Siirry pääsisältöön

#rahapodilla jo yli 2 000 000 kuuntelukertaa

Suomen parhaaksi podcastiksi äänestetty #rahapodi on kerryttänyt SoundCloud-palvelussa jo huikeat yli 2 000 000 kuuntelukertaa. Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Miikka Luukkonen laskee:

“Jos jokainen näistä kahdesta miljoonasta kuunteluista on tuottanut kuuntelijoille laskennallisen 100 euron hyödyn fiksumpana taloudenpitona, parempina sijoituksina tai kustannussäästöinä, niin #rahapodin buusti Suomen kansantaloudelle on tällöin ollut 2.000.000 x 100 € = 200.000.000 € tähän mennessä. Ollaan siis jo hyvää vauhtia kohti matkalla kohti miljardipottia!”

Kaikkien aikojen kuunnelluimmat #rahapodi-jaksot:

  1. Jakso 72: 35-vuotiaana eläkkeelle?
  2. Jakso 2: Indeksisijoittamisesta ja päästöhuijauksesta
  3. Jakso 81: Mikä on Bitcoin?
  4. Jakso 5: Asuntospesiaali
  5. Jakso 89: Sijoita kolmeen megatrendiin

Äänestä #rahapodi vuoden 2018 parhaaksi podcastiksi! Jätä äänesi tästä linkistä. Kuuntele tuoreimmat #rahapodi-jaksot tästä.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
13.12.2018 12:59

Miikan laskelmia lueskellessa tulee mieleen erään podissa vierailleen yhteiskuntasuhdejohtajan arvio podistien ruokasienistä. Ei vaineskaan, hyvää joulua ja keep up the good work!