Ostoja jatkettu

Osakkeita pitää ostaa silloin, kun markkinaolosuhteet sisältävät uhkakuvia ja riskiä. Aika oli siis tänään otollinen jatkaa osto-ohjelmaani eräässä OMXH:n parhaista yhtiöistä.

Kirjoitin noin kuukausi sitten blogimerkinnässä, että pidän OMX Helsinkiä yliarvostettuna, erityisesti lyhyellä tähtäimellä. Myin myös itse vaatimattomaksi jääneen Olvi-positioni kohtuullisella tuotolla. Toistaiseksi näkemys markkinan suhteen on ollut ainakin oikeansuuntainen, sillä painorajoitettu cap-indeksi on laskenut kirjoituksen jälkeen noin 10 prosenttia. Kaikki listatut yhtiöt eivät kuitenkaan ole mielestäni kalliita, mistä päästäänkin käsillä olevan blogimerkinnän aiheeseen eli tämän päivän ostokohteeseen.

Blogia pidempään seuranneille lukijoille ostokohde ei tule lainkaan yllätyksenä, sillä olen valinnut finanssimaailman hevoseni jo kauan sitten. Jatkoin ostoja uskoakseni kannattavassa kohteessa eli Nordeassa keskihankintahintaan 6,28 euroa per osake. Perusteluja yhtiövalinnalle olen esittänyt aiemmin mm. OMXH:n parhaissa yhtiöissä ja viime marraskuussa, kun ostin yhtiötä edellisen kerran keskihintaan 5,39 euroa per osake.

Aiemmissa kirjoituksissani olen pyrkinyt tuomaan esille sen, mitä ajattelen Nordeasta yhtiötasolla sekä määrälliset että laadulliset mittarit huomioiden. Siten kyse on lähinnä ostojen ajoituksesta. Päätin sijoittaa viikko sitten kotiutuneen osinkovirran takaisin yhtiöön tänään, kun osake laski alle kirjanpidollisen oman pääoman tasearvonsa. Omien laskujeni mukaan Nordean oma pääoma per osake oli hieman yli 6,40 euroa osaketta kohden, kun Q1/2012 päättyi. Olen huomioinut laskelmissa ensimmäisen kvartaalin tuloksen ja osingon irtoamisen.

Ostin tänään Nordeaa tietoisena siitä, että kurssin lasku saattaa hyvinkin jatkua lyhyellä tähtäimellä. Tällä ei ole kuitenkaan ratkaisevaa merkitystä sijoittajalle, jonka horisontti on osakkeen tavoitehinnan puolesta kymmenen euron paremmalla puolella. Ryhdyin myös miettimään mahdollista markkinatilanteen uutta heikkenemistä Euroopan velkakriisiin viitaten. Olennainen kysymys osakkeeseen mahdollisesti kohdistuvan myyntipaineen osalta on seuraava: kuka shorttaisi Nordeaa? Valitsisin todennäköisesti itse pankkisektorin shorttikohteen aivan muualta, sillä Nordealla on yksi Euroopan parhaista luottoluokituksista omalla sektorillaan.

Toinen syy shorttaamisen välttämiseen liittyy siihen, että (kassakirstu) Sampo ja (ylijäämäinen) Ruotsin valtio ovat taatusti takaamassa osakeannin, jos sellainen tulevaisuudessa tarvitaan. Kolmas peruste on vielä se, että hädän hetkellä Nordea kuuluu mielestäni toimialan järjestelijöihin, ei järjesteltäviin. Näin ollen uskon Nordean mahdollisuuksiin luoda omistaja-arvoa myös mahdollisessa laskusuhdanteessa, siinä missä moni saman toimialan yhtiö saattaa joutua tekemään omistaja-arvoa tuhoavia ratkaisuja selkä seinää vasten. Yöunieni laatua parantaa se, että tiedän yhtiön toimivan ensisijaisesti osakkeenomistajien intressissä, oli kyseessä mikä ratkaisu tahansa. Sampon miehittämä hallitus on paras vaihtoehto Pohjoismaissa toimivalle finanssiyhtiölle, sillä Nallen ja Karin ohjastama hevonen ei ole vielä koskaan laukannut.

