Nordnet haluaa käyttää valokuviasi!

Nordnetissä asiakas tulee ensin. Nordnet on innovatiivinen ja kokeilee rohkeasti uusia asioita. Olemme ensimmäinen pankki, jossa asiakkaat voivat kirjoittaa yrityksen blogissa ja ensimmäinen pankki, joka aikoo tehdä asiakkaiden salkuista julkisia Sharevillen kautta.

Nyt haluamme käyttää asiakkaidemme ottamia valokuvia markkinointiviestinnässämme ja järjestämme ensimmäisenä pankkina valokuvakilpailun yhdessä Foap-sovelluksen kanssa.

Foap on lyhenne ruotsinkielisistä sanoista foto ja applikation. Foapin idea on rakentaa joukkouttamisen (crowdsourcing) kautta digitaalinen kuvapankki, josta yritykset voivat ostaa amatöörikuvaajien valokuvia. Yritykset voivat antaa Foap-käyttäjille myös tehtäviä, joissa kuvia pyydetään tiettyyn teemaan liittyen. Sen sijaan, että palkkaisi ammattikuvaajan, Foap on helppo ja moderni vaihtoehto kuvapankin rakentamiseen, joka sisältää luonnollisia kuvia todellisuudesta.

Nordnet on valinnut Foap-missioksi teeman ”Everyday Life”. Säästäminenhän on osa arkipäivää! Jos sinulla on iPhone ja tykkäät ottaa kuvia, osallistu kilpailuumme. Kuva, joka vastaa persoonallisimmilla ja luovimmalla tavalla teemaa “Everyday Life”, voittaa 300 USA:n dollaria! Sinulla on myös mahdollisuus saada korvaus kuvista, jos käytämme niitä markkinoinnissa ja viestinnässä. Kuvat palkitaan Foapin sääntöjen mukaisesti.

Lataa siis Foap-sovellus iPhoneesi (tällä hetkellä ei saatavilla muihin älypuhelimiin) ja lähetä kuvasi Nordnetin Everyday Life -missioon 20.9.2013 mennessä.

Foapin perustaja David Los tiivistää asian hyvin:

”Foapissa on ollut monia missioita muoti- ja lifestyle-tuotemerkeiltä. Onkin mahtavaa, että Nordnet tulee mukaan ensimmäisenä pankkina. Sovelluksemme sopii Nordnetin moderniin lähestymistapaan, digitaalisiin tuotteisiin ja asiakasinteraktiivisuuteen tähtääviin palveluihin kuin nenä päähän.”

Odotan innolla miltä tuleva markkinointiviestintämme näyttää asiakkaidemme ottamilla kuvilla!

 

/Niklas Odenwall

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
18.09.2013 01:08

Mietin vaan, että onko ihan laillista järjestää kilpailuja, joihin osallistuminen edellyttää tietyn merkkistä puhelinta?