Päiväni Nordnetissä

Olen Elisa Kallio, 21-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta. Vietin päivän Nordnetissä markkinointijohtaja Soile Ruuskasen kanssa keskuskauppakamarin ja Havis Amandan järjestämän Tuhat Nuorta Johtajaa –kampanjan tiimoilta.

Seurasin Soilen työtä yhden päivän ajan ja pääsin osallistumaan päivän aikana palavereihin koskien uutta kampanjaa, tulevaa opiskelijapäivää ja etäpalaveriin pohjoismaisten markkinointikollegojen kesken.

Kiersimme myös Nordnetin toimistotilat ja kävimme lounaalla, jonka aikana keskustelimme johtajuudesta ja johtajan työhön liittyvistä seikoista.

Uusia näkökulmia johtajuuteen

Päivä oli erittäin antoisa ja motivoiva kokemus. Sain Soilelta paljon uusia näkökulmia johtajuuteen ja tapaan tehdä töitä johtajana. Pääsimme hyvin pohtimaan johtajuuden eri puolia ja haasteita sekä myös keskustelemaan johtajuuden vahvuuksista ja antoisista ominaisuuksista.

Etenkin lounaan aikana keskustelimme johtajuuden eri puolista ja siihen vaikuttavista seikoista, sekä opiskelun vaikutuksesta uraan, minkä koin erityisen antoisaksi.

Päivä Nordnetillä oli kaiken kaikkiaan hyvin inspiroiva ja mielenkiintoinen. Päivän yksi kohokohdista oli osallistumiseni kokoukseen, jossa suunnittelimme Nordnetin opiskelijapäivää. Toin myös oman näkökulmani aiheeseen.

Soilen päivän seuraaminen oli hyvin motivoivaa. Oli hienoa päästä seuraamaan oikeaa työpäivää sivusta ja saada kuvaa siitä, millaisia mahdollisuuksia työelämästä löytyy ja mitä johtaminen käytännössä voi tarkoittaa.

Kiitokset Nordnetille ja Soilelle hienosta päivästä ja mahdollisuudesta osallistua siihen!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
22.05.2017 13:26

Pari ajatusta blogien kirjoituksista.

Esitellessään Bloggaajia Nordnet määrittelee Blogin seuraavasti:
“Nordnet Blogi on sijoitusblogi ja säästämisestä, sijoittamisesta ja taloudesta kiinnostuneiden yhteisö. Blogista voi lukea monien eri bloggaajien kirjoituksia sekä vaihtaa ideoita ja mielipiteitä. Bloggaajina on sekä yksityishenkilöitä että ammattilaisia …”

Tuon määritelmän mukaan esimerkiksi tämä juttu ei oikein profiloidu määritelmään ja jotta määrittelemänne blogin taso säilyisi, toivoisin, että jatkossa käyttäisitte tarkempaa harkintaa julkaistessanne näitä söpöjä “some-tason”- juttuja eli silkkaa viihdettä.

Palautettakoon säästäminen, sijoittaminen ja taloudesta kiinnostuminen nen sille kuuluvaan arvoonsa tässä blogissa ilman turhanpäiväisiä, “läpinäkyviä” oheishömppiä, kiitos jo etukäteen!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
22.05.2017 17:20

Kiitos palautteesta! Huomioimme sen jatkossa. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
22.05.2017 18:25

+1, täsmälleen samaa mieltä!