Pekka Lundmark siirtyy Nokian toimitusjohtajaksi, Rajeev Suri jättää yhtiön

Nokian hallitus on nimittänyt Pekka Lundmarkin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Rajeev Surin tilalle. Lundmark siirtyy tehtävään Fortumin toimitusjohtajan tehtävästä. Lue lisää Nokian tiedotteesta.

Jos omaat näkemystä Nokian tai Fortumin lähiajan kurssikehityksestä, voit hyödyntää näkemyksesi suorien osakesijoitusten lisäksi välityspalkkiottoman* Nordnet Markets -tuotevalikoiman avulla.

*Välityspalkkiottomuus koskee yli 100 € kauppoja. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit