Siirry pääsisältöön

“Näin ennustin joulukuun pohjan” – uusi videosarja starttasi

Nordnet Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä!

Viime syksynä Jukka näytti #treidaushaasteessa, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders’ Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Traders’ Club 1. jakso – “Näin ajoitat ostosi paremmin”

Avaa video YouTubessa.

Ensimmäisessä jaksossa keskitytään mm. ostajien ja myyjien välisen balanssin tunnistamiseen ja sitä kautta pohjien löytämiseen – osta siis halvalla ja myy kalliilla! Jukka ennusti joulukuun markkinapohjan päivälleen oikein – kuinka hän sen teki? Videolla näytämme perustelut ja analyysin päätelmän takana.

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Lue lisää Traders’ Clubista täältä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
12.04.2019 01:05

Olen Nordetin asiakas koska tälläiset videot tuovat aidosti lisäarvoa asiakkaille, vaikka toki näistä muutkin pääsevät hyötymään. Tulevaisuudessa kiinnostaisi kuulla TA:n soveltamisesta kryptovaluuttoihin! Kiitos.

Nimetön
Nimetön
11.04.2019 15:53

hyvää oppia!