Näin treidaat tuloskaudella

Nordnet Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Viime syksynä Jukka näytti #treidaushaasteessa, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders’ Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Traders’ Club 2. jakso – “Nämä tekijät ohjaavat osakemarkkinoita”

Viime viikon jaksossa Jukka kertoi etsivänsä ostopaikkaa markkinoilta. Katso videolta, kuinka hän tunnisti ostopaikan ja teki Nordnetin valikoimasta löytyvällä viputuotteella 67 % tuoton neljässä päivässä!

Tuloskausi on usein treidaajan kulta-aikaa, kun osakkeissa nähdään villejä liikkeitä. Jaksossa keskustellaan tavoista, joilla kurssiheilunnasta voi hyötyä.

Oletko valmis aloittamaan aktiivisen kaupankäynnin?

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Lue lisää Traders’ Clubista täältä.

Hattuarvonnan säännöt

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

Tilaa
Tilaa uutiskirje.
Uutiskirjeen tilaajana saat parhaimmat tarjoukset, tuoreimmat uutiset ja kutsut tapahtumiin sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.
Tilaa
Haluatko olla mukana testaamassa uuden palvelumme Beta-versiota? Ilmoittaudu testaajaksi tästä:
Ilmoittaudu testaajaksi

Huomioi, että antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka olet rekisteröinyt nordnet.fi -palvelun kohdassa Salkku > Asetukset > Yhteystietoni.