Kun nyt maalasin hieman uhkakuvaa taivaanrantaan, on myös syytä todeta, että luotan pankkimies Mario Draghiin (en kuitenkaan laske mitään hänen varaansa). Mielestäni tilanteessa kuin tilanteessa on hyvin todennäköistä, että EKP tulee pelastamaan Euroopan pankit, vaikka se ei valtioita pelastaisi. Jokin rahapoliittinen ruiske saattaa siis olla jälleen tiedossa, mahdollisesti jo Q2/2012 aikana.

Yhtiökohtaisella tasolla ajoitus on myös mielestäni erinomaisen houkutteleva, sillä Nordean ydinliiketoiminta on hyvässä vireessä. Toimintaa on tehostettu selvästi H2/2011 aikana, minkä lisäksi Q4/2011 oli yhtiölle kaikkien aikojen ennätys tuotoilla mitattuna. Mielestäni Q4/2011 luottotappiokertymäkin vaikutti hieman ”pöydän putsaukselta”, mikä saattaa tietää hyvää alkaneelle vuodelle 2012.

SME Directin konsensusennuste Nordean tulokselle vuonna 2012 on 0,71 euroa per osake. Vastaavasti Q1/2012 ennuste on 0,18 euroa per osake. Pidän molempia arvioita hyvin realistisina, erityisesti koko vuoden tulosarviota jopa konservatiivisena. Saavuttaakseen koko vuoden tulosennusteen, Nordean ei tarvitse operatiivisesti parantaa juoksuaan juuri lainkaan. Tämä perustuu siihen, että Q3/2011 aikana Nordea kirjasi kertaluonteisia kuluja useita eurosenttejä osaketta kohden. Kertaluonteisuudesta johtuen tulos paranee vastaavan määrän Q3/2012 aikana ns. ceteris paribus –olettamalla.

Nordea julkaisee Q1/2012 tuloksensa noin kahden viikon päästä. Mielestäni ennustettu kvartaalitulos 0,18 euroa osaketta kohden on hyvä, jos se saavutetaan. Kyseinen tulostaso myös vastaa viime vuoden ensimmäistä vuosineljännestä. Odotan kuitenkin itse Nordealta tulosta 0,19 euroa per osake, mikä perustuu kustannussäästöjen vaikutukseen. Kaikki toteumat tuloksen osalta haarukan 0,18 – 0,19 euroa ulkopuolella ovat itselleni yllätyksiä, joko positiivisia tai negatiivisia.

Palataan vielä lyhyesti teoreettiseen tulevaisuuden tarkasteluun SME Directin ennusteiden ja omien arvioideni perusteella. SME Directin konsensusodotus Nordean ensi vuoden tulokseksi on tällä hetkellä 0,81 euroa per osake. Pidän tätä itse hyvin realistisena, sillä olen arvioinut Nordean oman pääoman määräksi aavistuksen yli 7 euroa osaketta kohden tilikauden 2012 päättyessä. Kannattavuudelle ei siis ole asetettu jatkossakaan ylioptimistisia odotuksia, jotka vaikuttaisivat osakkeen nykyiseen hinnoitteluun. Jos Nordean myönteinen kehitys jatkuu, tuottaa yhtiö tämän päivän sijoitukselle jo ensi vuonna 13 prosenttia tulostuottona (E/P). Kuriositeettina mainittakoon, että ensi vuoden tulosennuste tuottaa omalle keskihankintahinnalleni lähes 15:n prosentin tuoton (josta osan saan siis osinkoina ja osan yhtiön käyttöön jäävän oman pääoman kasvuna).

Jos blogin seuraajilla on tiedossa yhtä houkuttelevasti hinnoiteltuja, kasvollisesti omistettuja, laadukkaasti johdettuja, markkina-asemaltaan vahvoja ja taseeltaan terveitä yhtiöitä, olen kiinnostunut kuulemaan niistä lisää.

Itse en löydä tällä hetkellä Pohjoismaista Nordeaa houkuttelevampaa sijoituskohdetta, joten kasvatan salkkuni suurimman yksittäisen sijoituksen painoa vähitellen. Ostoja on tarkoitus jatkaa, jos markkinat vajoavat depression valtaan. Salkun sijoitusaste on tällä hetkellä tasolla 97%, joten lainarahaan en joudu vielä turvautumaan. Toisaalta markkinatilanne ei ole mielestäni vielä otollinen vieraan pääoman ehtoiselle riskitason lisäämiselle.

