Siirry pääsisältöön

Nämä tekijät ohjaavat osakemarkkinoita

Nordnet Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Viime syksynä Jukka näytti #treidaushaasteessa, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders’ Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Traders’ Club 2. jakso – “Nämä tekijät ohjaavat osakemarkkinoita”

Mihin osakemarkkina on menossa alkuvuoden vahvan nousun jälkeen? Jaksossa ennakoidaan tulevaa ja analysoidaan tulossa olevaa mahdollista ostopaikkaa.

Jaksossa puhutaan myös sijoittajasentimentistä, markkinatrendeistä, momentumista ja muista tekijöistä, jotka liikuttavat markkinointa lyhyellä tähtäimellä. Haluatko ymmärtää markkinaliikkeitä paremmin?

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Lue lisää Traders’ Clubista täältä.

Hattuarvonnan säännöt

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit