Shareville sijoitusstrategian tukena?

Pulinaa ja puheenaihetta sijoittamisesta

Nordnetin innovaatiojohtaja Jan Dinkelspiel paljastaa videolla oman sijoitusstrategiansa kulmakivet. Nordnet Suomen maajohtajanakin aiemmin työskennellyt Jan on toiminut sijoittamisen kentällä jo 20 vuotta.

Jan myöntää, että sijoittajana hänellä on kaksi puolta. Päätöksiä tulee tehtyä osittain rationaalisesti lukuja tutkimalla, mutta toisinaan myös tunteet ottavat vallan. Itsekuria sijoittamiseen kaipaava Jan kokee, että Shareville auttaa sijoittajia tekemään fiksumpia päätöksiä. Hän kertoo saavansa itsekin Sharevillestä apua juuri päätösten punnitsemiseen, sillä Sharevillessä ollessaan sijoituspäätöksiä tulee perusteltua sekä itseään että muita käyttäjiä varten. Myös vastuuntunto seuraajia kohtaan estää Jania tekemästä hätiköityjä liikkeitä pörssissä. Seuraa Janin sijoituksia Sharevillessä.

Katso, miten Jan valikoi sijoituskohteita:

Haluatko muita näkemyksiä? Lue Martin Paasin blogikirjoitus hänen sijoitusstrategiastaan Sharevillessä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
18.10.2014 16:59

Juu. Tokihan sitä saa paljon apua siitä, että näkee muiden(kin) tekevän sijoituspäätöksiä perusteilla
– “No pakkohan sitä oli nyt ostaa lisää näillä hinnoilla.”
– “En viime viikolla ehtinyt Hulluille Päiville. Onneksi täällä pörssissä on nyt alennusmyynnit, niin pystyn minäkin shoppamaan. :)”
– “jyrkkä alamäki hämmästyttää. Pitänee ostella lisää.”
– “ostin kun on hyvä lappu”

Niin että vinkiksi: jos haluatte Sharevilleen käyttäjiä, laittakaa ei-käyttäjille näkyviin tyrkylle vähän parempia kommentteja, jos sieltä suinkin sellaisia löytyy. Noiden esimerkkitapausten perusteella voi olla vähän heikkoa perustella, miksi pitäisi vaivautua.