen saanut muiden mielipiteistä tukea omalle sijoituspäätökselle, vaikka en ihan kaikkea muiden kirjoittamaa tekstiä purematta nielekään:

Liityttyäni Sharevilleen olen käynyt lukemattomia mielenkiintoisia keskusteluita ja saanut paljon lisää tietoa eri yhtiöistä. Sijoittamisen yhteisöllisyys on lisääntynyt Sharevillen ansiosta – Shareville täydentää hyvin muita sijoitusfoorumeita. Mielenkiintoisena lisäelementtinä muihin foorumeihin verrattuna on tuo toisten käyttäjien salkkujen ja kauppojen seuraaminen.

Nähdään Sharevillessä!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit