Siirry pääsisältöön

Jo yli miljoona sijoittajaa on valinnut Nordnetin

Nordnetin koko pohjoismainen asiakaskunta on ylittänyt miljoonan rajan. Nordnet Suomessa ylitettiin myös hiljattain 300 000 aktiivisen asiakkaan raja. Nämä ovat huikeita virstanpylväitä ja osoitus siitä, että tavoitteemme demokratisoida sijoittamista puhuttelee ihmisiä.

Kun Nordnet perustettiin vuonna 1996 Ruotsissa, olimme yksi ensimmäisistä kaupankäyntiä verkossa tarjoavista välittäjistä Pohjoismaissa. Tavoitteemme oli silloin – ja on edelleen – tehdä monimutkaisena ja hankalana pidetystä sijoitusmaailmasta helpommin lähestyttävää, ymmärrettävää ja helppokäyttöistä. Vuosien saatossa Nordnet on mullistanut toimialaansa lanseeraamalla mm. sijoittajien oman vaikuttajaverkosto Sharevillen, kuluttomat indeksirahastot, markkinoiden joustavimman kaupankäyntiluoton sekä maksuttomia digineuvontapalveluita, kuten Rahastoneuvojan ja Nordnet Smart-salkkujen digineuvonnan.

Sijoitusmaailma on muuttunut valtavasti Nordnetin olemassaolon aikana. Se on muuttunut entistä läpinäkyvämmäksi ja asiakasystävällisemmäksi. Samalla asiakkaat ovat tulleet entistä laatu- ja hintatietoisemmiksi. Uskon, että Nordnetillä on ollut merkittävä osansa tässä kehityksessä. Muistan kirkkaasti vuosituhannen vaihteen, kun aloittelin omaa uraani osakemarkkinoiden parissa. Silloin moni vielä totutteli siihen, että osakekursseja voi seurata verkossa, kauppoja tehdään itse ja ne toteutuvat saman tien. Muutoksia on ollut niin paljon, että niistä voisi kirjoittaa vaikka kirjan!

Tällä hetkellä ajat ovat haasteelliset monille osake- ja rahastosäästäjille. Me Nordnetissä teemme parhaamme tukeaksemme asiakkaitamme haastavien aikojen yli ja lupaamme tarjota jatkossakin ideoita sekä uusiin sijoituksiin että salkun suojaamiseen pahimmalta turbulenssilta. Teemme myös kaikkemme sen eteen, että palvelumme toimii vakaasti kovankin kuormituksen alla, markkinatilanteesta riippumatta.

Isoin panostuksemme koronavirusepidemian aiheuttamaan voimakkaaseen aktiviteetin kasvuun markkinoilla on ollut lisätä resursseja sekä käyttäjämäärien kasvun aiheuttamiin piikkeihin verkkopalvelussa että taustajärjestelmiin. Olemme tehneet noin 20 isoa toimenpidettä ja meillä on perustettu IT-osastolle erityinen vakaustyöryhmä (stability task force). Tämä on osa pitkäjänteistä työtä, jossa rakennamme seuraavan sukupolven sijoittajan pankkia.

Haluan kiittää kaikkia työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme, joiden pitkäjänteisen työn ansiosta Nordnetistä on kehittynyt johtava pohjoismainen sijoittajan ja säästäjän pankki. Vähintään yhtä suuri kiitos kuuluu kaikille teille yli miljoonalle asiakkaallemme, jotka sijoitatte kauttamme ja haastatte minua ja muita Nordnetin työntekijöitä päivittäin palautteella ja kehitysideoilla.

Suvi Tuppurainen
Nordnet Suomen maajohtaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Turhautunut
Turhautunut
23.04.2020 13:33

Ihmeellistä, että uusia asiakkaita tulee vaikka uusi käyttöliittymä on edelleen yhtä syvältä kuin alussa vaikka näkymää luvattiin tiivistää. Vanhalla puolella salkun näkymä sopii yhdelle sivulle, uudella vie kaksi. Eikö kertakaikkiaan nörtit osaa koodata asiaa kuntoon?

Miska Simola
Miska Simola
26.04.2020 14:01

Voi poistaa. Kiitos.