Kirjoittaja ja hänen lähipiirinsä omistavat merkittävän määrän Nordean osakkeita. Tänään suoritetut ostot kasvattivat kirjoittajan Nordea-omistusta hieman yli neljällä prosentilla, kun tarkastelu suoritetaan osakkeiden lukumäärän perusteella. Kyse on siis käytännössä osinkojen uudelleensijoittamisesta. Kirjoittajan oman Nordea-position keskihankintahinta on tämän päivän ostojen jälkeen 5,43 euroa per osake. Blogi ei sisällä sijoitussuosituksia. Kirjoittajaa voi seurata myös Twitterissä (@JukkaOksaharju).

Kommentit vanhasta Nordnet Blogista:

Anton10 Huhtikuu, 2012Loistava kirjoitus jälleen, kiitos tästä. Näytät toteuttavan omaa sioitusstrategiaasi hyvin kurinalaisesti ja perustellusti, mitä olen blogiasi pidempään seurannut. Toivottavasti kuulemme myös lisäostokohteista, kun sellaisia löydät.

Efiko Group12 Huhtikuu, 2012Hei! Kiintoisia perusteluita Nordeasta. Näkemyksemme on samankaltainen.

Seuraamme Nordeaa aktiivisesti.

P12 Huhtikuu, 2012Olisi mielenkiintoista kuulla näkemyksesi Espanjan jättiläisestä Santanderista, tuosta Iberian ja Etelä-Amerikan Nordeasta. Siinä on mielestäni hyvin moni asia kohdillaan, kuten hyvä ja varovainen johto, hyvä laajentuminen kasvumarkkinoille ja hyvä kannattavuus. Nähdäkseni ainoa iso ongelma, mutta toki sitäkin isompi, on isäntämaan talouden tila, mutta se onkin ainakin suurelta osin leivottu yhtiön arvostukseen. Voiko yhtiön mittapuun mukaan yhä vähemmälle merkitykselle jäävä Espanja kaataa Santanderin?

Make12 Huhtikuu, 2012Santanderilla on vielä parannettavaa asioissaan. Se on Britanniassa “maan vihatuin pankki”, jatkuvasti huonoin asiakaspalvelussa, jne. Vaikka tarjoaa parhaimmat korot talletuksille ja halvimmat lainat.

Kannattaa myös tutustua Santanderin yhtiörakenteeseen; esim. britannian yksikkö taitaa olla erillään emo-yhtiöstä ainakin kirjanpidollisesti, joten Espanjan kaatuminen ei välttämättä kaada koko grouppia.

Edellinen CEO siirtyi myös pois pari vuotta takaperin Llouds banking groupille.

En tiedä Santanderin tilasta Britainnian ulkopuolella.

Jukka Oksaharju12 Huhtikuu, 2012Pankeilla on yleensä merkittäviä sijoituksia oman kotivaltionsa ja markkina-alueensa valtionlainoihin – näin myös Santanderilla. Tämä rajaa merkittävästi omaa kiinnostustani yhtiötä kohtaan, sillä Nordean kotimarkkinoihin (Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi) verrattuna Etelä-Euroopan valtioiden maksuhäiriöriskeillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Sen verran mitä olen Santanderiin tutustunut, voisin olla kiinnostunut ostamaan Santanderin Etelä-Amerikan omistuksia, jos ne olisivat listattuna erikseen. Muistaakseni Santander olikin jossain vaiheessa viime syksyä niitä jo huhupuheiden tasolla myymässä tai listaamassa. Operatiivisesti Santander näyttää päällisin puolin täyttävän monia hyvän ja kannattavan liiketoiminnan kriteerejä. Kotivaltion mahdollinen, joskin vielä melko epätodennäköinen, maksuhäiriö voi muuttaa koko yhtiön tulevaisuuden ja nykyisten osakkeenomistajien sijoitusten arvon totaalisesti yhdessä yössä. Sijoitus Santanderiin tässä markkinatilanteessa sisältää mielestäni aivan liikaa luottoa poliitikkojen kykyyn hoitaa kriisi onnellisesti maaliin. Nordea-sijoittajan ei tarvitse nähdäkseni perustaa kovinkaan paljoa tämän oletuksen varaan, mitä olen yrittänyt tässäkin blogimerkinnässä havainnollistaa.

JM13 Huhtikuu, 2012Oletko arvioinut Swedbankia Nordean ohessa? Mahdollisuudet ja riskit toki Itä-Euroopan vuoksi aivan toisenlaiset.

Pidätkö mahdollista asuntokuplaa Pohjoismaissa riskinä Nordean suhteen?

Jukka Oksaharju13 Huhtikuu, 2012JM: Swedbankin luottoportfolio on minulle liian riskipitoinen Baltian melko suuren osuuden vuoksi. Korostan siis itse pankkitoiminnassa riskienhallintaa. Samoin Swedbankilta puuttuu mielestäni Nordeaan verrattavissa oleva omistajarakenne ja johto – nämä ovat siis keskeisimmät laadulliset erot. Mitä tulee Itä-Euroopan mahdollisuuksiin, olen niissä osallisena myös Nordean Puolan liiketoimintojen vahvan kasvun kautta. Puhtaasti kvantitatiiviselta pohjalta voisin sijoittaa ruotsalaispankeista myös Handelsbankeniin. Mitä tulee mahdollisen asuntokuplan puhkeamiseen, on se tietysti alueen markkinajohtajalle selvä riski, mutta ei konkurssiriski. Yleisesti en pysty itse näkemään asuntojen hintaromahdusta aikana, jolloin viitekorot ovat prosentin molemmin puolin. Nyt luodaan kyllä “hyvää” pohjaa tulevaisuuden ylivelkaantumisen kuplalle kotitalouksissa. Kun korot aikanaan nousevat ja asuntolainahäiriöt lisääntyvät, on myös korkokatteen myönteisellä kehityksellä uskoakseni tasapainottava tulosvaikutus.

Anders15 Huhtikuu, 2012Kiitos loistavasta kirjoituksesta ja aina laadukkaista kommenteista! Suomessa on tälle blogille vain yhden käden sormilla laskettava määrä verrokkeja.

alennusmyynti15 Huhtikuu, 2012Kiitos asiantuntevasta blogistasi, sitä on aina hieno lukea. Kysyisin uudestaan tätä, ehkä jo hieman kulunutta kysymystä. Kumpaa kannattaisi nyt ostaa Sampoa vai Nordeaa. Itseäni on hieman ihmetyttänyt se ettei Sampo ole lisännyt Nordea-osuttaan viime aikoina. Tiedän, että raja on 25%, mutta olisihan siihen vielä matkaa.
Odottaako Sampo, että Nordean osake halpenee reilusti lähiaikoina vai ovatko muut sijoituskohteet huomattavasti parempia? (kumpikaan olettamus ei ainakaan saa tukea tästä blogista.) Onko Sampo tasaisuutensa vuoksi sittenkin parempi?

Investor16 Huhtikuu, 2012Mielessäni on ollut sama kysymys: Jos Nordea oli Sammon mielestä edullinen EUR 7 kurssilla, niin miksi se ei ostanut lisää alle EUR 6 kurssilla viime syksynä ?

Siihen on pari mahdollista syytä.
Sampo kenties pitää käteistä vielä parempia, Nordean ulkopuolisia ostomahdollisuuksia varten.
– Toinen syy on yleinen varovaisuus: Jos maailma menee todella huonoon suuntaan, niin silloin on hyvä olla reservejä.

tulkki16 Huhtikuu, 2012kommentti kommentteihin:
Sampon ostot ovat eri asia kuin meillä piensijoittajilla. jos omistaa >21% jättiyhtiöstä niin ei ole olennaista lisääkö muutaman prosentin kymmenyksen omistusosuutta kyseisessä yhtiössä (paitsi kun ruotsin valtio myy). olennaisempaa on varmistaa nordean tuleva tuloskunto olemalla hallituksessa valvomassa kepin kanssa.

