Siirry pääsisältöön

Next Nordnet – rakennamme uutta Nordnetiä

Nordnet on valittu Suomen laadukkaimmaksi arvopaperivälittäjäksi ja osakesäästäjien suosikiksi. Tähtäämme kuitenkin vielä korkeammalle. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen sijoittamisen ja säästämisen saralla, ei pelkästään Suomessa, vaan koko toimialalla. Onnistuaksemme tarvitsemme palautetta sinulta.

Next Nordnet

Olemme kehittäneet jo jonkin aikaa uutta verkkopalvelua ja mobiilisovellusta. Pian pääset testaamaan uutta Nordnetiä, kun julkistamme täysin uudistetun palvelumme BETA-version.

Lokakuun aikana saat mahdollisuuden kirjautua sisään BETA-versioon, jossa on tarjolla hieman karsitummin toiminnallisuuksia, kuin mihin olet tottunut Nordnet.fi-verkkopalvelussa. Tämä johtuu siitä, että uusi palvelu on suunniteltu toimimaan kaikissa laitteissa, myös älypuhelimien pienillä näytöillä.

Tältä Next Nordnet näyttää tällä hetkellä (klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana. Kieli tulee luonnollisesti olemaan suomalaisille asiakkaille suomi):

Seuraavien viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana julkaisemme yhä enemmän täysin uudistettuja osioita palvelussamme. Tämän muutoksen aikana sinun palautteesi on meille tärkeää. Mikä on hyvää ja mikä vaatii vielä kehitystä? Yhdessä rakennamme parhaan käyttäjäkokemuksen sijoittajille ja säästäjille.

Syksyn aikana voit seurata täällä Nordnet Blogissa Next Nordnet -kehitystiimin työtä heidän rakentaessaan uutta verkkopalvelua. Next Nordnet -tiimi jakaa uusimmat uutiset, oivallukset ja vastauksia antamaasi palautteeseen ja toiveisiin.

Tule mukaan BETA-testaajaksi luomaan kanssamme tulevaisuuden sijoituspalveluita – ilmoittautuminen avataan pian, joten tilaa Nordnetin uutiskirje ja pysy kuulolla!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
108 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.11.2017 20:37

Kun on valtakirja toisen omistamaan salkkuun, ja menee klikkaamalla sinne toiseen salkkuun ja tekee osakkeen kohdalla tarjouksen, ei osta/myy-kohdassa pudotusvalikko tiedä missä salkussa olet, vaan muistaa valikossa oletuksena joko sen salkun missä olet edellisen tarjouksen tehnyt, tai oman salkkusi.

– Virheen mahdollisuus ostaa tai myydä kaverin salkusta/salkkuun kasvaa. Nykysysteemi tietää missä salkussa olet.

Ps. hintojen yllä tarjoustasoissa lukee ‘osta’ ja ‘myy’. Pitäisi kai olla suomeksi ‘osto’ ja ‘myynti’.
Vai eikö myy-hinnalla saa ostaa? tai osta-hintaan myydä?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.11.2017 09:39

Kiitos palautteestasi! Se on välitetty sivustoa kehittävälle tiimille. /Henri

Nimetön
Nimetön
24.11.2017 21:21

Tuolla uudella sivustolla ainakin Nasdaqin tiedot kaupoista ja tarjoustasoista (millä hinnalla on myynnissä ja ostossa) tulevat 15min viiveellä siinä missä vanhalla puolella ne näkyvät vielä reaaliajassa, onko tuo muutos tarkoitettu vai vahinko?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.11.2017 10:47

Hei Petja, ja kiitos huomiosta! Välitän tiedon it-tiimillemme. /Henri

Nimetön
Nimetön
24.11.2017 11:06

Hei., Salkun tuottoluvut näyttävät täysin eri sekä prosentti- että euromääriä nykyisessä ja Beta-versiossa, niitä keskenään vertailtaessa. Taitaa koskea kaikkia aikavälejä, mutta ainakin esimerkiksi YTD- tai 1v.-tuottoja. Miksi näin? Saman salkun tuottoluvut kyseessä, mutta vain eri ‘sovelluksissa’ ja silti eri arvot? Kumpaa pitäisi uskoa, nykyistä vai uutta?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.11.2017 14:22

Hei Reetta! Salkun tuottoluvut päivittyvät Nordnet Betassa lähes reaaliajassa, kun taas vastaavasti vanhan version salkkuraportti päivittyy 1 päivän viiveellä. Tämä johtaa siihen, että salkkuraportit erinäkymissä näyttävät erilaisilta.
Muutokset saattavat myös poiketa toisistaan vähän visuaalisesti, sillä NEXT Nordnetissä (Betassa) kuvaaja näyttää prosenttimuutokset 0 arvosta, kun taas vanhassa webissä vertailukohteena on 100 % lähtöarvo. / Oscar

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.11.2017 15:48

Tuo ei taida selittää eroa, kun salkun muutos on parhaillaan niin pieni ja poikkeama alfan ja betan välillä paljon isompi. – Sen sijaan erhe taisi löytyä. Esimerkiksi YTD aloittaa (NEXTIssä) laskemisen toisesta kauppapäivästä (tiistai 3.1., näyttäen ensimmäiselle päivälle maanantai 2.1. +0,00% muutosta). Maanantai 2.tammikuuta oli yleisesti reipas nousupäivä, ja kyseinen päivä jää huomioimatta tuottolaskurissa vaikka onkin tätä vuotta.

– Toinen asia. Onko NEXT:iin tulossa samoihin kuvaajiin verrokki-indeksiksi joku osingot sisältävä indeksi (GI)? Nyt on PI ja 25. Hintaindekseihin verrattaessa vertailu ei paljon anna, kun salkkutuotossa on osingot mukana

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.11.2017 16:04

Hei Reetta!
Hyvä että sait selville alfan ja betan välisen vaihtelun.

Toinen kysymys- Kiitos kehitysehdoituksesta. Tällä hetkellä ei ole lyhyellä aikavälillä tiedossa, että kyseinen toiminto saataisiin lisättyä palveluun. Välitän tiedon kuitenkin eteenpäin NEXT Nordnetin kehitysosastolle, jotta saamme mahdollisesti tulevaisuudessa myös osinkoja sisältävän vertailuindeksin palveluun. / Oscar

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.11.2017 18:40

Hienoa, jos GI tulee mukaan, niin ei tarvitse verrata apelsiineja greippeihin.

Toivottavasti myös se vuoden ensimmäinen päivä tulee ytd-tutoooihin, niin ei tarvitse joka kerta muistaa laskea muutokseen sitä itse lisää. Oikein se on alfan vertailuindeksissä, vuoden ensimmäisen päivän puuttuminen ilmenee taas sekä alfan että betan oman salkun tuotossa ja betan verrokki-indeksissä.

Nimetön
Nimetön
27.10.2017 12:51

Missä kohtaa uudessa betassa näkee esim. salkun tapahtumat? Mistä kohtaa ostoerittäin.?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.10.2017 08:19

Hei Atrium! Tätä toimintoa ei valitettavasti vielä ole Nordnet Betassa, mutta se on tulossa. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.10.2017 17:01

Hyvä juttu, pakkohan nuo on olla tuolla. Infrontin listoissa ei ole mm. arvonmuutosta rahana, vain suhteellinen. Samoin puuttuvat päätös, avaus. Siellä on vain viim., muutos-% ja ylin alin ja vaihto. Indekseistä ei löydy sitä tärkeintä eli S&P 500. Joutuu kirjautumaan uudestaan vähän väliä ja lentää samalla ulos myös vanhasta verkkopalvelusta. Päivittyminen loppuu itsestään vaikka ollaan valokuidun päässä. Infrontin jokaisen sivun avautuminen kestää pitkään, vaikka netin nopeus on > 100 Mbits/s. Infrontin salkku laskee eurot ja taalat yhteen ja kutsuu sitä “Base resultiksi”. Ei ymmärrä, mikä tarkoitus tälläkään on. Rehellisesti sanottuna en ole nähnyt vielä mitään hyvää kummassakaan tekeleessä, betassa enkä… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.10.2017 17:18

Huomasin muuten, että kun rakentaa omaa listaa niin täälläpä näkyvätkin kaikki nuo kaivatut parametrit. Jotain hyvääkin!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.10.2017 17:34

Infronttia on mahdoton käyttää, ei pysy edes tuntia päällä eikä asetuksista löydy mitään, millä asiaan vaikuttaisi. Eipä siellä asetuksissa mitään säädettävää olekaan. Vanha verkkopalvelu yksinään tai WinTradenkin kanssa pysyy päällä koko päivän, koska listat päivittyvät autom, Nyt myös se sulkeutuu tunnin välein. Hyvin toimittu!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.10.2017 11:53

Hei, Olemme antaneet palautetta eteenpäin istunnon katkeamisajasta ja puuttuvista käännöksistä, toivottavasti nuo seikat saadaan kuntoon pian. Baseresult tarkoittaa valuuttamääräistä tuottoa salkun perusvaluutassa eli euroissa. Olet oikeassa, että S&P 500 tulisi löytyä Infront Web Traderista. Käyttäjät ovat antaneet indeksivalikoimasta palautetta kaikissa pohjoismaissa, ja siihen tulee todennäköisesti joitakin muutoksia. Pitää muistaa, että kyseessä on täysin uusi kaupankäyntisovellus myös Infrontin valikoimassa, ja sitä trimmataaan jatkuvasti parempaan kuntoon kehitysideoiden perusteella. Wintrade tullaan lakkauttamaan 1.12. ja verkkopalvelun toimeksiantojen syöttö siirretään Next Nordnetin puolelle joulukuun puolivälissä, jotta kaupankäynti saadaan Mifid II:n mukaiseksi vuoden alkuun mennessä. / Juuso

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
01.11.2017 00:44

En kai kysyisi Base resultista, jos se toimisi kuten sanot. Sehän vain laskee eri valuutat yhteen eikä tee muunnosta kuten tekee (TIETYSTI) WinTrade ja nykyinen web-sovellus ja kaikki maailman muut systeemit.. Pitää muistaa, että olemme asiakkaita emme koekaniineja. Esim. tällä hetkellä Infrontiin ei voi kirjautua lainkaan, miksi? On se vaan kumma, että aivan peruskauraa kutsutaan “kehitysideoiksi”. Miksette katso miten nykyinen web-versio on tehty tai WinTrade ja kopioi sieltä.

Nimetön
Nimetön
11.10.2017 19:30

Milloin Infront testi alkaa?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
12.10.2017 15:30

Yleinen testikutsu siirtyi viime viikolta eteenpäin ja se lähtee ulos todennäköisesti huomenna pe 13.10.
Mutta näin meidän kesken 🙂 – voit käydä tilaamassa palvelun jo nyt sisäänkirjautuneena kohdassa: Salkku – Sopimukset ja palvelut. Testijaksolta ei veloiteta mitään kuluja.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
13.10.2017 10:31

Mikä hinta tulee olemaan jatkossa? Nythän en ole maksanut WinTradesta mitään?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
13.10.2017 10:48

Kuukausihintaa ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta se asettunee 10 euron tasolle. Private Banking -asiakkaille hinta on 5 euroa/kk. Taso 1 -asiakkaat ja AT-asiakkaat saavat palvelun maksutta.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.10.2017 15:03

Toimiiko tämä toisiaan vain YHDELLÄ sivulla. Välilehtiä ei voi avata, kuten esim. nykyisessä web-palvelussa (nytki auki n 20 kpl, IE11) tai WinTraden rinnakkaiset työpöydät, toistakymmentä käytössä. Eli jos haluaa rinnalle jatkuvasti auki olevia eriliaisia näkymiä, pitää avata aina uudestaan kirjautumalla uusi perusnäkymä ensin? Suomi yleisnäkymästä löytyy yksi lista HEX25. Missä koko lista, missä muut listat pre- ja First North? Pitääkö nämäkin koota itse? Pitääkö näkymässä Nordnet Markets neljäsosa ruudusta (vasen alakulma) täyttyä johdannaisista? Miksi osa jenkkilappujen hinnoista on väärin ja salkun arvo siten väärin. Aika perustavalaatuista virhettä! Mitä järkeä on “base resultissa” laskea taalat, kruunut ja eurot yhteen? Näin ulkomaisten… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.10.2017 15:12

Hip heijaa, sieltä vasemmasta yläkulmasta selainta vaihtamalla onnistui välisivujen avaaminen toisille näkymille. Yksittäisille lapuille listasta tai salkusta ei toimi. Yksi huoli kuitenkin vähemmän 🙂

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.10.2017 15:31

Löytyi muuten ne päälistatkin, sorry!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.10.2017 15:44

Paitsi, että “Helsinki, Equities/ETFs/Indices” ei avaudu mitään. Ehkä huomenna?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.10.2017 16:08

