Revenio Group: vahvasti aliarvostettu

Ostamme eksperttisalkkuumme hieman lisää Revenio Groupin osakkeita yhtiön vahvan suorituksen jatkuessa. Kolmas neljännes oli erinomainen etenkin Järjestelmät –segmentissä ja muut segmentit olivat tyydyttävällä tasolla. Mielestämme osakkeen nykyinen arvotustaso (FY11 EV/EBIT 6.3x) ei heijastele lainkaan yhtiön omistaman Icaren kasvupotentiaalia. Osakkeen osinkotuotto nousee yli 6 %:n ennusteemme mukaisella 0.03 euron osingolla.

Järjestelmät –segmentin Done Logistics toimittaa Norjaan historiansa suurinta tilausta vielä tämän vuoden neljännen ja ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen ajan. Tänä aikana segmentin nykyisen vahvan tulos- ja liikevaihtotason ei pitäisi hiipua. Kokonaisuudessaan uskomme Revenion vahvan Q3:n tarjoavan hyvät edellytykset myös kausiluonteisesti vahvemmalle Q4:lle ja tuloskasvun jatkuvan.

Revenion tärkein kasvuajuri Icare myy edelleen Yhdysvalloissa vanhan sukupolven tuotteita, sillä myyntilupaprosessi uusille tuotteille etenee hitaasti. Prosessin oltua jo hyvin pitkään vireillä uskomme sen kuitenkin olevan loppusuoralla. Uuden sukupolven tuotteet tulevat kuluttajamarkkinoille, minkä vuoksi lupaprosessi ymmärrettävästi edellisen sukupolven tuotteita tiukempi. Teknologia on kuitenkin sama kuin aiemmissa tuotteissa, joten lupien saanti pitäisi olla vain ajan kysymys. Yhtiön johdon kanssa käymiemme keskustelujen mukaan myyntilupien saaminen Yhdysvalloissa mahdollistaisi Icarelle uuden kasvuvaiheen käynnistymisen. Kasvu on erittäin tervetullutta, sillä Icare tekee yli 40 % liikevoittomarginaalia, eikä marginaaleissa näy paineita. Lue tarkemmin aiemmasta kommentistamme, miksi Icaren kehittämä teknologia on sijoittajan kannalta houkutteleva mahdollisuus.

Pitkään odotettujen myyntilupien saanti tarjoaisi myös Revenion osakkeelle positiivisen triggerin.

Omistamme myös itse Revenion osakkeita.

-Inderes

Kuva: http://www.reveniogroup.fi/

Vieraskynä
Vieraskynä
vieraileva kirjoittaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit