Nordnet parantanut houkuttelevuuttaan työnantajana

Universum Global -tutkimusyhtiö on jälleen julkaissut vuotuisen työnantajamielikuvatutkimuksensa tulokset. Tutkimuksessa selvitetään opiskelijoiden mielipiteitä eri alojen yritysten houkuttelevuudesta työnantajina. Tuoreimmat tutkimustulokset julkaistiin 27.4.2016, ja niistä selviää, että Nordnet parantanut sijoitustaan roimasti kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa. Nordnet on noussut rankingissa 13 sijaa, sijalle 43.
 
Kysyimme Nordnetissä työskentelevien kaupallisen alan opiskelijoiden mielipiteitä Nordnetistä työnantajana. Tässä heidän vastauksensa:
 

Mikä Nordnetissä kiinnosti kun haitte tänne töihin?

Juuso: Hyväksikoetut tuotteet ja raikas ote muuten paikalleen jysähtäneellä toimialalla.

Tiia: Finanssialan nopeatempoinen kulttuuri, moderni ja mielenkiintoinen yritys, asiakasrajapinnassa työskentely sekä oman oppimisen ja tietotaidon laajentaminen.

Maiju: Nordnet kiinnosti työnantajana erilaisuutensa ansiosta. Nordnet on todellinen vaihtoehto kivijalkapankille. Olen myös kiinnostunut sijoittamisen maailmasta, joten Nordnet oli luonteva vaihtoehto oppimisen ja fiksun urakehitykseni kannalta.

 

Millainen työnantaja Nordnet on?

Juuso: Haastava ja empaattinen. Työntekijöitä kannustetaan ottamaan vastuuta, mutta samalla löytyy ymmärrystä ja joustoa esimerkiksi opintojen kanssa.

Tiia: Nordnet antaa hienot valmiudet finanssialalla työskentelyyn jo opiskelun ohella kouluttamalla ja ohjaamalla. Nordnet tukee työntekijöitään antamalla tilaa työntekijän omaan oppimiseen ja kasvuun, mutta apua saa aina tarvittaessa. Nordnetissä kaikki esimiehistä ja opiskelijoihin työskentelevät samassa tilassa, mikä edistää tasavertaisuutta. Nordnet järjestää työntekijöilleen erilaisia hauskoja tapahtumia ja ajanvietettä, mikä piristää työpäivää ja lujittaa työyhteisöä ja motivaatiota.

Maiju: Nordnet on joustava työnantaja. Olen saanut vapaa-aikaa opinnäytetyöni kirjoittamiseen sekä myös matkusteluun. Vastaavasti työtä aina riittää, joten olen aina saanut työvuoroja tarpeeni mukaan. Pidän myös Nordnetissä siitä, että nuorille ammattilaisille annetaan mahdollisuus. Nordnet on nuorekas!

 

Miksi olette viihtyneet?

Juuso: On saanut oppia jatkuvasti uusia asioita oman mielenkiinnon kohteen eli sijoittamisen parissa. Pienessäkin organisaatiossa pääsee tekemään erilaisia työtehtäviä, kun intoa ja oppimishalua riittää.

Tiia: Nordnetissä on kiva tekemisen meininki ja työntekijöiden välinen dynamiikka toimii erinomaisesti; töihin on kiva tulla maanantaina ja töiden ohella kuulumisien vaihtaminen sujuu luontevasti. Työ ei ole koskaan tylsää ja staattista, vaan jokainen päivä on erilainen. Erilaiset kampanjat, tapahtumat, tuotelanseeraukset, koulutukset yms. kehittävät minua työntekijänä ja auttavat pysymään ajan hermolla. Joustavat työtunnit helpottavat opiskelua työn ohessa ja keskeinen sijainti Helsingin keskustassa helpottaa päivittäistä työmatkustusta.

Maiju: Olen viihtynyt Nordnetissä työn monipuolisuuden sekä mahtavan työyhteisön ansiosta. Työtä asiakaspalvelussa voi kutsua ns. Näköalapaikaksi, sillä työssä tulee kohdattua ja käsiteltyä asioita laajasta kirjosta. Pidän siitä, että eri tilanteet ja mahdolliset ongelmat hoidetaan asiakaspalvelussa, eikä Nordnetissä ole useita eri osastoja, joille tehtävät delegoidaan.

 

Jotain muuta työyhteisöstä?

Juuso: Huikeita työkavereita, joilta voi aina kysyä apua. Ei minkäänlaista hierarkiaa tai turhaa jännitystä, kaikki tekevät yhdessä hommia tittelistä riippumatta.

Maiju: Työyhteisömme on mahtava! Työkaverit ovat samanikäisiä sekä -henkisiä, mikä tekee työpaikalle tulemisesta mukavaa.

 

Miksi olette ylpeitä Nordnetiläisyydestänne?

Juuso: Koska voi aidosti seistä tuotteiden takana, joita tarjoamme asiakkaille.

Tiia: Nordnet yrityksenä on innovatiivinen ja rohkea oman tiensä kulkija; emme ole kuin muut pankit ja se onkin vahvuutemme, uskallamme tehdä asioita mitä muut pankit eivät. Nordnet arvostaa asiakaspalautetta ja kehittää niitä tuotteita ja palveluita, joita asiakkaat haluavat. Erinomaiset asiakastyytyväisyystulokset puhuvat puolestaan!

 

Muita ajatuksianne?

Maiju: Olen ylpeä Nordnetiläisyydestäni sekä asiakaspalvelutyöstäni, sillä Nordnet on saanut tunnustusta laadukkuudesta. On hienoa olla osa Suomen suositelluinta pankkia!

Juuso: Seuraavalla kerralla voitan Nicken (maajohtaja Niklas Odenwall) pingispöydässä.

 
 
Haastatteluun osallistuivat Maiju Heikkinen, Juuso Lindström ja Tiia Hietala.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit