Siirry pääsisältöön

S-Pankin välitys- ja säilytysasiakkaita Nordnetille

Yhteistyön myötä S-Pankin ja FIMin osakevälityksen asiakkaat pääsevät nauttimaan Nordnetin edistyksellisistä osakesijoittamisen työkaluista. Samaan aikaan Nordnetin rahastovalikoima täydentyy useilla FIM-rahastoilla.

S-Pankki Oy ja Nordnet Bank AB ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla S-Pankin arvopapereiden välitys- ja säilytystoimintojen asiakkaita siirtyy Nordnetiin.

Yhteistyön myötä S-Osakekauppa- ja FIM Direct Online -palveluista Nordnetiin siirtyvät asiakkaat voivat arviolta huhtikuusta 2020 alkaen hoitaa suoria osakesijoituksiaan Nordnetin palvelussa. Nordnetin asiakkaat voivat puolestaan täydentää salkkujaan kätevästi 13:lla ammattimaisesti hoidetulla FIM-rahastolla. Myös Nordnetin asiakkailla Ruotsissa on mahdollisuus sijoittaa FIM-rahastoihin.

Samassa yhteydessä S-Pankki luopuu S-Osakekauppa- ja FIM Direct Online -palveluista sekä arvopaperien välitys- ja säilytyspalveluista. Siirtyminen Nordnetiin edellyttää asiakkailta aktiivista hyväksyntää sekä tunnistautumista ja asiakkuuden avaamista edellyttävien tarvittavien tietojen antamista Nordnetin palvelussa.

Nordnet on erinomainen kumppani, sillä se tunnetaan omatoimisten osakesijoittajien suosikkina. Yhteistyön ansiosta S-Osakekaupan ja FIM Directin käyttäjät pääsevät nauttimaan kehittyvistä palveluista, kuten esimerkiksi osakesäästötileistä.

S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnan johtaja Hanna Porkka

S-Pankki panostaa jatkossa avaimet käteen -ratkaisujen kehittämiseen sekä sijoittamisen ammattilaisille että vasta-alkajille. Kuka tahansa voi aloittaa säästämisen Säästäjällä, josta löytyvät Suomen edullisimmat yhdistelmärahastot.

Osakevälitys on Nordnetin ydinliiketoimintaa. Panostamme vahvasti osakesijoittamista tukeviin palveluihin ja sisältöihin sekä prosessien automatisoimiseen. Nordnet on Suomen suosituin yksityissijoittajien käyttämä osakevälittäjä ja meidät on valittu kolme kertaa peräkkäin Suomen laadukkaimmaksi arvopaperinvälittäjäksi.

Suomalaiset asiakkaamme valitsevat Nordnetin jakelemien rahastoyhtiöiden valikoimasta mielellään kotimaisia tuttuja brändejä. Uskon, että monipuoliset FIM-rahastot nousevat asiakkaidemme keskuudessa suosituimpien rahastojen joukkoon.

Toivotamme meille siirtyvät aktiiviset sijoittajat lämpimästi tervetulleeksi!

S-Pankista siirtyvä välitys- ja säilytysasiakas: katso ohjeet arvo-osuustilin siirtoon Nordnetiin täältä.

Lue myös: Tervetuloa S-Pankista siirtyneet sijoittajat!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
15 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
27.01.2020 08:34

Mitenkäs tämän jälkeen nämä S-pankin Säästäjän “uskalias” ja “maltillinen” rahastot? Siirtääkö S-pankki bonukset suoraan Nordnetille ja Nordnet iskee ne näihin rahastoihin? Vai miten jatkossa?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.01.2020 10:03

Yhteistyö ei koske Säästäjää eli bonukset menevät entiseen tapaan rahastoihin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.01.2020 12:41

Entä miten S-Asuntorahasto ja S-Metsärahasto, siirtyvätkö ne Nordnetille ?

Nimetön
Nimetön
27.01.2020 15:48

Sen verran tyyriitä on nuo FIM:n rahastot, että ei ainakaan omaan salkkuun tule. FIM:n passiivisiin ESG rahastoihin olisi voinut ollakin kiinnostusta, mutta ne eivät ilmeisesti kuulu mukaan sopimukseen?

Onko Nordnetilla suunnitelmassa kasvattaa passiivisten perusrahastojen osuutta valikoimassa? Esim. Handelsbankenilla on useita rahastoja, joita ei Nordnetin kautta voi merkitä. Onneksi tosin parhaat niistä, eli USA ja Eurooppa indeksi löytyvät. Kiinnostusta olisi muihinkin…

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2020 14:24

Indeksirahastoja on näillä näkymin tulossa palveluun lisää lähitulevaisuudessa. Tiedotamme näistä erikseen aikanaan mm. uutiskirjeemme kautta. /Henri

Nimetön
Nimetön
27.01.2020 23:09

Miten verottaja reagoi asiaan? Antaako FIM-S-Pankki-Nordnet -yhtymä tiedot verottajalle?
Jos siirtää FIMistä koko salkkunsa Nordnetiin, onko kyseessä laukeava verotapahtuma?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2020 14:23

Hei! Salkunsiirto ei laukaise veroja maksuun. Kun salkku on Nordnetissä, niin Nordnet raportoi salkun sisällä tapahtuvat kaupat automaattisesti verottajalle. Verovelvollisen tehtävä on vain tarkistaa esitäytetyn veroilmoituksen oikeellisuus kerran vuodessa. /Henri

Nimetön
Nimetön
28.01.2020 05:52

Miten käy FIM Sijoitusvakuutuksen? Niillähän ei enää vuoden alusta alkaen pysty käymään online-kauppaa, vaan pitää tyhmästi pdf:llä antaa toimeksiannot. Nordnetin meklarit sitten toteuttavat? Entä meneekö sijoitusvakuutuksessa Nordnetin kulut?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2020 14:27

Nordnet ei tarjoa sijoitusvakuutuksia, joten tästä tulisi tiedustella S-pankilta, että mikä on heidän menettelytapansa. Osakesäästötili on Nordnetin tarjoaman lähin vastine sijoitusvakuutukselle, eli sielläkin voi kauppaa käydä verovapaasti tilin sisällä. /Henri

Nimetön
Nimetön
30.01.2020 20:03

Siirtyvätkö S-Säästörahastot Kohtuullinen, Rohkea ja Varovainen Nordnettiin?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2020 14:06

Eipä näytä Nordnettia kiinnostavan vastaaminen.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2020 14:20

S-Pankin ja FIMin rahasto-omistuksesi säilyvät edelleen S-Pankissa, eikä muutoksella ole vaikutusta rahastojesi omistuksiin tai niiden ostamiseen ja myymiseen. S-Pankki panostaa jatkossa entistäkin enemmän erilaisten sijoitusrahastojen kehittämiseen.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2020 14:21

Näihin FIM-rahastoihin säästäminen on mahdollista myös Nordnetin kautta: https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/rahastolistat?sortField=name&sortOrder=asc&fundBrandingCompany=FIM (nykyisiä rahasto-omistuksia ei kuitenkaan ole valitettavasti mahdollista siirtää pankista toiseen) /Henri

Nimetön
Nimetön
23.03.2020 10:25

Minulla on S-Pankissa arvo-osuustili, jonka halusin siirrettäväksi Nordnettiin. Avasin tilin Nordnetissä ja annoin valtakirjan siirtää arvo-osuustilini Nordnettiin. Siirsin myös tilille 1000 €. Huomasin viimeisenä siirtopäivänä, että tilin olisi pitänyt olla tyhjä (miksi ihmeessä?) Yritin silloin soittaa Nordnetille, mutta eihän puhelimella pääse edelleenkään läpi. Aiheutuuko tuosta tilillä olevasta rahasta ongelmia?

Jukka Könönen

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
23.03.2020 13:58

Olemme pyytäneet ettei tillle tehtäisi mitään tapahtumia tai talletuksia, koska joissain tilanteissa tilille ei silloin voi siirtää arvo-osuuksia massasiirrossa.
Kiitos kun laitoit viestin. Tarkistamme valtakirjasi vielä uudelleen, että kaikki on kunnossa. Laitan sinulle sähköpostia (se näkyy minulle blogin kommentoinnin kautta) vielä myöhemmin tänään.