Siirry pääsisältöön

Näin Sharevillen sijoittajat hyödyntävät 0,99 €:n välityspalkkiotarjousta

Tänä vuonna osinkoja on jaettu jälleen ennätyksellisen paljon. Osa sijoittajista käyttää osinkoja kesän menoihin, mutta moni myös hyödyntää korkoa korolle -ilmiötä sijoittamalla osinkonsa uudelleen.

Nordnetin asiakkailla on 5.6.2019 asti mahdollisuus sijoittaa osinkoeuronsa takaisin Helsingin pörssin osakkeisiin kiinteään hintaan 0,99 €/ostotoimeksianto (koskee vain maks. 200 € ostotoimeksiantoja ja Taso-asiakkaita). Lue lisää kampanjasta täältä.

Mihin sijoittaa osinkorahat?

Sitten vaikeampaan kysymykseen, eli siihen, mihin osinkorahat kannattaisi sijoittaa. Osinkojen uudelleensijoittamiseen on yhtä monta ratkaisua kuin on sijoittajiakin. Ideoita voi hakea esimerkiksi yli 220 000 pohjoismaisen sijoittajan sosiaalisesta verkostosta, Sharevillestä. Alla muutamia poimintoja palvelun suomalaisjäsenten valinnoista ensimmäisenä kampanjapäivänä 29.5.2019.

TeeJiiTee aloitti pörssipäivän reippaalla hajautuksella, avaamalla positiot UPM:ään, Nokian Renkaisiin, Lassila & Tikanojaan, Metsä Boardiin ja Stora Ensoon:

Taucci puolestaan sijoitti osinkorahansa muhkeasta osinkotuotostaan tunnettuun pankkikonserni Nordeaan. Nimimerkki Saksalainen lienee puheidensa perusteella samoissa aikeissa:

Taucille kelpasivat salkkuun myös energiayhtiö Fortum ja Nokia:

Juppelis osti kvartaaliosinkoja jakavaa kiinteistösijoitusyhtiö Cityconia:

…kuten myös sijoitusyhtiö Panostajaa:

Teleoperaattori Telia oli nimimerkkien TM80, Kuulkaas Enot ja useiden muidenkin yksityissijoittajien ostoslistalla:

Lisää ideoita ja inspiraatiota löydät esimerkiksi Sharevillen top-sijoittajien omistetuimpien osakkeiden listalta. Olemme keränneet myös 0,99 €:n tarjouksesta kertovalle kampanjasivullemme muutamia ideoita.

Mihin sinä sijoitat osinkosi? Kommentoi alle!

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit