Siirry pääsisältöön

Näin säästät kymmeniä tuhansia euroja osakesäästötilin kautta

Osakesäästötili on aktiivisen kaupankävijän unelmatili. Sen avulla voit käydä kauppaa verotehokkaasti ja kasvattaa tuottojasi pitkässä juoksussa huomattavasti. Nordnetin sijoitusasiantuntija, Traders’ Club -videosarjastakin tuttu Jukka Lepikkö käy videolla läpi sitä, miten aktiivinen kaupankävijä saa osakesäästötilistä täyden hyödyn irti. Haastattelijana toimii Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju.

Tiesitkö, että Helsingin pörssin small cap -yhtiöt ovat tuottaneet tammikuussa keskimäärin 6,4 %, kun muiden kuukausien keskimäärinen tuotto on vain 0,4 %? Osakesäästötilillä voit hyödyntää verotehokkaasti tammikuuilmiötä sekä muita todennettuja markkinoiden epätehokkuuksia. Katso video ja opi lisää! Video on kuvattu marraskuussa 2019.

Videot katsottu – mitäs sitten?

Jos jäit kaipaamaan vielä lisää ideoita osakesäästötilisijoituksiisi, löydät niitä mm. Inderesin Premium-palvelusta, Sijoittaja.fi:n osakesäästötilimallisalkuista (kun olet rekisteröitynyt Sijoittaja.fi:n palveluun ja kirjautunut sisään, löydät osakesäästötilisalkut kohdasta Osakesäästötili > Osakesäästötilisalkut) sekä osakeideat-sivultamme. Keskustelu jatkuu myös vilkkaana Nordnetin sosiaalisessa sijoitusverkostossa, Sharevillessä, missä voit nyt liittyä myös erityiseen Osakesäästötili-keskusteluryhmään. Otahan myös YouTube-kanavamme seurantaan, niin saat tuoreet Traders’ Club -videot ja #rahapodit suoraan puhelimeesi.

Menestystä sijoituksiin!

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit