Siirry pääsisältöön

Näin treidaat tuloskaudella

Nordnet Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Viime syksynä Jukka näytti #treidaushaasteessa, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders’ Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Traders’ Club 2. jakso – “Nämä tekijät ohjaavat osakemarkkinoita”

Viime viikon jaksossa Jukka kertoi etsivänsä ostopaikkaa markkinoilta. Katso videolta, kuinka hän tunnisti ostopaikan ja teki Nordnetin valikoimasta löytyvällä viputuotteella 67 % tuoton neljässä päivässä!

Tuloskausi on usein treidaajan kulta-aikaa, kun osakkeissa nähdään villejä liikkeitä. Jaksossa keskustellaan tavoista, joilla kurssiheilunnasta voi hyötyä.

Oletko valmis aloittamaan aktiivisen kaupankäynnin?

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Lue lisää Traders’ Clubista täältä.

Hattuarvonnan säännöt

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit