Siirry pääsisältöön

Puukauppatulojen sijoittaminen

Laita puukaupparahat kasvamaan!

Oletko harkinnut metsärahan sijoittamista osakkeisiin tai rahastoihin? Onko sijoittaminen itsellesi vierasta? Mitä metsänomistajan kannattaa huomioida sijoitussuunnitelmassa? Webinaarissa kuulet seuraavista asioista:

  • Metsä on tuotantokoneisto ja myytävissä oleva puuvaranto
  • Sijoittaminen osakkeisiin ja rahastoihin
  • Mitkä vaikuttavat sijoituksen tuottoon ja riskeihin
  • Sijoituskohteiden valintaan vaikuttavia näkökulmia
  • Miten sijoittamisen riskejä voi hallita
  • Mitä metsänomistajan kannattaa huomioida sijoitussuunnitelmassa
  • Mistä aloittelevan sijoittajan kannattaa lähteä liikkeelle

Webinaaritallenne 21.8.2018 Asiantuntijana Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja webinaari-isäntänä UPM Metsän lakipalvelupäällikkö Heikki Kalvila.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
31.08.2018 00:34

Haluaisin tietää, onko teillä koulutusta optiokaupassa. Onko tiedossa ohjelmia, joissa asiantuntijat ohjaavaat optioiden ostossa ja myynnissä provisiota vastaan suomessa , muualla ja josta voisi saada myös rahat ulos, siis luotettavia.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.08.2018 12:03

Moi! Ihan noin yksityiskohtaista ohjausta meillä ei valitettavasti ole tarjota, mutta hyvän perustietopaketin optioista saat näistä kahdesta webinaaritaltioinnista, joiden vetäjänä toimii meklarimme Juuso Lindström: https://www.youtube.com/watch?v=esNT16YrVSg ja https://www.youtube.com/watch?v=2QzmXJRsVgE /Henri