Nämä ovat menestyneimpien sijoittajien työkalut

Ei ole kovinkaan pitkä aika siitä, kun osto- ja myyntitoimeksiannot tehtiin puhelimitse osakevälittäjälle. Moderni teknologia on kuitenkin tuonut maailman markkinat reaaliaikaisine kursseineen jokaisen yksityissijoittajan saataville. Tänä päivänä kuka vain pääsee nauttimaan ammattimaisista työkaluista, joilla voi pörssikurssien lisäksi seurata uutisvirtaa, tarjouskirjoja ja toimeksiantoja. Ohjelmistot sisältävät myös monipuoliset työkalut tekniseen ja fundamenttianalyysiin. Yksityissijoittaja on nyt ensimmäistä kertaa samalla viivalla ammattilaisten kanssa kilpailussa lyhyen aikavälin tuotoista pörssikaupassa – kuka vain voi ottaa menestyneimpien sijoittajien työkalut käyttöönsä.

Treidaamisen suosio onkin kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, kun mahdollisuudet rajattomalle tuottopotentiaalille ja itsenäiselle työskentelylle ovat houkutelleet ihmisiä yhä aktiivisempaan kaupankäyntiin. Aktiivinen kaupankävijä voi tehdä pörssikaupasta itselleen ammatin ja käydä kauppaa melkein mistä tahansa. Mitä työkaluja menestyvät sijoittajat sitten käyttävät?

Kauppojen toteutus parhaaseen hintaan

Yksi olennaisimmista ominaisuuksista välittäjää ja trading-ohjelmistoa valittaessa on kauppojen sujuva toteutus parhaaseen hintaan. Nordnet on kauppamäärissä mitattuna Pohjoismaiden suurin välittäjä Helsingin pörssissä, mikä edesauttaa toimeksiantojesi toteutumista nopeammin ja parempaan hintaan muiden Nordnet-asiakkaiden kanssa, perustuen pörssin hinta-välittäjä-aika-prioriteettiin.

Nordnetillä saat käyttöösi lisäksi Smart Order Routing -palvelun, jonka avulla toimeksiantosi ohjataan sille niistä useista markkinapaikoista, jolta paras toteutushinta löytyy. Käytännössä palvelu näkyy sinulle päämarkkinaa korkeampana myyntihintana tai alhaisempana ostohintana.

Menestyneimpien sijoittajien työkalut

Infront Active Trader edustaa alan kehittyneimpiä, ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja. Voit rakentaa oman työpöytäsi sinulle tärkeistä työkaluista, jotta voit seurata reaaliajassa useita markkinoita ja osakkeita yhdellä silmäyksellä. Kaupankäynti on myös ohjelmistossa sisäänrakennettuna – näit voit reagoida tapahtumiin markkinoilla entistäkin nopeammin. Kokeile Infront Active Traderia 2 viikon ajan maksutta ja katso, kuinka ammattilaiset seuraavat markkinoita.

Infront Active Trader -kaupankäyntityökalu.

Nordnetin mobiilisovelluksella teet sijoituksia ja seuraat salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Saat ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista.

Nordnetin mobiilisovellus.

Maksimoi tuottosi, minimoi kulusi

Henkilökohtainen kaupankäyntipalkkio alk. 0,055 %! Kun teet enemmän kuin 2 edestakaista kauppaa päivässä tai yli 100 kauppaa kuukaudessa, olet oikeutettu Nordnet Active Trader -hinnoitteluun. Saat kaupankäyntiaktiivisuutesi mukaan veloituksetta käyttöösi myös Infront Active Traderin sekä lisäpalveluita ja kurssidataa. Pyydä oma tarjouksesi jo tänään!

Markkinoiden paras luotto – enemmän mahdollisuuksia kaupankäyntiin. Voit hakea omalle pääomallesi 3x luottolimiitin, joka auttaa tekemään nopeita liikkeitä, kun sijoitusmahdollisuuksia markkinoilla ilmaantuu. Korko on jopa alle 1 % ja maksat vain käytössä olevasta luotosta.

Jos teet päiväkauppaa, voit ottaa käyttöösi myös intraday-limiitin, jolla lisäät salkkusi ostovoimaa päivän sisällä, ilman kustannuksia.

Valuuttatilit ja matalat valuutanvaihtokustannukset. Jos teet kauppaa Suomen rajojen ulkopuolella, voit käyttää valuuttatilejä, jolloin kaupoista ei veloiteta valuutanvaihtokustannuksia. Kun siirrät valuuttatileille käteistä, valuutanvaihtokulu on ainoastaan 0,075 %.

Aloita jo tänään!

  • Active Trader -etuohjelmassa kaupankäyntihinnat 0,055 % ja siitä alaspäin.
  • Nordnet Markets -valikoiman pörssilistatuilla tuotteilla voit treidata 0 € välityspalkkioin ympäri maailman (koskee yli 100 € kauppoja).
  • Aktiiviselle kaupankävijälle soveltuva Infront Active Trader tarjoaa teknistä ja fundamenttianalyysiä. Sovellusta voi testata maksutta 14 päivää. Aktiivisimmille asiakkaille sovellus on maksuton.

Soita Nordnetin Active Trader -vastaavalle puh. 09 6817 8444 tai lähetä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen privatebanking@nordnet.fi, niin otamme yhteyttä!

Haluatko oppia lisää treidaamisesta? Ota seurantaan Nordnetin uutuussarja Traders’ Club, missä 10 vuotta treidausta harrastanut Jukka näyttää, kuinka lyhyen ja pidemmän aikavälin markkinaliikkeitä voi ennakoida. Seuraamalla sarjaa opit ymmärtämään paremmin markkinoiden liikkeitä, sijoittajapsykologiaa sekä teknistä ja fundamenttianalyysiä. Katso uusin Traders’ Club -jakso!

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit