Nordnet Tukholman pörssin paras yhtiö

Ruotsalaisen Veckans Affärer -lehden uusimman numeron otsikko on ”pörssin paras”. Tämä koskee Nordnetiä. Olen asiasta niin ylpeä, että halkean. Veckans Affärer -lehti listasi Tukholman pörssin parhaat yhtiöt ja Nordnet sijoittui ensimmäiseksi!

Veckans Affärer vertaili 400–500 pörssiyhtiön kehitystä viime vuosikymmenen (2003–2012) ajalta. Lehti tiivistää menestyksen näin: ”suurimpia pörssimenestyjiä ovat ne yhtiöt, jotka ovat parhaiten omaksuneet uudet, digitaaliset innovaatiot”. Nordnet sai ainoana yhtiönä täydet pisteet kaikissa tutkituissa kategorioissa: liikevaihto, voittomarginaali, tuotto, 10 vuoden kurssikehitys ja kurssi tänä vuonna.

Avaintekijöinä artikkelissa painotetaan mm. pohjoismaista toimintaamme, skaalautuvaa alustaa, sekä sitä, että olemme onnistuneet digitalisoimaan säästämisen. Artikkelissa myös korostetaan, että olemme menestyneesti laajentaneet tarjontaamme.

Tämä nimitys on seurausta kymmenen vuoden kovasta työstä. Olen itse työskennellyt Nordnetissä reilun vuoden, joten oma osuuteni on vaatimaton. Haluan kiittää kaikkia fantastisia työkavereitani ja aikaisempia kollegojamme. Te olette niitä, jotka ovat saaneet tämän aikaan. Lämmin kiitos myös asiakkaillemme! Teidän kokemuksenne palvelustamme määrittää sen, kuinka hyviä me olemme!

 

Parhain terveisin

Håkan Nyberg

 

 

Teksti on käännös ruotsista

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
6 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.10.2013 14:51

Onneksi olkoon, kilpailu on kovaa joka toimialalla tänä päivänä

Nimetön
Nimetön
15.10.2013 17:20

Tietoturvan osalta ottaisin itse käyttöön avainlukulistan.
Olisi sen jälkeen vaihtoehtoina:
1. välttävä tietoturva
2.tyydyttävä tietoturva.
Avainlukulistan käyttö olisi asiakkaan valittavissa. Saisi ottaa heppoisen turvan tai paremman avainlukulistan kanssa.

Nimetön
Nimetön
16.10.2013 08:06

Helppo peukuttaa, eli tyytyväinen olen itsekin Nordnetin palveluihin kautta linjan. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin tosi nopeasti, joten siitä annan Erityisesti Ruusuja!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
16.10.2013 20:59

Todella mukava kuulla. Laitan mukavan palautteesi huomenna asiakaspalvelumme porukoille eteenpäin. 🙂

Nimetön
Nimetön
16.10.2013 10:58

Jos systeeminne on noin hyvin pohjoismaisesti skaalautuva niin miksi me Suomalaiset maksamme palvelusta enemmän kuin muut?

Nimetön
Nimetön
22.10.2013 11:31

Todella hyvä palvelu suosittelen muillekin olin aiemmin okon sijoitus asiakas todella huono palvelu.