Hei Atrium! Osoitteesta https://www.nordnet.fi/infront löydät ohjevideoita sovelluksen käyttöön, mm. juuri sinulle sopivien työpöytien ja oletusnäkymien luomiseen. Meklarimme Juuso auttaa myös puhelimitse, numerossa 020 198 5898. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.10.2017 17:25

Juu, huomasin, tuo salkkuasia on ehkä se painavin ongelma.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
18.10.2017 11:02

Markkinalistoilta ei edelleenkään avaudu yhtään mitään kolmesta vaihtoiehdosta ja salkun laskenta on edelleen väärin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
18.10.2017 13:41

Hei! Kiitos soitostasi. Kohtaamasi bugit on välitetty eteenpäin Infrontille. /Henri

Nimetön
Nimetön
06.10.2017 09:32

Onko salkun ja kauppojen raportointiasiat tulossa uuteen versioon. Tapahtumalistaukset/tuottolaskelmat/salkkuraportit? Ja niin että olisivat ladattavissa milloin käyttäjä itse haluaa, ei vain esim. vuoden päätteeksi. Ja lisäksi esim- csv-tiedostoina. Moni varmasti haluaa omilla menetelmillään toteuttaa ja tutkia kaupankäyntejään, sekä niitä tilastoida ja analysoida. Mahdollisesti tarvittaessa käyttää myös kirjanpitoon. Onko huono ajatus, että Nordnetissa jo beta-vaiheen suunnitteilla olevista ja/tai tiedossa olevista tulevista ominaisuuksista näkisi listaa tai myös etenemisen edistymistä jostain? Tällöin turhien ennakkokommentointien määrä voisi pienentyä, samoin olisi helpompi arvottaa Nordnetin mielekkyyttä, eikä esimerkiksi ajatella heti alkuunsa juoksevansa toiseen pankkiin, kun ominaisuutta ei kehitteillä olevassa versiossa ole näkyvillä. Oikein lämmin kiitos myös Beta-rakennelman… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
06.10.2017 10:13

Kiitos Reetta hyvästä palautteesta! Salkku- ja tuottoraporttien siirtämisestä uuteen verkkopalveluun ei ole vielä päätetty mitään, sillä ajatus on, että vanhoihin raportteihin pääsee käsiksi uudesta verkkopalvelusta linkin kautta. Ne ovat siis jäämässä ennalleen ainakin toistaiseksi, sillä taustalla on valtava määrä veroraportointiin liittyviä asioita, joita ei kannatta tehdä uudelleen. Nordnetin raportit ovat korkealaatuisia ja arvostettuja, joten en näe ongelmaksi, vaikka ulkonäkö raportointisivulla olisi pitkään ns. vanhanaikainen. Osaa raporteista voi käyttää pitkin vuotta, sillä päivämääriä voi itse muuttaa. Ymmärrän täysin toiveesi tulossa olevien toiminnallisuuksien aikataulusta, mutta kehitystiimi ei halua julkaista sitä vielä tässä vaiheessa. Minullakaan ei sitä ole. Koska projekti on sama neljässä… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
12.10.2017 16:30

Moi Reetta!
Lisään aiempaan viestiini, että Beta-sivulle on nyt tuotu karkealla tasolla ajantasainen lista ominaisuuksista, joita uudella sivustolla jo on, kuten myös lista asioista, joita ei vielä ole. Listaa päivitetään viikottain.
Toivottavasti siitä on apua.

Nimetön
Nimetön
05.10.2017 12:07

Saisitteko pro-streamerin takaisin? Nämä teidän uudet ‘innovaatiot’ eivät toimi: näyttää kivalta mutta ei toimi. Kiitos.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
05.10.2017 13:38

Prostreameriä ei taida herättää enää mikään. Se on haudattu jo aikaa sitten.
Viittaatko ei toimi -kommentillasi nyt Infrontin Web Traderiin vai uutteen verkkopalveluun, josta on Beta-versiona nähtävillä osa ominaisuuksista?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
05.10.2017 19:57

Onko ihan pakko luopua WinTradesta? Mikä on koko ‘uudistuksen’ syynä? Arvaan rahan säästö asiakkaiden edusta piittaamatta.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
06.10.2017 09:45

Wintradesta pitää nyt luopua, se on tullut tiensä päähän. Se on Nordnetin kehittämä kaupankäyntisovellus, joka lanseerattiin vuonna 2001. Sovellusta voi käyttää vain PC:llä ja se vaatii erillisen ohjelmiston asentamista. Sen ylläpito ja kehittäminen ei ole enää järkevää, sillä se ei palvele kaikkia halukkaita käyttäjiä.

Infront Web Traderia sen sijaan voi käyttää Nordnetin palvelun kautta verkkoselaimessa, ilman että mitään tarvitsee asentaa laitteelle. Sovellus toimii sekä PC:llä että Macilla. Web Traderin etuja ovat mm. parannetut graafit ja teknisen analyysin työkalut.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
06.10.2017 19:24

En ymmärrä, mikä ongelma se on, että pitää asentaa jotain koneelle. WinTradessa on mm. päätös, avaus, ylin, alin, joilla on merkitystä. Piti tulla tänään viesti Infrontin kokeilun aloituksesta, ei tullut. Missä vika?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
06.10.2017 19:27

OK, tuolla alhaalla olikin viesti kokeilun viivästymisestä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
09.10.2017 12:23

Kun klikkaa “käy kauppaa” niin ruudulle hyppää ERIC B – voisiko edes Suomi-versiossa olla joku muu lappu pinnassa? Vaikka kyllähän tuo kertoo, missä tätä tekelettä tehdään 🙁

Nimetön
Nimetön
27.09.2017 11:28

Pelataanko tässä betassa leikkirahalla vai onko toiminnallisuus ihan oikea ja käytetään testaajien omia salkkuja? Eli onko testaus vain käyttöliittymän testausta vai onko kaikki uutta?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 11:37

Moi Sami! Betassa käytät omaa olemassaolevaa salkkuasi kaupankäynnissä.
Voit testata myös pelkkää käyttöliittymää siltä osin kuin se on valmiina ja tehdä toimeksiannot vielä vanhassa palvelussa.

Nimetön
Nimetön
26.09.2017 20:45

Näppärää olisi jos asiaks saisi aina valikoida, kirjautuuko/käyttääkö vanhaa softaa vai uutta. Näin vältytte asiakaskadolta, mikäli uusi softa on täysi susi! Älkää tehkö samaa virhettä kuin arvopaperi sivusto!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 01:03

Olen satavarma, että huonompaan suuntaan mennään. Koko NON uudistus = kustannusten säästöä. WT poistuu, omia listoja ei enää ole, WT:n loputtomat mahdollisuudet graafeihin, tekniikkaan jne. poistuu. Vuosien työ menee hukkaa tämän “uudistuksen” takia. WT on tietysti joillekin ollut liian vaikea. Mitään järkeviä vastauksia ei tule kysymyksiin jne…. Vaikea vaan siirtyä mihinkään täydellä salkulla. Ja pisteenä i:n päälle. Tehdään kirjautuminen oikein vaikeaksi, tunnuslukulista, PIN ja as tunnus. Kolmas tunnarihan on jo valinnainen. Näin asiakaskato on varma tällä täysin turhalla “uudistuksella”, luulen minä. Itse on varmaan annettava periksi ja siirryttävä Nordean Private Bankiin – ovat anelleet sinne jo vuodesta 2014 ja pari… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 10:16

Atrium, ilmoittaudu testaajaksi niin pääset ensimmäisten joukossa katsomaan uutta palvelua. Voit sitten päättää mihin suuntaan ollaan menossa. Ilmoittautumislinkki on tämän kirjoituksen lopussa: https://www.nordnet.fi/blogi/tule-mukaamme-testaamaan-uutta-nordnetia/26/09/2017/

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 15:52

Joo, pitää liittyä. Jossain kysyttiin omista listoista. Säilyykö mahdollisuus?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 16:03

Omat listat eivät ole ensivaiheessa mukana. Beta-versio ei ole vielä valmis kokonaisuus, vaan tuomme sen osia pikkuhiljaa asiakkaiden käyttöön. Muutoin kaikki tulee kertarykäyksellä eikä se ole kenenkään etu.
Palvelun sisällöstä osa on räätälöity juuri sinulle ja näet esimerkiksi uutisia salkkusi koostumuksen mukaan. Kyse ei ole siis pelkästään siitä, säilyykö omat listat vanhantyylisenä, vaan monia asioita esitetään eri tavalla uudessa palvelussa.
Kun olet testaajana, niin anna suoraa palautetta, jotta saadaan se kehittäjien tietoon. Uuteen verkkopalveluun siirretään vanhat ominaisuudet, mutta ei 100 %:sti. Siksi on tärkeää saada palautetta siitä, mikä olisi ehdottoman tärkeää säilyttää.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
28.09.2017 00:32

