Siirry pääsisältöön

#rahapodi jakso 87 – Isot tulot ja velkajärjestely

Isot tulot ja velkajärjestely

”Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot”, hoetaan usein, mutta voisiko tästä oikeasti ottaa oppia? #rahapodissa keskustellaan tällä kertaa velkaantumisesta ja rahaongelmista. Lisäksi keskitytään ajankohtaisiin finanssiaiheisiin kuten Nordean pääkonttorin muuttoon Suomeen, Twitteriin, pörssi-indekseihin sekä käsitteisiin kuten ADR ja GDR.

Jakson aiheita:

  • Nordean muutto Suomeen – Mihin muut ruotsalaispankit sjoitetaan? (1:20)
  • Twitter – Hiipuva sometähti vai vakavaati otettava kommunikaatioalusta ja sijoituskohde? Lisäksi Martinin Twitter-vinkit eli miten päästä alkuun (4:40)
  • Kuinka paljon Teslan lataaminen oikeasti maksaa? (10:33)
  • Länsimetron tuskan taival jatkuu (12:10)
  • Suuri satanen tulee syksyllä täyteen! Mutta mikä satanen? (13:40)
  • Pääaiheena isot tulot ja velkajärjestely – Miksi yhä useampi joutuu turvautumaan pikavippeihin vaikka tulot olisivat hyvällä tasolla? (15:25)
  • Fees & Money (33:05)

Jakso julkaistu 21.9.2017

Jos tämä jakso kiinnosti, kuuntele myös Jakso 5 – Asuntospesiaali

Voit katsoa jakson myös videona YouTubessa!

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit