Nordnet juhlii 500 000 asiakasta

Nordnetillä on nyt yli 500 000 asiakasta Pohjoismaissa! Olen valtavan iloinen ja ylpeä saavutuksesta. Tämä on merkki siitä, että asiakkaamme arvostavat palveluitamme ja tuotteitamme. Juhlimme virstanpylvästä tarjoamalla tänään (1.3.2016) viisi suosittua osaketta ilman välityspalkkioita.

Nordnetin tavoite on olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Kasvu on ollut vahvaa kaikissa Pohjoismaissa ja asiakkaiden määrä on kasvanut vuoden 2015 alun 432 600 asiakkaasta yli 500 000 asiakkaaseen. Asiakkaidemme säästöpääomat Nordnetissä yltävät 193 miljardiin kruunuun.

Tärkein tehtävänäni maajohtajana on pitää asiakkaamme tyytyväisenä. Nordnet on Suomen laadukkain välittäjä ja meillä on tyytyväisimmät asiakkaat (Osakesäästäjien keskusliiton Välittäjä 2015 -tutkimus). Olemme myös suositelluin pankki sijoittajalle (YouGovin tutkimus 11.–20.12.2015). Tyytyväiset asiakkaat merkitsevät kasvua. Avain kasvuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin on jatkaa innovatiivisten ja käyttäjäystävällisten tuotteiden tarjoamista kilpailukykyisin hinnoin. Yksinkertaisesti antaa enemmän vastinetta rahoillesi – More Bank for the Buck.

Tämän osoitamme mm. neljällä täysin kuluttomalla indeksirahastolla, kaupankäyntiluoton superalhaisella korolla ja sosiaalisella sijoitusverkostolla. Asiakkaamme voivat oppia toisilta sijoittajilta ja saada ideoita omiin sijoituksiin. Näin heillä on mahdollisuus tehdä parempia sijoituksia. Olemme huomanneet, että Sharevillen jäsenet saavat rahansa tuottamaan paremmin kuin muut Nordnetin asiakkaat (keskimäärin 4 prosenttiyksikköä enemmän tuottoa vuositasolla).

Juhliaksemme 500 000 asiakasta tarjoamme tänään 1.3.2016 asiakkaillemme kaupat ilman välityspalkkioita viidellä osakkeella: H&M, Statoil, Nokia, Novo Nordisk ja Apple. Lue lisää tarjouksesta.

Jos haluat keskustella kanssani säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista, heitä kommentti alle. Löydät minut myös Twitteristä tunnuksella @NiklasNordnet.

/Niklas Odenwall

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
01.03.2016 15:35

Onnea ja kiitos hyvästä palvelusta!

Nimetön
Nimetön
06.03.2016 21:23

Minua kiinnostaisi tietää mitä tapahtui ulkomaan välityshintojen tarkistamiseen liittyvälle blogikirjoitukselle, joka luvattiin jo pari vuotta sitten?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
12.03.2016 18:00

Tähän oon itsekkin odottanut kommenttia mutta eipä ole näkynyt ei