Siirry pääsisältöön

Nordnet on tutkitusti houkutteleva työpaikka, mutta miksi? Kysyimme työntekijöiltämme!

 
Universum Global -tutkimusyhtiö selvittää vuosittain opiskelijoiden mielipiteitä eri alojen yritysten houkuttelevuudesta työnantajina.

Tuoreista tuloksista selviää, että Nordnet on tänäkin vuonna parantanut houkuttelevuuttaan kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa. Nordnet on noussut listalla kuusi sijaa, sijalle 37.
 

Nordnet – houkutteleva työpaikka
Nordnetin nousu houkuttelevien työnantajien listalla on jatkunut jo usean vuoden

 
Miksi Nordnetiä sitten pidetään houkuttelevana työnantajana?

Kysyimme asiasta Nordnetissä työskenteleviltä kaupallisen alan opiskelijoilta, Charlotalta, Oscarilta ja Nooalta.
 

Mikä sai sinut hakemaan Nordnetiin töihin?

Charlotta: Nordnetissä minua kiinnostivat kansainvälisyys, finanssiala sekä innovatiivisuus.

Nooa: Olin Nordnetin asiakas jo ennestään ja minulle oli muodostunut sitä kautta hyvä kuva firmasta. Nordnet oli (ja on yhä) raikas ja nuorekas tuulahdus kivijalkapankkien seassa, joten työnhaku tuntui luontevalta vaihtoehdolta.

Oscar: Hain Nordnetiin töihin, sillä halusin päästä nopeasti kasvavaan organisaatioon, jossa luovuutta ja innovatiivisuutta arvostetaan. Nordnet on erittäin trendikäs firma, joka tekee asioita eri tavalla kuin kilpailijansa. Koen tämän erittäin mielenkiintoiseksi tekijäksi työnteossa, sillä finanssiala on itsessään hyvin hitaasti kehittyvä toimiala, joka tarvitsee uusiutumista ja modernisoitumista.
 

Miten olet viihtynyt Nordnetissä tähän asti?

Charlotta: Olen viihtynyt hyvin. Työtehtävät ovat sopivan haastavia, ja jokainen työpäivä on erilainen. Vanhanaikaista hierarkiaa ei meiltä löydy: työpäivisin voi kysyä apua vierustoverilta tai keneltä tahansa, ja apua myös saa. Lisäksi meillä panostetaan työhyvinvointiin ja keppijumppa virkistääkin työpäivien lomassa.

Nooa: Opiskelijalle Nordnet on täydellinen työnantaja joustavuutensa ansiosta. Olen saanut sovitettua koulun ja työn hyvin yhteen. Itse työ on monipuolista ja jokainen päivä tuo yleensä jotain uutta tullessaan. Saan tehdä töitä sijoittamisen ympärillä, joka on oma vapaa-ajan harrastukseni. Tämä luonnollisesti ylläpitää työn viihtyvyyttä.

Oscar: Olen viihtynyt työssä erittäin hyvin. Olen päässyt tutustumaan uusin mielenkiintoisiin kollegoihin ja oppinut tuntemaan finanssi-alan sisältäpäin.
 

Millainen Nordnet on työyhteisönä?

Charlotta: Nordnet on työyhteisönä erinomainen. Ilmapiiri on asiallisen rento. Jokainen meistä on sitoutunut tuottamaan asiakkaalle laadukasta asiakaspalvelua, ja se myös näkyy työssä. Nordnetissä arvostetaan myös kouluttautumista ja uuden oppimista – tällainen työympäristö onkin loistava nuorelle opiskelijalle. Nordnetissä on loistavat työkaverit, joiden ansiosta jaksaa tehdä pitkiäkin päiviä hymy huulilla.

Nooa: Nordnetin työyhteisö on todella timanttinen! Tittelillä ei ole mitään väliä, vaan kaikki tekevät yhdessä hommia toisia auttaen. Huumorintaju on myös kohdillaan.

Oscar: Nordnet on työyhteisönä erittäin kannustava ja motivoiva, sillä ihmiset Nordnetissä haluavat auttaa toisiaan jatkuvasti, ja ympäristön hyvinvointi on meille kaikille tärkeää.
 

Mistä olet ylpeä Nordnetiläisyydessäsi?

Charlotta: Olen ylpeä Nordnetin arvoista. Työmme tavoitteena on olla rehellisiä ja läpinäkyviä, ja panostammekin siihen kaikin tavoin. Lisäksi jokainen meistä on sitoutunut laadukkaaseen asiakaspalveluun ja arvon tuottamiseen asiakkaalle. Nordnet on moderni ja innovatiivinen pankki, siksi uteliaisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen panostetaan päivittäin. Kouluttautuminen nähdään positiivisena ja tähän kannustetaan. Omien ideoiden jakaminen ja niistä keskusteleminen avaa uusia ovia ja mahdollisuuksia meille kaikille.

Nooa: Nordnet on ollut mullistamassa osakevälityksen hintakilpailua ja herätellyt suomalaisia sijoittamisen kuluista. Olemme tuoneet osakesijoittamisen lähemmäksi tavallista piensijoittajaa. Nordnet on Suomen suositelluin pankki, joten jotain on tehty oikein. Tästä on syytä olla ylpeä!

Oscar: Olen ylpeä siitä, että Nordetiläiset ovat hyvin energistä ja maanläheistä porukkaa, joiden kanssa on mukavaa työskennellä ja nauttia arjen riemuista. Nordetiläisinä voimme olla ylpeitä siitä, että tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.
 

Muita ajatuksia?

Charlotta: Tällä hetkellä finanssialalla on yleisesti ottaen enemmän miehiä kuin naisia. Olen ylpeä, että Nordnet pyrkiikin edistämään tasa-arvoa työelämässä.

Oscar: Minua harmittaa, etten vime kesänä onnistunut voittamaan Nordnetin pingisturnausta.

Nooa: Hakekaa ihmeessä tänne töihin!
 
 
Haastatteluun osallistuivat Charlotta Lehtonen, Nooa Fagerholm ja Oscar Michelsson.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
26.04.2017 18:38

Yleiskysymyksiä työteemaan liittyen: onko Nordetissä tällä hetkellä avoimia työpaikkoja? Missä kanavissa Nordnetin avoimet työpaikat julkaistaan, jos niitä yleensä avoinna on? Minkälaisia koulutusvaatimuksia eri työtehtäviin vaaditaan, jos esim. vielä valmistumaton opiskelija haluaisi tulla teille töihin. Vaaditaanko esim. hallinnon tukitoimintoihin tai asiakaspalvelutehtäviin mitään loppututkintoa, vai riittääkö esim. yo-tutkinto hyvin? Näitä olisi hyvä valottaa vaikka erillisessä postauksessa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
26.04.2017 19:09

Hei Sanni, hyviä kysymyksiä! Nordnetin avoimia työpaikkoja voi selata osoitteessa http://nordnetab.com/careers/available-jobs/. Avoimia työpaikkoja on tarjolla mm. Tukholmassa, mutta Helsingin toimistolla niitä ei juuri tällä hetkellä ole. Kannattaa kuitenkin jättää omat tiedot ja kiinnostuksen kohteet tietokantaamme tulevaisuudessa vapautuvia paikkoja silmällä pitäen. Voit jättää tietosi ja vapaamuotoisen hakemuksen yllä olevasta linkistä, kun olet ensin klikannut haettavien työpaikkojen sijainniksi Helsinki. Mitä koulutusvaatimuksiin tulee, niin moni asiakaspalvelussamme työskentelevä opiskelee edelleen ja tekee asiakaspalvelutyötä osa-aikaisesti. Työ sopii siis hyvin myös opiskelujen oheen. Useimmat työntekijämme opiskelevat tai ovat opiskelleet talouteen liittyviä aineita yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Yleisesti ottaen korkeaa koulutusta tärkeämpää on kuitenkin aito kiinnostus työhön ja… Lue lisää >>