Montin arvoitus

Italian pääministeri Monti tuli Suomeen ja kertoi, että markkinat tarvitsevat apua ikään kuin ne olisivat väärässä. Väärässä ne ovat olleet kai koko eurokriisin ajan.

KL uutisoi myös, että Monti on USKOLLINEN Nokian asiakas. Montilla näyttääkin olevan mukana VANHA Nokian kännykkä. Kuva Montista ja Nokiasta on sanomattakin upea. Jos Montilla olisi ollut mukana Lumia, olisi uutinen ollut suklaatakin herkullisempi.

Mutta miksi Montilla ei ollut uutta Nokian kännykkää?

Luulisi, että hän on niin kiireinen mies, että hän tarvitsee uusimman kännykkäteknologian. Luulisi myös, että vanhat kännykät eivät jatkuvassa käytössä  kauaa kestä. Minullakin kännykkä kestää tavallisesti noin vuoden.

Hmmm… Googletan “Mario Monti iPhone” ja löydän tällaisen jutunGoogle translate: “Il telefono preferito dal nostro Presidente del Consiglio? iPhone!” -> “The preferred phone from our Prime Minister? iPhone!”.

Ottaisiko hän tässä videossa kuvan iPhonella?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l4bXZJ935u8[/youtube]

 

Ehkä siinä jotain oikeaa uutista olisi ollutkin, mutta on se hyvä, että Nokioita käytetään, etenkin Suomeen tullessa. Lopetan tämän merkinnän vähin kommentein uskoen, että myös markkinat tarvitsevat apua.

/Jarkko Peltomäki

 

Photo credit: UK in Italy / Foter / CC BY-ND

 

Kommentit vanhasta Nordnet Blogista:

Sam2 Elokuu, 2012

Kukaan ei ole tainnut opettaa arvon pääministerille että perseen nuolemisesta syntyy positiivinen vastareaktio vain jos asian osaa esittää vilpittömästi

J. Vahe3 Elokuu, 2012Mutta mikä tärkeintä, hän ilmoitti pitävänsä suomalaisesta ruuasta.

Suomalaisten isäntien olisi kannattanut tarjota pelkkää mämmiä, niin vastaus olisi ollut sama ja yhtä aito.

TT6 Elokuu, 2012Monti onkin ammattihuijari. Sen suusta ei tässä maassa käydessä voikaan tulla muuta kuin paskaa..

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit