Siirry pääsisältöön

Osakekaupankäynti, osa 1 (webinaari)

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
6 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
11.12.2020 18:41

Pitkästyttävää kuunneltavaa. Puhuja ei innosta kuuntelemaan tätä loppuun. Ajatus harhailee vähän väliä. Mutta aiheena oikein mielekäs!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.01.2021 23:04

Joo-o, jätin kesken 5min kohdalla. Olipahan huono ja amatöörimäisesti tehty video.

Nimetön
Nimetön
18.11.2019 21:19

Kiinnostava aihe, mutta huono video. Videolla puhuja änkyttää/jankuttaa, taustalta kuuluvat äänet häiritsevät. Puhuja tuntuu lukevan jo valmista esitystä, ei ole innostava eikä luonteva. Miksi miesten yleensä puhuessaan tärkeistä asioista, pitää toistaa samoja sanoja peräkkäin esim. Kauppaa… Kauppaa sähköisesti. Nordnetin suuruuden/laajuuden perusteella, luulisi olevan tarpeeksi osaamista tehdä parempia, innostavampia yms. videoita.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.03.2020 15:45

Video oli oikein hyvä ja tarjosi riittävät faktat sijoittamisen aloittamiseen. Jos tarvitset innostavia videoita niin kannattaa ehkä laittaa rahat suosiolla Säästöpankkiin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
25.10.2020 10:51

Totta. Erittäin keskinkertainen video vaikkakin asiaa puhuu, mutta millään ei jaksa tätä loppuun. Parempiakin on.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.01.2021 12:15

Joo, erittäin mielenkiintoinen aihe, varsinkin tämmöiselle sijoittamisen alkumetreillä olevalle. Kuulostaa samalta kun puhuisi jonkun joka ajaa samaan aikaan ruuhkassa, puhuminen takeltelee ja toistellaan sanoja jne. Sisältö voisi tulla näkyviin vaikka vähän ennen kuin siitä aiheesta aletaan puhumaan eikä lopussa laiteta kaikkea esille ja sitten vaihtuukin jo sivu.

Ajanjaksoa jota tällä hetkellä eletään on hyvin poikkeuksellinen ja ihmisiä on varmasti alkanut sijoittaminen kiinnostamaan, siksi suosittelisinkin päivittämään tätä koulutus-/infopakettia.