Nordnet alkaa rahoittaa startup-yrityksiä

Työstäni tuli juuri siistimpää. Me Nordnetissä olemme nimittäin päättäneet etsiä aktiivisesti startup-yrityksiä vahvistaaksemme toimialamme innovaatiokykyä ja luodaksemme arvoa pohjoismaisille sijoittajille.

Meillä on kunnianhimoinen visio. Nordnetin tavoitteena on olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Se tarkoittaa, että meidän tulee kehittyä samassa tahdissa kuin säästäjien tarpeet ja käyttäytyminen muuttuvat. Tämä ei ole suhteellisen suurelle yritykselle, kuten meille, helppoa maailmassa, jossa olosuhteet muuttuvat jatkuvasti. Onnistuaksemme meidän tulee haastaa itsemme ja löytää osaamista ja ideoita myös omien seiniemme ulkopuolelta.

Sijoittaminen uudesta näkökulmasta

Sen vuoksi olemme päättäneet alkaa rahoittaa pohjoismaisia fintech-alan startup-yrityksiä ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Fintech-yritykset työskentelevät innovatiivisesti rahoitusalaan liittyvien digitaalisten palveluiden kanssa. Tämä mahdollistaa Nordnetille pääsyn uusiin ideoihin ja näkökulmiin. Samanaikaisesti meillä on startup-yrittäjille paljon tarjottavaa vaihdossa. Rahoituksen lisäksi startup-yritykset saavat pääsyn Nordnetin alustaan sekä tietämykseemme pohjoismaisten pankkiasiakkaiden digitaalisista käyttäytymismalleista ja tarpeista.

Esimerkkinä Shareville

Shareville on hyvä esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä. Avullamme Shareville kasvoi ideatasolta palveluksi, joka tarjoaa yli 80 000 pohjoismaiselle säästäjälle tukea, ideoita ja mahdollisuuden parempiin sijoituksiin.

Tulevaisuuden pankkiasiakkaisiin keskittyvät yhtiöt

Yhtiöt, joita haluamme rahoittaa ja joiden kanssa haluamme työskennellä, keskittyvät tulevaisuuden pankkiasiakkaisiin. Palveluiden tulee liittyä sijoituksiin, säästämiseen tai eläkkeeseen, ja niillä tulee olla potentiaalia luoda arvoa asiakkaillemme. Mitä nämä startup-yritykset sitten ovat? Sen arvioi ja päättää Nordnetin sijoitusneuvosto.

Lue lisää Nordnet Ventures -hankkeesta. Linkin takaa löydät myös ohjeet, miten tavoitat sijoitusneuvoston, jos haluat lähettää vinkin mahdollisesta startup-yrityksestä tai kysyä rahoitussuunnitelmistamme.

/Niklas Odenwall

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit