Siirry pääsisältöön

Poimintoja Sharevillestä: “pitäisikö minun hävetä sijoitustani Coca-Colaan?”

Syyskuussa Sharevillessä käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluja. Alla muutamia poimintoja Pohjoismaiden suurimman sosiaalisen sijoitusverkoston, Sharevillen, paljon kommentteja keränneistä keskusteluista.

Kelpieracer pohtii askelmerkkejä siihen, kuinka päästä 8 vuoden päästä taloudelliseen riippumattomuuteen:

Kuinka avoimesti puhutte sijoittamisesta tutuille ja sukulaisille? Pitäisikö sijoitusta maailman tunnetuimpaan sokerijuomayhtiöön hävetä? Tämän kysymyksen esitti Shareville käyttäjä Dodger:

Laskusuhdanne on Shareville-käyttäjä Enne:n mielessä ja hän pohtii, pitäisikö ostaa rahastoja vai jättää rahat tilille:

Nukkunukuttaja kysyy osinkosijoittajilta: “oletteko te valmiita odottamaan osingon nousua?”

Ansioitunut Shareville-käyttäjä RJW teki tutkimusta, miten Helsingin pörssin yhtiöiden osinko laski finanssikriisin jälkeen:

Nähdään Sharevillessä!

Syksyisin terveisin,
Osinkokuningas

Kirjoittaja on kolmenkympin paremmalla puolella oleva opiskelija Vantaalta, joka palkkatuloista säästämällä ja osingot uudelleensijoittamalla tavoittelee kasvavaa osinkovirtaa. Kirjoittajan sijoituksia ja salkun kehitystä voi seurata myös Sharevillessä ja Osinkokuningas -blogissa.

osinkokuningas
bloggari, yksityissijoittaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
02.10.2018 16:30

Olisi ollut seuraamani oman blogisi perusteella mukava lukea jotain Sinun omaa tekstiäsi tämän Seiska-lehtimäisen, kauniit ja rohkeat sillisataatin asemesta, pahoitteluni.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
23.10.2018 18:23

Kiitos kehitysehdotuksesta 🙂