Siirry pääsisältöön

Opintolainan sijoittaminen feat. Nooa Fagerholm | #rahapodi 107

Opintolainan sijoittaminen – paljon pyydetty aihe vihdoin #rahapodin käsittelyssä! Vieraana opintolainansa sijoittanut Nooa Fagerholm. Miten opintolainaa haetaan? Mihin Nooa sijoitti opintolainansa? Miten Nooa hoiti muuten raha-asiansa opiskeluidensa ohella? Miksi ASP-tili kannattaa perustaa? Nämä ja monet muut vinkit opiskelijan säästämiseen selviävät jaksossa 107.

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa lukea myös Villen, 25, Nordnet Blogi -haastattelu.

    • 0:00 Opintotuki
    • 8:42 ASP-tili
    • 14:58 Opintolainan hakeminen
    • 28:44 Nooan sijoitusfilosofia ja vinkit säästämiseen opiskeluiden ohessa

Jakso julkaistu 8.3.2018

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
12.03.2018 13:44

On specialtukea kyllä saada yli 20-vuotiaaksi asti ruuat, pyykkäykset ja asunto ilmaiseksi vanhemmilta. Tottakai silloin säästäminen on helppoa. Ei myöskään ole ihan perustasoa, että yhden vanhemman tuloilla voisi elättää kuusihenkisen perheen. =) Tsemiä vaan, mutta noi ruokailut jne. laskelmat ei ole kovin realistisia mitenkään kaikille.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
15.03.2018 15:07

Eläkeläinen
Kyllä kai sinullakin isä tai äiti tai edes sululaisia on olemassa?Itse muistan kaupungissa lukiota käydessäni vierailleeni sukulaisilla, jotta sain lämpimän aterian, nälkä kun oli ja rahat vähissä. ei sukulaisiakaan kovin montaa ollut.Ei opintotukea tai muuta avustusta. Kotoa sainvanhempien niukoista varoista joskus 100 mk,(
ei euroa.). Asuin tuttavav yläkerran kamarissa,jossa lautaseinät vailla eristystä, piti kahdesti päivässä lämmittää ja ei keittomahdollisuutta. Koulusta ostin päivän aterian, jossa ei saanut olla 3 lihapullaa enempää,muuten joutui puhutteluun.
Muuten kiitos hyvästä esityksestä! Oli virkistävää kuulla nykyopiskelijoiden kuulumisia.

Nimetön
Nimetön
11.03.2018 22:18

Op:lla ei mene ollenkaan nostopalkkiota omistaja-asiakkailta ☝🏼