Tämän lisäksi sampo puolustaa Stadighin mukaan kykyä maksaa korkeaa osinkoa kaikissa olosuhteissa. Tämänhetkinen järkyttävän, ennennäkemättömän alhainen korkotaso ei todellakaan suosi finanssialaa, mutta voi lohduttautua sillä, että korkotasokin normalisoituu joskus. Silloin Sampo mällää rahassa.

Iceman16 Huhtikuu, 2012Jukka,

Kiitos hyvästä kirjoituksesta, Olen asiasta täysin samaa mieltä.

olen itse forumissa kertonut ajatuksiani Portugalilaista pankeista. Mitå mieltä olet niistä itse? Lähinnä yksityiset BPI, BCP ja BES, CGDstä en niin välitä.

Kuten toteat, “Osakkeita pitää ostaa silloin, kun markkinaolosuhteet sisältävät uhkakuvia ja riskiä.” tässä niitä on jakamiseen asti, mutta myös mahdollisuuksia 100% kasvuun parin vuoden sisällä.

Voit myös laittaa suoraan niin vaihdetaan ajatuksia.

t. iceman

Tunnelmia Sampo Oyj:n yhtiökokouksesta | Nordnet Blogi17 Huhtikuu, 2012[…] eduksi erityisesti vaikeissa markkinatilanteissa. Wahlroos myös viittasi lyhyesti Nordean tilanteeseen, sillä hänen mielestään pankkitoiminta on tällä hetkellä kenties haastavinta liiketoimintaa […]

Jukka Oksaharju17 Huhtikuu, 2012Hieman pidemmän vastaukseni Sampo/Nordea -akselista voi lukaista täältä.

http://nordnetblogi.fi/tunnelmia-sampo-oyjn-yhtiokokouksesta/

Sampo on mielestäni konsernina ja osakkeena Nordeaa konservatiivisempi.
Siten Sampon osake on todennäköisesti “turvallisempi sijoituskohde”, jos haluaa kyseistä vertailua suorittaa.

Kolikon kääntöpuolena on kuitenkin se, että Nordean “suuremmasta riskitasosta” johtuen osakkeen tuotto-odotus on myös Sampoa parempi. Henkilökohtaisesti uskon Nordean riskien olevan hallinnassa viitaten mm. yritysjohtoon ja omistajarakenteeseen, joten uskallan omistaa moninkertaisen määrän Nordea-osakkeita suoraan suhteessa omistukseeni Sampossa.

Lisää ostoja, maltillinen velkapositio avattu | Nordnet Blogi23 Huhtikuu, 2012[…] huhtikuun alkupuolella Nordea-omistustani sekä saamillani osingoilla että maaliskuun Olvi-myynneistä […]

Jukka Oksaharju24 Huhtikuu, 2012Nordean Q1/12 tulos osui täsmälleen ennusteeseeni, joka oli selvästi konsensusta optimistisempi. Näkymät ovat edelleen erinomaiset – olosuhteet huomioiden – ja tästä on hyvä jatkaa.

Biini4 Toukokuu, 2012Svenska Dagbladetin mukaan Nordeaa uhkaisi luottoluokituksen lasku Moody´s toimesta…

Jukka Oksaharju4 Toukokuu, 2012Biini: Kirjoitin viime kuussa aiheesta seuraavasti täällä:

http://nordnetblogi.fi/tunnelmia-sampo-oyjn-yhtiokokouksesta/

“Vahvan taloudellisen suorituskyvyn merkkinä on myös yhtiön ainoa AA-luokitus (Moody’s) koko eurooppalaiselta pankkisektorilta, kun viimeisimmät reittausmuutokset astuvat voimaan.”

Tämän päivän uutinen on siis ollut Nordea pois lukien markkinoiden tiedossa jo aiemmin. Uutinen on ilman muuta huono, jos se toteutuu myös Nordean osalta reittauksen laskuna. Toisaalta tärkeää on se, että Nordean suhteellinen asema toimialan parhaan luottoluokituksen omaavana pankkina säilyisi huhun mukaan edelleen. Näin ollen kilpailuasetelma ei muuttuisi käytännössä lainkaan.

Muistetaan kuitenkin, että kyse on edelleen vain huhusta. Ja kun katsoo Moody’sin perustetta reittauksen laskulle, ovat vaikuttimet vain ja ainoastaan poliittiset. Nordean osalta uutisessa ei siis ole mielestäni mitään uutta aihetta huoleen.

Jukka Oksaharju28 Toukokuu, 2012Lisäsin juuri Nordeaa hyvin pienen määrän hintaan 6,06 euroa per osake. Keskihankintahintani nousi lisäostojen seurauksena tasolle 5,45 euroa per osake. Toki ensimmäisistä ostoeristä on kotiutunut myös osinkoja. Mitään erillistä blogimerkintää en tästä lisäostosta kirjoita, sillä sijoituksen perusteet ja keskeisimmät taustaoletukset ovat ennallaan.

jolo29 Toukokuu, 2012Joko sormi käynyt ostonapilla Tescon suhteen?

jolo29 Toukokuu, 2012Joko on sormi käynyt ostonapilla Tescon suhteen?

Jukka Oksaharju29 Toukokuu, 2012jolo: Ei ole toistaiseksi käynyt Tescon suhteen, mutta olen hyvin tietoinen osakkeen liikkeestä alaspäin. Tällä hetkellä pidän tarkoituksella hieman enemmän käteisvaroja likviditeettipuskurina, jos velkakriisi eskaloituu rahoitusmarkkinashokiksi kesän edetessä. Tämä johtuu pääasiassa kahdesta syystä: ensinnäkin siitä, että hyvä maksuvalmius mahdollistaa ostot “silloin kun veri mahdollisesti virtaa kadulla”. Toinen syy on se, että salkkuni ylivoimaisesti suurin yksittäinen kohde on Nordea, jonka pääomittamiseen minun on huonossa skenaariossa varauduttava. Tesco on tosin nyt mielestäni hyvin edullinen – valitettavasti oma rahoitustilanteeni mahdollistaisi yhtiön osakkeiden järkevän kokoluokan ostot tällä hetkellä vain velkarahoitusta hyödyntämällä. Siihen en vielä 300 tasolla ryhdy (ostaisin kyllä tähän hintaan, jos minulla olisi hieman enemmän “omaa rahaa” ladattuna sinkoon).

Seuraava ostokohde valittu | Nordnet Blogi1 Kesäkuu, 2012[…] Ja takaisin perusteisiin. UPM on siis tällä hetkellä arvo-osake puhtaimmillaan. Tällä kriteerillä yhtiön valinta salkkuni ostokohteeksi ei näytä yllätykseltä, sillä OMXH:ssa noteeratuista osakkeista kahden painoarvoltaan suurimman sijoituskohteeni tunnusluvut täyttäisivät kyllä myös arvosijoittajan vaatimukset. Edellä viitatut kaksi muuta ovat siis Sampo ja Nordea. […]

Oman salkun välitilinpäätös | Nordnet Blogi2 Heinäkuu, 2012[…] Nordean osto-ohjelma ja lisäostot Osakkeen päätöskurssi 2.7.2012 on 6,88 euroa. 22.11.2011 merkittävä erä hankintahintaan 5,39 euroa per osake. 3/2012 osinkotuottoa bruttomääräisesti 0,26 euroa per osake. 10.4.2012 lisäosto hankintahintaan 6,28 euroa per osake. 28.5.2012 lisäosto hankintahintaan 6,06 euroa per osake. 2.7.2012 keskihankintahinta Nordeassa 5,45 euroa per osake. Prosentuaalinen tuotto euroissa bruttomääräisesti (ml. osinko): +31,0% […]

Alkavan tuloskauden ennakko | Nordnet Blogi2 Heinäkuu, 2012[…] Q2/12-tulosraporttia suurimmalta yksittäiseltä salkkuyhtiöltäni. Merkintä on jatkoa viime huhtikuun kirjoitukselleni, joka käsitteli Q1/12-tulosraporttia ja omia lisäostojani kyseisessä yhtiössä. Palautan ensin […]

Velkakriisin akuutti ratkaisu lähestyy | Nordnet Blogi30 Heinäkuu, 2012[…] aiheesta nimeltä EKP. Instituution johdossa toimiva Mario Draghi on pankkimies, johon luotan hyvin paljon. Hän on saanut oppinsa Goldman Sachsilla, mikä tarkoittaa karkeasti ilmaistuna sitä, että […]

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit