Siirry pääsisältöön

Täyttä vauhtia kohti vuotta 2017

Yksi tapahtumarikas vuosi on taas takana. Finanssimarkkinoilla on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen paljon turbulenssia mm. Brexitin ja USA:n yllättävän presidentinvaalituloksen myötä. Näiden merkittävien vaalien yhteydessä asiakkaamme ovat käyneet osakekauppaa erittäin vilkkaasti.

Kulunut vuosi on ollut merkittävä myös Nordnetille. Olemme saaneet ennätysmäärän uusia asiakkaita ja kiinnostus tuotteitamme kohtaan on ollut erittäin suurta läpi vuoden. Helmikuussa ylitimme 500 000 asiakkaan rajapyykin koko Pohjoismaiden tasolla. Syksyllä asiakasvirta on kiihtynyt entisestään etenkin Suomessa.

Elokuussa Nordnet täytti 20 vuotta. Historiansa aikana Nordnet on kehittynyt pienestä ruotsalaisesta verkkopankista pohjoismaiseksi alansa edelläkävijäksi, joka tarjoaa laajan kirjon palveluita säästäjille ja sijoittajille. Viime vuosina olemme tuoneet markkinoille monia mullistavia tuotteita, kuten Superrahasto Suomen – markkinoiden ensimmäisen indeksirahaston, joka on asiakkaillemme täysin kuluton. Myös sosiaalinen sijoitusverkostomme Shareville jatkaa vahvaa kasvuaan, kun yhä useampi asiakkaamme on huomannut, miten paljon muiden sijoittajien seuraaminen voi auttaa parempien sijoitusideoiden saamisessa.

Tällä hetkellä panostamme paljon IT-kehitykseen. Tämä tulee näkymään ensi vuonna, kun julkaisemme osia uudesta verkkopalvelustamme, joka on jo testikäytössä pienellä osalla asiakkaistamme. Olemme erittäin innoissamme siitä mitä voimme tarjota asiakkaillemme alkavana vuonna!

Hyvää joulua ja menestystä uuteen vuoteen!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
9 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
23.12.2016 13:19

En ymmärrä tätä hehkutusta Sharevillen ympärillä. Keskustelut tyyliin: “Osari oli hyvä ja kasvu jatkuu. Ostin pitkään salkkuun.” ovat ajan haaskausta. Pysyn siis edelleen SeekingAlphassa. Jokainen voi esim. verrata vaikka artikkeleita SA:n ja Sharevillen välillä Novo Nordiskista. Kummat ovat hyödyllisempiä? Minusta SA ylivoimaisesti.

Nimetön
Nimetön
29.12.2016 12:19

Menestystä vuodelle 2017, Suvi! Yksi toive minulla olisi sinulle: Tärkeimmän markkinan eli USA:n minimivälityspalkkio on 15€. Tämä pitäisi ehdottomasti puolittaa!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.12.2016 12:04

Kiitos Johannes! Ja toive huomioitu, USA:n palkkio voisi olla alhaisempi, jotta myös pienemmät osakekaupat ja ETF-sijoittaminen olisi helpompaa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.12.2016 12:41

Hyvää tulevaa vuotta minunkin puolesta! Kaupankäyntikulut pitäisi leikata mieluiten vaikka heti maanantaina. Kilpailijoiden hinnat ovat tietenkin yksi asia, mutta epäreilulta tuntuu nimenomaan se, että muissa Pohjoismaissa Nordnetin asiakkaat maksavat samasta palvelusta murto-osan meihin suomalaisiin verrattuna.

Hinnat tietenkin määräytyvät paikallisten markkinoiden mukaan, mutta tällä hetkellä tarve hintojen tarkastukseen nimenomaan Suomessa alkaa olla jo akuutti.

Nimetön
Nimetön
30.12.2016 09:56

Itsekin toivoisin minimihinnoittelun konkreettista leikkaamista sekä USA:n että Kanadan hinnoitteluihin. Lisäksi OTC-markkinoiden kaupankäynti olisi hyvä olla mahdollista ilman puhelintoimeksiantoja.

Tuo uusi verkkopalvelu kuulostaa mielenkiintoiselta, toivottavasti kuulemme siitä pian.

OK

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.12.2016 12:09

OTC-markkina on niin vähän kysytty, että en usko sen siirtyvän online-markkinoiden piiriin kovinkaan nopeasti. Meillä on jonotusaika puhelimessa keskimäärin n. 13 sek, joten soita ihmeessä, niin saadaan toimeksiannot tehtyä.

Toivon, että saamme kutsuttua pian lisää asiakkaita uuden palvelun testiryhmään heti vuoden alussa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
01.01.2017 19:56

Kiitos vastaamisesta Suvi! Kuulostaa mainiolta, että olette huomioimassa USA:n palkkiotasoa alemmaksi – toivottavasti samoin myös Kanadan suhteen. Toivotaan että asiassa edetään samoin tein ja saadaan näin vuosi 2017 hienosti käyntiin!

Puhelinpalvelunne toimii kyllä mielestäni mainiosti, sitä en kiellä. Olen käyttänyt puhelinpalveluanne esim. OTC-markkinoiden suhteen ja kiitokset hyvästä työstä voi välittää sinne linjan toiseen päähän. Nostan tämän ainostaan siksi, että ostotoimeksiannot (ja varsinkin niiden muutokset) sekä mahdolliset myynnit ovat vain yksinkertaisesti niin paljon kätevämpiä tehdä online, varsinkin suuressa määrin – riippumatta asiakaspalvelun laadusta ja nopeudesta itsessään, mikä on siis hyvällä tasolla mielestäni kohdallanne.

Jään mielenkiinnolla odottamaan uutta palveluanne.

OK

Nimetön
Nimetön
01.01.2017 23:44

Hyvä että verkkosivut kehittyvät. Toki ne nytkin ovat mielestäni aika selkeät moneen muuhun välittäjään verrattuna.

Nimetön
Nimetön
15.01.2017 11:17

Pitkäaikaisena asiakkaana ja useamman salkun hoitajana näkisin että Nordnetin kaupankäyntikulujen laskeminen olisi nyt enemmän kuin paikallaan. Sharervillet ym. palvelut eivät tuo asiakkaalle sellaista lisäarvoa, joka perustelisi useita kilpailijoita kalliimmat välitysmaksut. On hyvä että palvelut kehittyvät, mutta niin ne kehittyvät kilpailijoillakin. Nordnet on mielestäni menettämässä sen, minkä vuoksi se niin hyvän jalansijan Suomessa aikanaan sai. Nyt olisi aika katsoa eteenpäin ja tehdä muutoksia ennen kuin se on myöhäistä. Itse olen aikani miettinyt siirtääkö perheen pääsalkku Nordnetiin vaiko NN:ssä olevat salkut samaan pankkiin pääsalkun kanssa. Juuri nyt olen kallistumassa jälkimmäisen vaihtoehdon puoleen ja pahoin pelkään että mahdollinen “halpuuttaminen” NN:n kohdalla tulee osaltani… Lue lisää >>