Shareville nyt iPhonessasi

Sharevillen jäsenet voivat nyt seurata sijoituksiaan ja saada reaaliaikaisia ilmoituksia iPhone-puhelimiinsa lataamalla uuden Shareville-sovelluksen.

Helppo tapa seurata sijoituksia

Sovelluksen suurin hyöty on se, että Sharevillen jäsenet voivat seurata salkkujaan kirjautumatta sisään jokaisella kerralla. Tällöin salkun arvoa ei näytetä. Näet ainoastaan omistusten suhteellisen jakauman sekä salkun kehityksen – aivan samalla tavalla, kuin muidenkin salkut näkyvät Sharevillessä.

Toinen uusi ominaisuus on mahdollisuus aktivoida reaaliaikaiset ilmoitukset. Saat siis tietää heti, kun jotain sinua kiinnostavaa tapahtuu Sharevillessä.

Kaikki ominaisuudet mukana

Kaikki Sharevillen verkkoversion ominaisuudet löytyvät myös sovelluksesta. Jos haluat nähdä salkkusi arvon tai käydä kauppaa osakkeilla tai rahastoilla, kirjaudu sisään Nordnetin tunnuksillasi. Voit tehdä kaikkea muuta myös kirjautumatta sisään, mikäli olet kerran kirjautunut sisään otettuasi sovelluksen käyttöön.

Voit esimerkiksi seurata muita sijoittajia, kirjoittaa kommentteja, liittyä ryhmiin tai luoda oman ryhmäsi. Lisäksi voit tietysti seurata top-listoja ja osakkeita.

Suunnitelmissa Android-sovellus

Päätimme luoda ensin yhden sovelluksen, jotta voisimme työskennellä tehokkaasti. Nyt kun iPhone-sovellus on julkaistu, Shareville-tiimi alkaa työskennellä Android-sovelluksen parissa. Sovelluksen julkaisuajankohtaa on vaikea arvioida, mutta todennäköisesti se tapahtuu ennen kesää. Uskomme, että odotus palkitaan!

Palautetta ja kysymyksiä

Haluamme tietää, mitä mieltä olet sovelluksesta. Voit lähettää palautetta sovelluksen palaute-osion kautta. Löydät sen sovelluksen menu-valikosta. Samasta valikosta löydät myös vastauksia yleisimpiin Sharevilleä koskeviin kysymyksiin.

Lataa Shareville-sovellus

 

/Niklas Odenwall

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
17.03.2016 18:45

ShareAlpha:a odotellessa…