Siirry pääsisältöön

Nordnet saa aiempaa selkeämmän visuaalisen ilmeen

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
50 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
07.09.2018 12:51

Huh hemmetti minkä näköisiä on nuo neontekstit harmaasävykuvien päällä. Luettavuus ihan karmeaa kuraa. Ei jatkoon, kiitos!

Nimetön
Nimetön
05.09.2018 17:49

Toivottavasti saitte edes halvalla tämän uuden ulkoasun — sille se ainakin näyttää. Miksi tuo logo on Stockmannin logo kaatuneena peilikuvana ilman pallukkaa?.Uusi nettisivuversio ei myöskään houkuttele ja pysyn vanhassa niin kauan kuin voin. Jos pakotetaan uuteen, aion palata Nordean asiakkaaksi, niin säästyn edes silmäsäryltä ja näen esim. salkun tuoton selkeästi.

Nimetön
Nimetön
05.09.2018 10:49

Nuo ulkoasumuutokset ja logot, menkööt. MUTTA neonväriset tekstit harmaalla pohjalla ovat kertakaikkisen mahdottomia. Niitä ei pysty normaalisti lukemaan!

Parastanne varmaankin yritätte ja huteja sattuu, annan teille vielä mahdollisuuden. Mutta jos tämä ei muutu parempaan suuntaan, on valitettavasti pakko harkita päivittäiskäytön siirtämistä toisaalle. Voitteko laittaa linkin ohjeisiin, mitä sijoituspalvelua vaihtaessa tulee huomioida?

Nimetön
Nimetön
31.08.2018 20:05

Kerrankin uudistus, jossa on ollut heti ensi yrittämällä varaa musteeseen. Olisiko vaaleanharmaa fontti vihdoinkin menossa pois muodista?
Logo Nordnet-nimen kanssa toimii huonosti pienessä koossa, ja ilman tekstiä herättää lähinnä ihmetystä, koska siinä tosiaan lukee ennemmin IV kuin N. Neonvärit yhdistettynä harmaaseen hyppii silmille ja tuo ennemmin mieleen mainostoimiston kuin vakavasti otettavan pankin tai arvopaperivälittäjän.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
03.09.2018 20:35

Haluaisin täydentää lausuntoani. Nyt kun olette yhdistäneet tuon uuden värimaailman vanhan salkkupalvelun yläreunaan, se on hirveä. Siis se yläpalkki. Enkä nyt viittaa eläimeen.

Eikä tuo Nordnetin etusivukaan kovin houkuttelevalta näytä. Neonsininen teksti aiheuttaa päänsärkyä, jos sitä katsoo yhtään pidempään.

Ainoat plussapisteet tulee edelleenkin siitä, että kerrankin musta fontti on kutakuinkin mustaa. Milloinkahan tämä osa uudistuksesta leviäisi tänne kirjoitusruutuun asti?

Nimetön
Nimetön
31.08.2018 19:40

“Uusi kuvamaailmamme on yksinkertainen ja riisuttu – aidon ja luonnollisen tuntuinen.” – Toivon tämän periaatteen hallitsevan koko uudistusta, ettei vain uudistettaisi uudistamisen ilosta tai vain sen tähden, että erotutaan muista pankeista. On nimittäin kokemusta siitä, että digimaailmassa koko ajan kaikkea muokataan uusiksi. Kun luulee oppineensa jotakin, huomaa että taas on “parannettu” sivuja. Nordnetinkin entiset sivut olivat mielestäni selkeämmät kuin nykyiset. Käytänkin niitä edelleen niin kauan kuin se on mahdollista.

Nimetön
Nimetön
31.08.2018 10:06

Taas jatkuu tämä nykyajan trendi että kaikkea pitää uudistaa pelkästään uudistamisen ilosta.
Teksti ja kaikki täytyy olla isoa ja sen lisäksi vielä puolet näkymästä tyhjää ettei kerralla vain sattuisi näkymään liikaa.
Useimmat toiminnot täytyy piilottaa useamman klikkauksen taakse jostain valikosta etsittäväksi.

Vanha liittymä on “karu” ja toimiva TYÖKALU! Tai siis oli ennekuin osto ja myynti sivukin piti mulkata “visuaalisesti miellyttäväksi”.

Nimetön
Nimetön
30.08.2018 10:53

Kiitos kaikista kommenteista koskien uutta logoamme ja identiteettiämme. Antaaksemme paremman ja selkeämmän kuvan siitä, miltä Nordnetin uusi ilme näyttää, teimme teille lyhyen videon.
Toivomme, että tulette huomaamaan uuden ilmeemme tuomat edut ja käyttäjäkokemuksen paranemisen ajan myötä.

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=G_XenfuWfqU

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.08.2018 13:46

Kiitos. Mutta keitä oli ajateltu videon kohderyhmäksi? Ehkä olen itse liian vanha dinosaurus (kohta 40v…) tuolle mainokselle, mutta ei kolahda ei. On rauha ja vakaus tiessään, ja noita itse arvostan enemmän kuin jatkuvaa sähläystä joka mahdolliseen suuntaan. Uusi värimaailma – ensimmäiset mieleen tulleet sanat oli ahdistus ja melankolia. Olenko ainoa? Ehkä sitä sitten ei tee hätiköityjä sijoituspäätöksiä, kun palvelun ulkoasu ei ainakaan piristä. Vakavammin, toivottavasti joku on muutosta suunnitellessanne ollut tietoinen https://vm.fi/saavutettavuusdirektiivi ja siellä viitatuista saavutettavuusvaatimuksista ja -suosituksista. Erityisen ongelmallisina näissä “maistiaisissa” koin neonvärit harmaalla (tai saman värisävyn tummalla) taustalla. Tekee lukemisesta todella raskasta. Toimii ehkä painettuna, mutta ei ruudulla.… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.09.2018 11:36

Itselläni ikää 5 vuotta edellistä kommentoijaa vähemmän, mutta olen täsmälleen samaa mieltä hänen kanssaan. Älä epäile itseäsi huonon työn edessä.

Minulle tämä muutos ja siitä seurannut keskustelu näyttäytyy niin, ettei asiakkaita tunneta tai arvosteta. Selkeä, tehokas, turvallinen ja edullinen ovat mielestäni tärkeimpiä verkkoasioinnin laatutavoitteita ammattiympäristössä. Nyt mennään toiseen suuntaan.

Kenties on seurattu puhujafoorumien hypeä kuluttajistumisesta, gamifikaatiosta, sosiaalisuudesta, mobiiliudesta ja ties mitä. Eivät ne ole huonoja juttuja, mutta älkää herran tähden heittäkö liiketoiminnan ydinarvoja ja arvolupausta romukoppaan ja pyllistäkö asiakkaille näiden ilmiöiden vuoksi.

Nimetön
Nimetön
30.08.2018 09:04

Nää kaatuvat dominopalikat ovat kerrassaan huono kyhäelmä. Näyttää tosiaan Stockan logolta. Tuleekohan siitä vielä oikeuskäsittely?
Voitaisiinko sopia että vanhaa Nordnet-palvelua käyttävät (eli kaikki?) saisivat pitää myös vanhan logon? Laittakaa uusi vain uuteen palveluun.

Nimetön
Nimetön
29.08.2018 23:29

Tämä on epäonnistunein brändäys vähään aikaan. Ammattilaisetko tämän hirvityksen kyhäsi? Selvinpäin ja järjissään?

Nimetön
Nimetön
29.08.2018 23:24

Turhaa näpertelyä. Laittakaa tietoturva asiat kuntoon ja tarkistakaa välityspalkkioiden hintoja alaspäin. Omat osake ostokset siirtyivät jo takaisin Osuuspankin puolelle heidän uuden hinnoittelunsa jälkeen.

Nimetön
Nimetön
29.08.2018 21:19

Rahoitusalan toiminta, jos mikä, on luottamusliiketoimintaa. Edulliset, toimivat ja turvalliset palvelut on parasta markkinointia mitä voisin kuvitella. Näkyvyyttä ja tunnettavuutta on saatavilla myös toisin keinoin.
Säästäjäsijoittajat ovat usein kokemukseni mukaan kustannustietoisia. En usko, että suurikaan osa kohdemarkkinasta haluaisi laittaa rahojaan kiinni uusiin väreihin ja logoihin – kylmään tehokkuuteen, saavutettavuuteen ja turvallisuuteen kylläkin. En ymmärrä markkinointipanostuksianne tällä alueella.

Nimetön
Nimetön
29.08.2018 21:12

Voisiko seuraavaksi keskittyä parantamaan asiakkaiden turvallisuutta ja unohtaa toisarvoiset logojen päivittelyt?

Myös käytettävyyteen on syytä panostaa, kuunelkaa ja hyödyntäkää käyttäjien palautteita kehityksessä. Käyttäjähän tässä on asiakas jolle tuotetta tehdään, eikös?

Myös ostohousut, yms voisi jättää pois. Ei kuulu vakavasti otettavan pankin puuhiin.