Ulkomaisten osakkeiden kaupassa omat listat ovat välttämättömiä. Ne täytyy perustaa joka tapauksessa johonkin ja jos sekään ei enää onnistu NONissa niin samallahan voi häipyä kokonaan. Näitä uudistuksia tekevät ihmiset, jotka eivät todellakaan ole tehneet osakekauppaa kymmeniä vuosia kuten asiakkaanne, muutenhan tätäkään tulevaa kummallisuutta ei voi käsittää. Esim. USA markkinapaikoilla on tuhansia lappuja ja niistä on kätevintä poimia oman kiinnostuksen kohteet, kuten on toiminut hyvin nykyisellä alustalla. Jos streami näistä loppuu, niin mitä minäkään enää NONisssa teen. Mikä se sellainen uudistus on, jossa tärkeimmät ominaisuudet häipyvät? Esim. graafit ovat täysin toissijaisia yksittäisinä sillä niitä on ilmaispalveluna netti pullollaan. WT:ssä on hienosti… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.09.2017 12:31

Suvi, miten Infront soveltuu omien työpöytien tekoon. Integroituuko Infront NONin salkkuun eli toimii kuten WinTrade nyt?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.09.2017 13:32

Hyvä kun otit Infrontin Web Traderin puheeksi. Siellä voit rakentaa omia työpöytiä niin monta kuin haluat. Voit rakentaa omia listoja Web Traderiin, mutta ne eivät kopioidu webistä. Omat salkkusi ovat näkyvissä samaan tapaan kuin Wintradessa. Web Trader on oma kaupankäyntityökalunsa, joka hakee webistä vain salkkutiedot.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.09.2017 14:08

Mitä tarkoittaa: “….mutta ne eivät kopioidu webistä.”

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.09.2017 15:53

Tarkoitan sitä, että jos sinulla on omia listoja luotuna verkkopalvelussa, et näe niitä Infrontin Web Traderissä, kun avaat sen. Web Traderin työpöytä tulee tehdä erikseen. Tämä on kyllä paljon helpompaa ymmärtää, kun saat molemmat työkalut testiin ja käyttöön ens kuussa 🙂 Ens viikollahan on jo lokakuu.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.09.2017 18:25

Yritän ymmärtää. Mutta sehän piti olla niin, että verkkopalvelussa ei voi luoda omia listoja. Ehkä kaikki selviää, kun päästään kokeilemaan. Tämä verkkopalvelun ja WinTraden symbioosihan oli vanhan systeemin vahvuus!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
03.10.2017 12:45

Säilyykö v 2017 raportointi ennallaan. Tarvitsen yrityksen tilinpäätöstä varten mm. myynnit, ostot, osingot, kulut jne. kaikki erikseen. Ne on saanut helposti nykyisestä web-palvelusta. Kokeilusta ei ole muuten kuulunut mitään. Olen ilmoittautunut jo pari kertaa ainakin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
03.10.2017 16:47

Atrium, Vanhohin raportteihin pääsee käsiksi kuten ennenkin. Ne eivät vielä ole uudessa verkkopalvelussa, jonka saat testattavaksi. Tässä beta-versiossa on aluksi vasta OSA ominaisuuksista. Kaikki vanha säilyy nykyisesessä palvelussa, mukaanlukien kysymäsi raportointi. Tammikuussa on pakko siirtyä käyttämään uutta verkkopalvelua MiFID 2:n vuoksi. Rakennamme silloin linkit uudesta verkkopalvelusta mm. vanhaan raporttikantaan, sillä raportteja ei rakenneta uuteen palveluun. Tätä ei ole vielä tehty, mutta odotan sen näkyvän sinulle niin, että kun klikkaat uudessa verkkopalvelussa raportointi-linkkiä, päädyt nykyiselle raporttisivulle. Näin se on suunniteltu eli raportit eivät itsessään muutu tai uudistu. Niihin pääsee käsiksi uuden linkin kautta. Todennäköisesti vielä tänään illalla lähtee viesti, missä ohjataan… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.10.2017 12:39

Voisiko tähän uuteen saada edes pörssin listat? Päälista, First North….Jokainen lappu pitää kaivaa erikseen. Kenelle tämä on tehty? Miten pääsen testaamaan Web Traderia ja Infronttia? Kyseessä on aika vakava asia. Satoja tuhansia kiinni ja ikkuna omiin sijoituksiin sulkeutuu!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.10.2017 12:52

Tässä Beta-versiossa on nyt vasta osa ominaisuuksista. Niitä näytetään sinulle jo nyt eikä odoteta, että kaikki on valmista. Kehitystiimille menee palaute tätä kautta: nordnetbeta@nordnet.se

Infrontin Web Traderin testaaminen alkaa näillä näkymin 6.10. aamupäivällä, jolloin suomalaiset Wintrade-käyttäjät saavat asiasta viestin ja ohjeet.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.10.2017 22:34

OK, hyvä!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
06.10.2017 10:16

Web Traderin testaaminen viivästyy parilla päivällä, joten sähköpostiviesti ei tule vielä tänään 6.10.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 15:44

Näin totta tosiaan tein 🙂

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 16:05

Jorma, tämä kysymyksesi oli jäänyt välistä eilen. Anteeksi. Katso yllä vastaukseni Atriumille 🙂

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 10:32

Moi Aleksi! Vuoden loppuun saakka voit valita kumpaa käytät, mutta vuoden 2018 alusta alkaen nykyinen palvelu ei kaikilta osin vastaa voimaan tulevan MiFID2:n vaatimuksia. NEXT Nordnet -nimellä kulkeva uusi palvelu on Ruotsissa osittain jo käytössä eli softaa testataan jo nyt. Palautetta on kerätty kesästä saakka ja muutoksia on tehty.

Suomenkielisen palvelun testaajaksi voit ilmoittautua täällä: https://www.nordnet.fi/blogi/tule-mukaamme-testaamaan-uutta-nordnetia/26/09/2017/

Nimetön
Nimetön
26.09.2017 00:32

Onko omien listojen tekeminen edelleen mahdollista?

Nimetön
Nimetön
20.09.2017 17:50

Hei,

Joko sen uuden Nordnet-appsin beta-testaajaksi pääsee, missä voi ilmoittautua?

Koittakaa toteuttaa siihen ja myös tuohon www-sivustoonne sellainen login/autentikointi, että esim. pankkitunnuksilla ja -apseilla tai Suomi.fi:n vahvalla tunnistautumisella ja mobiilivarmenteila pääsee sisään ja niin että joku 2FA-autentikointikäytöntö on mahdollista ottaa käyttöön.

Loggautuminen tunnus/salasanaparilla on nimittäin jo antiikkista ja myös vaarallista eikä täytä nykyaikaisten web/mobiilipalveluiden kyberturva- tai tietosuojakriiteerejä alkuunkaan.

Terveisin,
-jukka

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.09.2017 11:25

Moi Jukka! Keräämme testaajia lähiviikkoina, viimeistään lokakuun alussa uutiskirjeellä. Jos haluat early bird -listalle, niin voit olla suoraan asiakaspalveluun yhteydessä ja pääset listalle jo nyt. Kysy Oskaria.

Tunnistautumiseen jo vastasinkin aiemmin: se ei muutu heti uuden verkkopalvelun tultua käyttöön, vaan vasta myöhemmin. Palautteesi on huomioitu!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.09.2017 16:22

Kiitos vastauksesta, mitä asiakaspalvelua tarkoitit, voitko laittaa linkin?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.09.2017 17:54

Anteeksi että vastasin epäselvästi. Jos kirjaudut Nordnetin palveluun sisään ja lähetät viestin sitä kautta Asiakaspalvelulle, niin he saavat tietosi helposti.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 10:22

Jukka, täällä linkki testaajaksi, jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan: https://www.nordnet.fi/blogi/tule-mukaamme-testaamaan-uutta-nordnetia/26/09/2017/

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.09.2017 14:23

Laitoin jo asiakaspalvelun kautta viestin beta-testaajaksi ryhtymisestä. Laitoin lisäksi email-osoitteeni tähän linkkiin, eiköhän se nyt ole jo tehty.

Olisitte voinut toteuttaa tän ilmoittautumisen vähän yksinkertaisemmin ettei tarvitsisi moneen paikkaan viesteillä ja kysellä.

-j

Nimetön
Nimetön
19.09.2017 18:28

Älkää please ainakaan tehkö samaa kuin OP, joiden uusille sivuille pääsee vain hyväksyttyään hirmuisen määrän evästeitä ja scriptiä. Kevyt, nopea, turvallinen ja luotettava on toiveissa, ei mitään visuaalista kikkailua. Nykyinen on aivan hyvä!