Pelimerkkien siirron aika

Eilinen lasku oli tekemällä tehty ja niitä ahoivat huhut. Ranskan pankkien tilasta ja Ranskan valtion luottoluokituksesta liikkui huhuja, kun samaan aikaan luottoluokittajat varmistivat Ranskan luottoluokitukset. En nähnyt markkinoilla enään pakkolikvidointeja, jotka ajoivat perjantain ja tämän viikon alun laskua. Kävin läpi eri arvopapereiden laskuja NYSEssa ja laskupaineessa olivat monet arvopaperit, joiden marginaalivaatimukset olivat vähäiset (voi sijoittaa suurella vivulla), kun taas toiset arvopaperit, joiden kohdalla luottoriski saattoi olla korkeampi, eivät laskeneet ollenkaan. Tämä edelleen on indikaatio menneestä pakkomyynnistä ja vielä jäljellä olevista hinnoitteluvirheistä.

Indikaattoreista voidaan löytää positiivisia signaaleja, vaikka kaikki sentimentti-indikaattorit eivät ole aivan tapissa (esim. Put/Call Ratio). Huomattavaa on, että sisäpiiri, jolla on paras tieto yrityksestä, on ostanut. Sisäpiiriä seuraa esim. Guggenheim Insider Sentiment (NFO), joka on lyönyt markkinan selvästi.

Tiistaina useat pakkomyydyt ja epälikvidit sijoitukset nousivat ja niiden tuotto saattoi olla jopa 20 %. Osa kuitenkin vielä “nukahti,” joita ovat pienet, epälikvidit ja vähän seuratut sijoitukset. Mielestäni tällä hetkellä voidaan tehdä hyviä taktisia siirtoja tällaisiin sijoituksiin.

 

/Jarkko Peltomäki

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit