Siirry pääsisältöön

Nordnet tuo Lontoon pörssin online-kaupankäynnin piiriin

Nordnet tarjoaa tästä päivästä alkaen kaupankäyntimahdollisuuden Lontoon pörssissä suoraan verkkopalvelunsa ja mobiilisovelluksensa kautta. Lontoon pörssi, LSE, on yksi maailman vanhimmista ja suurimmista pörsseistä. Tutustumistarjouksena Nordnetin asiakkaat pääsevät käymään kauppaa Lontoon pörssissä ilman välityspalkkioita 30.6.2022 asti.

Olemme erittäin iloisia voidessamme avata online-kaupankäynnin yhdellä maailman suurimmista ja likvideimmistä markkinoista. Osakekaupankäynti digitaalisten alustojen kautta on Nordnetin ydinliiketoimintaa, ja siksi tuntuu erityisen hienolta saada valikoimaamme Lontoon kaltainen tärkeä pörssi. Nordnetillä on tarkoitus tuoda myös muita markkinoita sähköisen kaupankäynnin piiriin tulevaisuudessa.

Lontoon pörssissä listattujen yritysten yhteenlaskettu markkina-arvo oli vuoden 2021 lopussa 3 800 miljardia dollaria. Vertailun vuoksi Suomen, Ruotsin ja Tanskan pörssejä ylläpitävän Nasdaq Nordicin markkina-arvo on yhteensä noin 2 500 miljardia dollaria.

Brexitistä huolimatta Lontoon pörssi on edelleen keskeinen maailmanlaajuisesti katsottuna. Tämän lanseerauksen myötä asiakkaamme saavat käyttöönsä täysin uuden sijoitusuniversumin ja mahdollisuuden sijoittaa lukuisiin tunnettuihin brändeihin.

Nordnet tarjoaa kaupankäyntiä Lontoon pörssin 350 suurimmalla osakkeella, jotka vastaavat indekseihin FTSE100 ja FTSE 250 sisältyviä osakkeita. Tunnetuimpiin yhtiöihin kuuluvat mm. Burberry, Rolls Royce, Vodafone, Unilever, Lloyds ja HSBC.

Tutustumistarjous koskee 30.5.–30.6.2022 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja kaikilla Lontoon markkinoilla listatuilla osakkeilla. Nordnetin asiakkaat saavat lisäksi maksutta käyttöönsä reaaliaikaiset kurssit Lontoon pörssissä. Jokaisesta Lontoon pörssissä tehdystä kaupasta peritään 0,25 %:n valuutanvaihtopalkkio. Ostojen yhteydessä peritään yleisesti lisäksi 0,5 %:n suuruinen leimavero. Lontoon pörssi on auki arkisin klo 10.00–18.30 Suomen aikaa.

Lue lisää Lontoon pörssistä ja tutustumistarjouksesta osoitteessa nordnet.fi/fi/lontoo.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
6 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Matka_
Matka_
31.05.2022 10:19

Onko valuuttatili punnille tulossa? ja jos on, niin millä aikataululla?

Takaisku
Takaisku
31.05.2022 10:17

Tuleeko myös paikallinen valuuttatili saataville?

@@@
@@@
30.05.2022 15:45

TLDR: 30.6.2022 asti kaupankäyntikulut 0.75% per kauppa.

Jep
Jep
Vastaa  @@@
30.05.2022 22:19

0,75% ostojen yhteydessä. Myynti 0,25%. Välityspalkkio tulee lisäksi näiden päälle 30.6. jälkeen.