Siirry pääsisältöön

Onko pohja nähty Helsingin pörssissä?

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava ja saat ilmoituksen uusista jaksoista!

Uutiset markkinoilla pahenevat päivä päivältä: kauppasota laajeenee USA–Kiina-akselilta Meksikoon ja Intiaan, Yhdysvaltain viranomaiset pohtivat suurimpien teknoyhtiöiden (Facebook, Amazon, Apple, Google) merkitsevän markkina-aseman kaventamista ja samalla talousdatakin heikkenee!

Mutta eikö juuri silloin pidä ostaa, kun uutiset ovat negatiivisia ja kaikki ennustavat laskua? Ainakin Helsingin pörssi antaa positiivisia signaaleja – katso Jukan analyysi!

Nordnet Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Hyödyllisiä linkkejä

Hattuarvonnan säännöt: https://www.nordnet.fi/hattuarvonta

*Välityspalkkiottomuus koskee kaikkia yli 100 € kauppoja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit